Bildirim
PIONEER AVH-X8500BT ALMAK ISTIYORUM YORUMLARINIZ_?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fikri olan yok mu :) -
8550bt vardı 1 önceki teybim, ses çıkışı çok güzel ayar olanağı fazla. Ben çok memnun kaldim aktif sistem için 80prs ye gecmem gerekiyor birde benim konsolda çok aşağıda kaldı o yüzden değiştirdim. Memnun kalırsınız bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: burak9006
8550bt vardı 1 önceki teybim, ses çıkışı çok güzel ayar olanağı fazla. Ben çok memnun kaldim aktif sistem için 80prs ye gecmem gerekiyor birde benim konsolda çok aşağıda kaldı o yüzden değiştirdim. Memnun kalırsınız bence.
bende megane 2 var benim de aşağıda ama rahatsız etmeyecek gibi görülüyor bakalım bağlanınca belli olacak :) teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: mami9686
quote:
bende megane 2 var benim de aşağıda ama rahatsız etmeyecek gibi görülüyor bakalım bağlanınca belli olacak :) teşekkürler
Hayırlı olsun şimdiden.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mami9686
quote:
bende megane 2 var benim de aşağıda ama rahatsız etmeyecek gibi görülüyor bakalım bağlanınca belli olacak :) teşekkürler
Hayırlı olsun şimdiden.
sağolasın :)
-
-
-
woow çok şık duruyor.. nereden aldınız bir de ne kadara mal oldu acaba ayrıca montaj vs.?
quote:
Orijinalden alıntı: wickedfb
woow çok şık duruyor.. nereden aldınız bir de ne kadara mal oldu acaba ayrıca montaj vs.?
sanalpazardan aldım nesil elektronik 1475 + kargo extra olarak çerçeve geri görş appradio -- hdmi ve usb kablo aldım onlarda baya tuttu :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X