Şimdi Ara

Soundbar HDMI/ARC Bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün mediamarkttan Philips Tab6305 soundbar aldım ancak Bluetooth ve optik kabloyla bağlantı yapabilmeme rağmen HDMİ/ARC bağlantısı yapamadım. 2 televizyonumda destekliyor normalde. Hdmi kablosu olarak 2.0 ve 2.1 kabloları denedim. Yarın değişim için başvuracağım ancak belki yapmam gereken birşeyi yapmıyorumdur diye buraya konu açtım. Şimdiden teşekkürler

• TV'nizden HDMI ARC'ı aktif hale getirdiniz mi?

• Belki gaz ve toz bulutundan başlayacağım ama:

1. Televizyonunuzun sadece tek bir HDMI girişinde ARC özelliği vardır. Bu nedenle o sokete bağlamanız lazım
    2. HDMI 1.4 ve üzeri bir kablo kullanmanız lazım.
    3. Televizyonunuzda ses çıkışı olarak sounbarınızı seçmeniz lazım. Markadan markaya farklılıklar gösterdiğinden şu ayar diyemeyeceğim.
  • merhaba ben de mediamarkt tan 1 hafta önce philips tab 6405 soundbar aldım hdmi arc ile ses alıyorum ama standby şığı yanıp sönüyor devamlı sesi bir kedine bir tv ye verip duruyor, kablom yeni ve televizyonumla daha öncekı yine philips marka soundbarımda sorun yasamamıstım siz iade için gorüstunuz mu philips ya da media markt ile, ben sorun nerede anlam veremıyorum hala.

• Herkese teşekkürler benim cihaz sorunluymus degisti mediamarkt

• Merhabalar, philips tab 6405 ile jbl sb260 arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz, tv i philips , teşekkurler cevaplar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Soundbar ARC HDMI sorun??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.