Şimdi Ara

PİONEER VSX-D712 OPTİK BAĞLANTI SORUNU..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox360 oyun konsoluna ses için optik kablo ile bağlantı yaptım konsoldada tüm ayarları yaptım ama gel gelelim Receiverdan bir türlü optiğe geçemedim..Nasıl yapılıyor acaba dvd-ld demi oluyor acaba optik..Nasıl yapacağım bir yardımcı olurmusunuz..Xbox360 ta yapılacak tüm ayarları yaptım zaten tek ayar var oda dolby digitalde..Receivere coax tan dvd player bağlı bu çakışma falan yapmaz dimi..

• optik genelde video 2 seçeneğinde çalışır ... ya da bazı amfilerde direk coax. veya optical diye yazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: technician77

optik genelde video 2 seçeneğinde çalışır ... ya da bazı amfilerde direk coax. veya optical diye yazar

Cihazda video diye birşey var ama 1-2 diye seçenek yok..Ayrıyetten coax dvd-ld diye tuştan çalışıyor..Optic diye cihazım üzerinde hiçbirşey yazmıyor..Kısayolda cihazım ön görüntüsü var..

http://www.son-video.com/Rayons/HomeCinema/AmpliAV/Pioneer/VSX712SR_TG.jpg

Birde cihazın manuelini size msn ile gönderebilirim..Gerekirse diye söyledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 4 Mayıs 2007; 9:15:41 >

• @hakanemre34

Pioneer ın daha düşük bir model AVR sini kullanmıştım.Onda durum şöyle idi.KOaksiyel ya da optik diye ayrı düğmeler yoktu.AVR nin ses menüsüne ve ayarlarına girinice sağa ya da sola doğru ilerlediğin zaman geliyordu karşına. Burda da + ve - tuşları ile coax 1, coax 2, optic 1 , optic 2 den istediğini seçiyordun cihaz hangi girişe bağlı ise.AVR nin ses ve ayar menülerini karıştır biraz.El kitabında anlatılmıyormu bunlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

@hakanemre34

Pioneer ın daha düşük bir model AVR sini kullanmıştım.Onda durum şöyle idi.KOaksiyel ya da optik diye ayrı düğmeler yoktu.AVR nin ses menüsüne ve ayarlarına girinice sağa ya da sola doğru ilerlediğin zaman geliyordu karşına. Burda da + ve - tuşları ile coax 1, coax 2, optic 1 , optic 2 den istediğini seçiyordun cihaz hangi girişe bağlı ise.AVR nin ses ve ayar menülerini karıştır biraz.El kitabında anlatılmıyormu bunlar?

Valla el kitabı pdf olarak var pc de ama inan hiçbirşey anlamadım..Avr nin ses menüsü dediğin neresi oluyor acaba..Bana daha detaylı yardımcı olabilirmisin..Gerekirse msn den sana manueli göndereyim..Bende yabancı dilde yok o yüzden çözemedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

quote:

@hakanemre34

Valla el kitabı pdf olarak var pc de ama inan hiçbirşey anlamadım..Avr nin ses menüsü dediğin neresi oluyor acaba..Bana daha detaylı yardımcı olabilirmisin..Gerekirse msn den sana manueli göndereyim..Bende yabancı dilde yok o yüzden çözemedim..

aykutozkan@msn.com

şu an online ım bekliyorum messengerda

• kısaca şöyle söyleyim arkadaşım ... önde bulunan multi jog tuşunu müziği açtıktan ve optik kabloyu taktıktan sonra sağa doğru çevir hangisinden ses gelirse bilki orası optik kabloyu taktığın yerdir .. bu bir kısayoldur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dahili hoparlör sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: technician77

kısaca şöyle söyleyim arkadaşım ... önde bulunan multi jog tuşunu müziği açtıktan ve optik kabloyu taktıktan sonra sağa doğru çevir hangisinden ses gelirse bilki orası optik kabloyu taktığın yerdir .. bu bir kısayoldur

Sanırım orayı çevirdim ama tv modunda optik çalışıyormuş benim cihazda manuelinde öyle yazıyor..Tv ye getirip denerim akşam..Bu daha kolay bir yöntem herkese teşekkürler inşallah çözerim..Bir ara optic kablomu bozuk diye düşündüm..
  • Sorunu çözdüm herkese teşekkürler..
  • Göksel i açtım yağmur şıkır şıkır.şükür ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

Göksel i açtım yağmur şıkır şıkır.şükür ya.

İlginç yaklaşım
  • hakanemre34

Neymiş sorun?Geçen gün messengerda konuştuklarımız yaradımı işe?
  • quote:

hakanemre34

Neymiş sorun?Geçen gün messengerda konuştuklarımız yaradımı işe?

Dediklerin çok yaradı sağol..Ama en önemlisi ben optik kabloyu cihazda yanlış yere takıyomuşum..Digital out yazan üstteki kısma takıyordum..Alttaki opt1 e takınca ses geldi..Aldığım kişi bana oraya takmamı söylemişti ama..Arkasının resmi aşağıda..Birde burdaki resimde component var..Farklı bir bölgemi acaba nedir..

http://www.son-video.com/Rayons/HomeCinema/AmpliAV/Pioneer/VSX712_Dos_TG.jpg

• Arkadaslar yillar sonra konuyu hortlattigim icin kusura bakmayin bende bu avr yi optik macbook uma baglamak istedim ama birturlu calistiramadim. manual da da herhangi birsey bulamadim. vsx-d712 modelinde optik girisi nasil calistiracagimi anlatirsaniz sevinirim.
  • Guncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.