Şimdi Ara

Pioneer A-70DA Stereo Amfi (Yeni Model) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
3
Favori
8.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında oppo çok güzel bir örnek kaliteli çin cihazlarına.
    ha bide baştan farketmemişim şimdi gördüm adam hem taklit ediyor hem de 7 katı fazla fiyata satıyor(500 usd-3500 usd)
    gel buyur işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 8 Nisan 2016; 21:17:48 >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    GET TO KNOW OPPO
    OPPO Digital is located in the heart of Silicon Valley in California. OPPO Digital designs and markets high end audio and video equipment, including Blu-ray disc players and personal audio products such as headphones and headphone amplifiers, mainly targeting markets in the USA, Europe, Australia and Japan. OPPO Digital’s products are designed and developed by their R&D team in the USA.

OPPO ELECTRONICS ve bizim bluray cihazlarını dizayn eden ve satan OPPO DIGITAL farklı şirketlerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

aslında oppo çok güzel bir örnek kaliteli çin cihazlarına.
    ha bide baştan farketmemişim şimdi gördüm adam hem taklit ediyor hem de 7 katı fazla fiyata satıyor(500 usd-3500 usd)
    gel buyur işte.

Chin oppo moppo yapamaz oppo ABD

O herifler ancak iphone gibi planlı california da yapılan ürünü çoğaltırlar fabrikada yanı eşekliğini yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben onları aynı biliyordum.

neyse size satışını ve teknik servisliğini yaptığımız matbaa makinalarından bahsettim.baştan taklit ile başladılar adamlar şu an daha iyisini yapıyor.ben 10 sene veriyorum 10 sene sonra hepiniz çin malı hi-end ürünler kullanacaksınız.

burası komik olmuş yalnız.benim gibi çok varmış demekki

quote:

Disclaimer: OPPO Digital USA does not carry any mobile phone products. We are not able to respond to any inquiries related to mobile phone products.

bir de o opponun öbür çinli oppo olmamasına takılmışsınız yalnız hi-end olarak geçen markanın diğer marka ürünü taklit edip 7 katı fiyata satmasına birşey dememişsiniz.enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 8 Nisan 2016; 22:17:29 >

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
     Pioneer A-70DA Stereo Amfi (Yeni Model)
  • logo karakterine kadar aynı yav.ben mi yanlış hatırlıyorum acaba siz mi?
     Pioneer A-70DA Stereo Amfi (Yeni Model)
  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi 2004 den beri tarihçesinden başlatmayın bana lütfen.Bahsettiğim gibi DVD geliştirme ile California da başlayan serüvenleri USA da devam eden şirket OPPO DIGITAL... MP3 gibi kişisel ürünler üreteren Çin firmasını üretici olarak kullandılar ... Ama tüm dizayn ve geliştirmeler silikon vadisinde yapılır. Yani Emotiva dan bile daha Amerikalıdır.
    Www.oppo.com sitesinde ne bir bluray vardır ne de USA da bir bağlantı...

Aynı firma, oppo digital ana firma altında bağımsız çalışıyor diye yazmış ama ne kadar bağımsız çalışabilir. Özellikle Çin'de üretim daha ucuz sa.
  • tamam da vestel de zorlunun zorluteks de.aynı firma değil mi dicez şimdi bunlara?

aman neyse ney ya bana ne.ben 500 dolar-3500 dolar olayına daha çok takıldım.
  • Bakın hissedarları aynı olabilir ama OPPO hifi dünyasında Amerikan firması olarak bilinir keza ben 2005 te yazışmıştım DVD player getirtmek için bayağı üst düzey adamlarla irtibata geçtim o zamanlar Amerika be <kanada dışına çıkmayacaklarını iletmişlerdi. Oppo Çinde ise o zamanlar sadece 20 usdlik mp3 player üretiyordu. Onlarla da irtibata geçtim. Bizim alakamız yok demişlerdi.

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Ana firmanın Oppo digital için Amerikan firması olduğunu ve bağımsız çalıştığını söylemesi bana sadece marketing gibi geliyor. Sonuçta Çin firması deseler bu itibarı kazanamazlar. Zaten ana firmanın da merkezi California'da.
  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Benim her zaman VINCENT firmasına atıp tutmam ile farklı bir durum. Alman VINCENT Ürünlerinin tıpatıp aynısı 3te1 fiyatına Ana firma Sheng-Ya tarafından uzak doğu pazarında satılıyor.VINCENT eski adıyla TAC(Tube Audio Company) Almanya daki bazı audio dergilerinin gazıyla CE belgesi de alarak iş yaptı. OPPO Çİn sermayeli de olsa Audio Video pazarının Amerika da büyük olması sebebiyle benzer ürünleri uzak doğuda satmadı . Avrupaya bile rica minnet geldiler. Biliyor musunuz bilmiyorum ama Hong Kong da OPPO 105D almaya kalksnız Amerika dan geliyor. işte farkları budur...

• Xindak ve tonewin den örnek verilmiş, bu firmalar ana üretici yığınla firmaya ürün yapıyorlar kendi tasarımlarda da var doğrudan tasarımı hazır olan da üretiyorlar. hatta Xindak oldukça eski.
    Yakın zaman önce 20 watt a klas ss entegresini dinledim, fiyatına göre sesi şaşırtıcı bence. Ama bu demek değil ki bu firmanın en iyi amplisi ses üretimi açısından ciddi firmalar ayarında.

Daclar için çok farklı olaylar var, bunu ancak tasarımını (donanım/yazılım) da okuyabilecek kişiler doğru değerlendirebilir. Iki örnek vereyim,
    Hep ess sabre den bahsedilir ki bence de oldukça önü açık ve tasarımcıyı kısıtlamayan bir çiptir ancak perakende fiyatları bile dac fiyatı yanında komik kalır, bununla beraber çok daha hassas mr cihazları veya füze başlıklarında kullanılan ad çiplerin fiyatı sabre nin 15-20 katına çıkar ve bazı ürericiler bundan cihaz içinde kanal başı 2 toplam 4 kullanır.
    Ikinci konu siz bir dacın içini ağzına kadar doldurun bu iyi ses aldığınız anlamına gelmez.
    Bir dacın en önemli noktası tasarımdır. Kendi filtresini yazıp kendi analog katını tasarlayıp ama içi ağzına kadar dolu olmayan çok çok iyi cihazlar var ki sadece iyi parça ve o parçaların standart filtre/upsamler/clock vs tabi olan firmaların bu noktaya içine ne koyarsa koysun gelmesi mümkün değil.

• Arkadaşlar mazur görün ama konu yine dağılmaya başlamış. Konu başlığı çerçevesinde gitmek kullanıcılara daha faydalı olacaktır. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

Arkadaşlar mazur görün ama konu yine dağılmaya başlamış. Konu başlığı çerçevesinde gitmek kullanıcılara daha faydalı olacaktır. Teşekkürler.

Konunun dağıldığı falan yok dostum
    Konuşulması gereken bunlar zaten yoksa hepitopu Bi yükselteç zaten yazılacak seyleri siz yazdınız bırakında bunlarda konuşulsun. A70 alıp almamak kimseye Bi fayda getirmez konuşulan lar ve konuşan arkadaslar çok değerli.

Ne guzel her kes toplan Di

• arkadaşlar yapmayın allahaşkına ya.yukarıda çok güzel bir örnek var.biri kendi arge çalışmasını yapmış üretmiş alın abi 500 dolar fiyatı var bunun kullanın demiş öbürü çıkmış kasası hariç birebir taklit edip "benim markam var ben odyofillere hitap eden bir firmayım"deyip aynı cihazı 3500 dolara tabiri caizse "kakalamış".hala öylemiydi böylemiydi şunu kulanmışlarda yok füze başlıklarında kullanılan entegre varmışta.tamam belki çok ekstrem örnekler fiyatını hakediyodur ama adamların bize bakış açısı bu işte niye kendinizi kandırıyorsunuz?oppo o cihazı tutup 3500 dolar dese ne yapacaktınız?"ovv acaip odyofil cihaz lan bu" deyip 3500 doları ödeyecektiniz.halbuki adam 500 dolara satabiliyor kar da yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 9 Nisan 2016; 12:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

arkadaşlar yapmayın allahaşkına ya.yukarıda çok güzel bir örnek var.biri kendi arge çalışmasını yapmış üretmiş alın abi 500 dolar fiyatı var bunun kullanın demiş öbürü çıkmış kasası hariç birebir taklit edip "benim markam var ben odyofillere hitap eden bir firmayım"deyip aynı cihazı 3500 dolara tabiri caizse "kakalamış".hala öylemiydi böylemiydi şunu kulanmışlarda yok füze başlıklarında kullanılan entegre varmışta.tamam belki çok ekstrem örnekler fiyatını hakediyodur ama adamların bize bakış açısı bu işte niye kendinizi kandırıyorsunuz?oppo o cihazı tutup 3500 dolar dese ne yapacaktınız?"ovv acaip odyofil cihaz lan bu" deyip 3500 doları ödeyecektiniz.halbuki adam 500 dolara satabiliyor kar da yapıyor.

Kardeşim sen ne dersen de Oppo hakkında,105D referans bir playerder bu böyle kabul görmüştür ve yeni çıkan bu ayarda bir cihazda Oppo ile mukayese edilir testlere Oppo karşısında girer.Cambridge çıkarmıştır rakip olarak bir player mesela forumdada vardı galiba karşılaştırmaları.Oppo artık yeni çıkan playerların düzeyini belirlemede bir nevi yardımcı kaynak gibidir ve her türlü teste Oppo ile giriyorlar.Fiyatına gelince Usa da bile 1300-1500$ arası fiyatı yani Usa dada pahalı bir cihaz bir Playera göre ama 105D yi sadece bir Player olarak değerlendirmemek lazım..

• cihazın iyi olup olmamasından bahsetmiyorum.oppo 500 dolara satarken birebir taklit eden adamın 3500 dolara satmasından bahsediyorum.500 dolara satan adam asıl üreticisi hem arge yapmış hem üretmiş hem de kar ediyorki o fiyata satıyor.diğeri klonunu yapan.üzerine sırf markasını koymuş.3500 dolara satma hakkını kendinde buluyor maalesef sizin gibi kullanıcılar yüzünden.kimbilir daha neler oluyordur.sanırım benim bahsettiğim hakkında en ufak bir fikriniz yok hiçbirinizin.kandırılıyoruz diyorum.siz yok o öyle arge yapıyor böyle bilmemne yapıyor diye gözünüzün önündekini inkar ediyorsunuz.
  • 500 USD lik oppoyu 3500 USD ye satan kim Yaw hangi marka ben Oray'ı anlamdım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.