Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.078
Cevap
88
Favori
471.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ironmantr

Cihaz elime ulaştı yakın zamanda belki yeni bir başlıkta yorumlarımı yazarım
    Hayırlı olsun. Yorumlarını bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Cihaz elime ulaştı yakın zamanda belki yeni bir başlıkta yorumlarımı yazarım
    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Yorumlarınızı bekliyoruz, bakalım Sony den sonra ses rengi nasıl gelecek size, watt olarak da yüksek pioneer, nasıl bir etki bırakacak üzerinizde bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim, kafadan şunu söylemeliyim şuan ayar çekiyorum manuel olarak , her hoparlöre ayrı ayrı crossover yapamıyorsun ve şaşkınım ne iş bu?

• Hayırlı olsun. Detaylı bir inceleme bekliyoruz.

• quote:

Teşekkür ederim, kafadan şunu söylemeliyim şuan ayar çekiyorum manuel olarak , her hoparlöre ayrı ayrı crossover yapamıyorsun ve şaşkınım ne iş bu?
    Bu kısma bir bak istersen...

PIONEER AV RECEIVERS

• Pioneer MCACC manual EQ ayar kullanan arkadaşlar hoparlörlerinizi nasıl manuel olarak ayarlarınız
    Mesela önler 80hz arkalar 100hz ... Arkalar 100hz olunca alt frekanslar nasıl sub'a gider?

• quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Ataşehir de TAYF AUDIO var, güvenebilirsiniz.
    http://www.tayfelektronik.com/index.php/onarim/

Alıntıları Göster
    of çok yakınmış bana , çok iyi oldu ya koca şeyi taşımakla uğraşmayacağım. Teşekkür ettim.

• quote:

Teşekkür ederim, kafadan şunu söylemeliyim şuan ayar çekiyorum manuel olarak , her hoparlöre ayrı ayrı crossover yapamıyorsun ve şaşkınım ne iş bu?
    Nasıl hocam memnun etti mi pioneer avr, nedir görüşlerin.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Teste devam ediyorum , Pioneer kullanıcıları pek yorum yapmıyor veya kullanıcı sayısı az, Mcacc ayarlarına bakıyorum bunun içinde Bilgi vereceğim

• Uzun bir aradan sonra tekrar bu konudayım.
    Vsx 920 avr em bazı zamanlar durduk yere bi uğuldama yapıyor varmı başına gelen aranızda?

• Bende pioneer vsx 934 satın aldım. Bakalım nasıl bir etki bırakacak Sony str dh 770 avr den sonra. Cihaz gelince ayrıntıları paylaşırım.

• ironmantr kullanıcısına yanıt
    Testleriniz bitti mi acaba ? Amazon türkiyeye satışları kapatmış görünüyor bu cihazda siz amazondan mı almıştınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ROONEY324

Testleriniz bitti mi acaba ? Amazon türkiyeye satışları kapatmış görünüyor bu cihazda siz amazondan mı almıştınız ?
    Arkadaş Türkiye den aldı cihazı hocam. Amazon de, pioneer ın bazı modellerini gönderiyor Türkiye ye.

• ROONEY324 kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz için ayrıca bir başlık altında bir inceleme şart gibi , çünkü bu cihazda kullanılan MCACC kalibrasyon ayarları bütün seride 3 seçenek olarak (basic,advancad ve pro ) aynı mantıkta ilerliyor, cihaz yapı kalitesi olarak bir denon veya Yamaha olamaz bunu söyleyebilirim ama sese gelince iyi durumda sinema olarak ,dediğim gibi Uygun bir zamanda yazacağım,bu başlık altında değilde yeni konu açmak istiyorum sizce?

• Benim de avr geldi, kurulumda dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba.

PIONEER AV RECEIVERS

• Hayırlı olsun.
    Kabloları kesinlikle cihaz kapalıyken söküp-takın. Açık kablo yerlerinin birbirine temasında kaçının. Akım korumalı priz kullanın. Digitürk vb. platform varsa şimdilik HDMI kabloyla bağlamayın. Bu konuda mağdur olanlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 6 Şubat 2020; 14:5:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukyenici

Hayırlı olsun.
    Kabloları kesinlikle cihaz kapalıyken söküp-takın. Açık kablo yerlerinin birbirine temasında kaçının. Akım korumalı priz kullanın. Digitürk vb. platform varsa şimdilik HDMI kabloyla bağlamayın. Bu konuda mağdur olanlar vardı.
    Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için. Yarın bağlayacağım, bakalım nasıl olacak.

• AVR yi bağladım, fakat ARC yi çalıştıramadım. Optik ile bağlasam tv üzerindeki netflix uygulamasından alacağım ses kalitesi, gücü düşer mi acaba.

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    netflixteki ses zaten traş optik ile bağla bak keyfine
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

AVR yi bağladım, fakat ARC yi çalıştıramadım. Optik ile bağlasam tv üzerindeki netflix uygulamasından alacağım ses kalitesi, gücü düşer mi acaba.
    Hoparlör kurulumunuz Dolby Atmos şeklinde değilse, Netflix'de optic veya HDMI arasında bir fark olmaz. Alacağınız bitrate maksimum 640Kbps zaten.

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.