Şimdi Ara

pioneer A656 STEREO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pioneer A656 STEREO AMFİSİ OLAN VEYA DAHA ÖNCE KULLNMIŞ OLAN ARKADAŞLAR VARSA BAN PERFORMANSI VE GÜCÜ HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRLERMİ

• Selam hocam.. Sanırım Pioneer A-656 MkII Reference Series amplifierdan bahsediyorsun.. O amfiyi yaklaşık iki sene kadar kullandım.. Oldukça kaliteli yapılmış ve özellikle görünüm olarak çok başarılı bir modeldir.. Sesi gayet güçlü ve yumuşaktır.. Kesinlikle tavsiye ederim..
  • EYVALLH BENDE ÖYLE TAHMİN ETMİŞTİM SEN NEKADARA SATMIŞTIN BUNU KULLANDIĞIN KABİNLER NE MARKAYDI VE NEKADARDI KABİN BAKIYORUMDA BUNA UYGUN
    SAYGILAR
  • Uzun zaman önce kullandığım için fiyatı hakkında birşey söylemem zor.. Ancak ucuz bir cihaz değildi.. Pioneer'ın 90lı yılların başında yaptığı seriler genelde oldukça yumuşak tonlara sahip, hatta 70lerin Stereo Receiver'larını anımsatan bir sese sahiptir.. Dolayısıyla yeni, tower ( uzun, ince ) veya bookshelf ( raf tipi ) hoparlör yerine, klasik yapıda, bir bass-bir mid ve bir de tiz sürücülü bir kabin seçebilirsin.. JBL L serisiyle çok güzel kullanmıştım mesela.. Veya fiyat açısından Koda'yı önerebilirim ancak son çare olarak

Cem
  • SAĞOL CEM SAYGILAR
  • a-757 kullanıyorum ben. Eski paynırlar oldukça iyi ses veriyorlar.
  • evet senin yazılarını okuyorum zaten sadece ikarahal ve sende var bu amfiden saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sony 46hx850 + hoparlör
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.