Şimdi Ara

Pioneer A3 (XW-SMA3-K) Apple ve HTC uyumlu ses sistemi video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videomuzda Apple AirPlay ve HTC Connect desteklerini bir arada sunan Pioneer A3 XW-SMA3-K ses sistemini inceliyoruz.

• Sırf htc one ı dinlemek için girdim.

• Sd kart destekli tasinabilir hoparlör varken bunu kim alir? Akilli telefonların şarjı sanki cok iyide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesutt abeyy "hoparlör" . Emeğine sağlık bu arada.

• mesut abi ebay'den htc one'ı için hoparlör almış galiba . almışkende incelemiş

s4 incelemesi ve htc one vs samsung galaxy s4 video'ları nerede kaldı mesut abi ?

edit: abi videoların sonunda kameraya bakıp hareketsiz kalıp sonra reset atmış gibi "bu videomuzda ... inceledik" demen beni kopartıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar237 -- 15 Mayıs 2013; 23:01:58 >
  • tarafsız şekilde ürün incelemelerinizi takdir ediyorum.

-ağır olması 3.3 kg
    -ses kalitesinin duayen markaya göre az olması
    -ve tasarımın kötü olması (kişiden kişiye değişir)

bu üç etkenin alım kararında etkili olacağını düşünüyorum ve bu vidyoda net bir şekilde belirtilmiş.

• Bu tür ürünlerin en iyisi Jbl On Beat Extreme modelidir .

120 watt ses gücüyle birçok 2.1 ' e kafa tutabilir. Hemen hemen hepsinden daha iyi ses kalitesine sahiptir . Bağlantı özellikleri çok gelişmiştir . Bluethooth , dock , aux vs çeşitli cihazlar aynı anda bağlanıp geçiş yapılabilir . Kumandası ilede bütün işlemleri 10 metreye kadar mesafeden cihazı görmese dahi yapabilirsiniz(Şarkı değiştir , eq değiştir , ses yüksekliği vb.)

Fakat fiyatı oldukça yüksek . 1500 ' e dayanan fiyatı mevcut . Fakat dinleyenlerin geneli , cihaza hayran kalıyor . Bu derece iç titreten ses duymadığını söyleyen birçok kişi mevcut.

Pioneer A3 (XW-SMA3-K) Apple ve HTC uyumlu ses sistemi video inceleme

Benzer ölçülerde olan Pioneer bunun yanında biraz sönük kalmış .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • widescreen tüplü televizyon gibi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 16 Mayıs 2013; 10:24:11 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=GNmQdQCxdj0&feature=youtube_gdata_player bu cihazıda inceleseniz çok iyi olur apple ve android cihazları ile kablosuz oynatma yapabiliyor. Unutmayın bu bir av receiver cihazı üzerinde hoparlör yok tv den yada hoparlörden ses alabiliyorsunuz.

• arkadaslar turkıyede varmı bundan bıde fıyatı nedır

• evet arkadaşlar bunda Türkiyede bakıyorum ancak bulunmuyor ebay üzerinden getirtsem masarafı ne olur gümrük alırlarmı hediye paketi yaptırtsam ? kac paraya ma olur bilen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Hannibal

evet arkadaşlar bunda Türkiyede bakıyorum ancak bulunmuyor ebay üzerinden getirtsem masarafı ne olur gümrük alırlarmı hediye paketi yaptırtsam ? kac paraya ma olur bilen ?

valla nerden geldiğine bağlıda en az kendisi kadar daha para harcıcaksın yurtdışında gelirse
  • arkadaşlar pıonerın dj seti de var gercekten sesi cok iyi çıkıyo hp markasını size tavsiye etmemm biz aldığımızda adamın biri hiç cızırtı çıkmaz dedi 1 gün sonra cızırtı cıktı hoporleri değiştirdikten sonra pııoner aldım ve cok memnunum zaten hayalim dj olmak pııonerın dj lik setinide alcam arkadaşlar birde djler gecede kaç para alıyolar bilmek istiyorumda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.