Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar gg den x910bt aldım f910bt ile aynıymış. harita ve dil problemim var 8.sayfaya kadar göndeerilen linklerin çoğu çalışmıyor bana yardımcı olursanıs sewinirim teşekkürler
  • Guncel
  • Arkadaşlar versiyon 3.00 a geçtim kolay oldu diyebilirim. önce vince update yapmak gerekiyo. kontak açık iken menu ve map düğmesine basılı tutun ve reset tuşuna basıp çekiniz elinizi resetten .menu ve map tuşundan elinizi çekmeyin 5 sn içinde boot menu açılacaktır . wince update i seçip sd/mmc yi seçin kartınızı içine avicom un linklerinde verilen vince dosyalarını önceden sd kartına atmış olmanız gerekiyo. sonrası update yapıp reset atın yazısız çıkana kadar bekleyin.. boot menude cihaz bende 5-6 kez reset attı . boot menude sorun olmaz reset atarsa .ama update ededken reset atması feci sonuçlar doğurabilir ...bu konuda sorumluluk yükleyene aittir. bende sorun çıkmadı genelde update yaparken sorun çıkmıyormuş . boot menude reset atma herkezde olabiliyormuş ..sonra myflash diski test mode da iken yedek alıp siliyoruz . sonrada linkte verilen yeni dosyaları kopyalıyoruz ..reset atınca cihaz sorunsuz çalışıyor .. cihazın kendi kendine reset attığından şikayet eden arkadaşlara tavsiyem harita yada poi uyumsuzluğudur . bunu anlamak için test mode ile cihazı açıp apl2 içindeki ezrider ı manuel olarak çalıştırmanızı tavsiye ediyorum . eğer harita gelirse poi arattırın bellek hatası verir ise haritanız yada poiniz uyumsuzdur.. igo 8.0 destekli teleatlas haritasını 2009.09 versiyonunu kullanıyorum .başarsoft rota konusunda biraz sorunlu geldi bana . cihaz hiç kapanmıyor evet doğru .sebebi ise bence wince açılma suresinin uzun olması ve pionnerin tüm menüleri wince tabanlı olması . bu arada 320gb 2.5 inç sata harici diskimi çalıştırdım.. diski hp storage format ile fat 32 formatlamanız gerekiyor ve harici voltaj vermeniz gerekiyo ben çakmak tan harici 5v dönüştücü ile sorunsuz video ve mp3 çalıştırdım ..yanlız diski görmesi 1 dk yı buluyor. şimdilik tecrüblerim bu kadar ...

• Merhabalar,
    Pionner Avic F500BT cihazıma e-bay aracılığıyla sahip olmuştum.
    Sitedeki bilgiler doğrultusunda APL:2.007000, MAP:02.000300 ve WinCe:6.0.5.0 olarak + Tr haritası + TR sesli olarak yapmıştım ve kaydadeğer bir problemi yoktu, ilk etapda memnundum ki yazlımını 3.010 veya 3.020 ye yükseltmeye niyetleninceye kadar....

Güncelleme işlemini başlamadan önce tabii ki dosyalarımın yedeğini almıştım ve işe 3.0 için wince yi yükseltmek ile başladım fakat yeni winceyle cihaz ne test mode ne de normal olarak bir daha açılmadı... Mecburen eski wince yi boot menüden tekrar yükleyerek açmak zorunda kaldım.

Şu an cihazımı test mode açtığım zaman calibrizasyonu bozuk olarak açılıyor her seferinde düzeltmek zorunda kalıyorum. (Yani ekranın sol alttındaki start'a basmak için sağ üst köşeye tıklamak zorundayım.) Bu kalibrizasyon olayı normal menü içinde geçerli. Simetriklerine tıklıyorum o zman çalışıyor.

Normal açılıştı pionner yazısı ben menü tuşuna basıp seçenekleri görene kadar gitmiyor. Menülerde AV source tıklanıyor ama açılmıyor. Setting kısmında sadece AV sound ve AV Setting seçenekleri aktif, tıklanabilir gözüküyor ama onlarda seçilince herhangi birşey olmuyor. Setting bölümündeki ilk iki seçenek(navi,system setting...) pasif durumda tıklanmıyor. Phone seçenegi seçilince hiçbirşey olmuyor.

Güncellemeden vazgeçtim sadece eskisi gibi yapmaya çalışıyorum ama malesef günlerden uğraşıyorum, bir türlü beceremedim..

Tek istediğim eskisi gibi açılması(menü tuşuna basmadan) ve kalibrizasyon ayarının düzelmesi ile pasif olan seçeneklere girebilmek (phone,navi,system settings,av ...)

Ardaşlar bir fikri olan varsa, yol gösterebilecek olan varsa lütfen yardım etsin,, cihazın başında saçlarım ağarmaya başladı...

• Pioneer Avic serisi cihazlar için kullanabileceğiniz güzel bir scheme. İndirdiğiniz dosyaları APL2>iGo>Content>Scheme klasörünün içine kopyalamanız yeterli olacaktır.

http://www.4shared.com/file/213921017/655d53ba/Pioneer_gray_day.htm
    http://www.4shared.com/file/213921026/397730ef/Pioneer_gray_night.html

• Pioneer AVIC-F920BT duyuruludu.... Vatana Millete hayırlı olsun :)

Pioneer İki Yeni Navgate AVIC-F920BT, AVIC-F220

Otomobil ses ve görüntü sistemleri, multimedya sistemleri denilince ilk akla gelen marka olan Pioneer son iki yıldır da Navigasyon denilince ilk akla gelen markalardan oldu... Özellikle EISA tarafından aldığı ödüllerle kalitesini tescilleyen marka iki yeni navigasyonlu Double-Din Navgate modelini duyrudu... AVIC-F900 serisinin en son modeli olan AVIC-F920BT ve yeni Navgate AVIC-F220' yi hepbirlikle merakla bekliyoruz.

http://www.teknoyenilik.com/oto-ses-ve-goruntu-sistemleri/pioneer-iki-yeni-navgate-avic-f920bt-avic-f220.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkTime -- 3 Şubat 2010; 8:51:53 >

• Avic Hocam bir sorum var.. f700 cihazimi 3.0 yaptim hicbir sorunum yoktu fakat cihaz zaman zaman hafif hafif bir cizirti ile baslayan bir ses ile 10 sn icinde donuyor bu sirada cizirti sesi giderek artiyor.. reset atiyorum bi süre yapmiyor sonra yine oluyor genel olarak dikkat ettim ipod calarken yapiyor.. sorun ne olabilir?

birde biz bu islemleri yaptiktan sonra cihaz servise gitmek zorunda kaldi diyelim garantiden cikmamamasi icin nasil eski haline döndürcez?

selamlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrazcr

Avic Hocam bir sorum var.. f700 cihazimi 3.0 yaptim hicbir sorunum yoktu fakat cihaz zaman zaman hafif hafif bir cizirti ile baslayan bir ses ile 10 sn icinde donuyor bu sirada cizirti sesi giderek artiyor.. reset atiyorum bi süre yapmiyor sonra yine oluyor genel olarak dikkat ettim ipod calarken yapiyor.. sorun ne olabilir?

birde biz bu islemleri yaptiktan sonra cihaz servise gitmek zorunda kaldi diyelim garantiden cikmamamasi icin nasil eski haline döndürcez?

selamlar..

Bu serinin en son güncellemesi iPod iyileştirmesi içindi, bu yüzden 3.020200 versiyona yükseltmeyi deneyin.Bu işlem sorunu çözmez ise; kullandığınız iPod sürümünü pioneer sitesindeki listeye göre yükseltirseniz sorun çözülür diye tahmin ediyorum.
    Diğer konuya gelince WinCE işletim sisteminde image yükselttikten sonra garantiye girsin diye eski versiyona dönmeye çalışırsanız ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.Zaten My Flash Disk sürücüsündeki herhangi bir klasörün içine girmeye çalıştıysanız, sadece pioneer servislerinde olan test programı çalıştırıldığında cihaz ekranı kırmızıya dönecek ve durum anlaşılacaktır.Yanılmıyorsam forumda Aykutgul arkadaşımızın başına gelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 3 Şubat 2010; 13:45:37 >

• peki bu yükseltemeyi pioneerin sundugu sekildemi yapmak zorundayim yani satin almak zorundamiyim yoksa sizin 3.0'a gecirdiginiz gibi bir yöntemi varmi?

birde servise giderkenki kisma bir cevap verirseniz sevinirim..
  • Yanılmıyorsam CNDS-100FM hem software hem de map güncellemesi pioneer servislerinde 80 Euro+KDV gibi bir rakkama satılıyor diye duydum.
  • Hocam yani legal almak zorundamiyiz? yani 2000 küsür para verilen cihazlar icin sistem güncellemesini parayla satmalari kabul edilcek bisey degil, harita güncellemelerini kabul ederim ama sistem cihaza özel bisey..

Birde tekrar 2.09 sistem icerigini 3.0 sistem icerigi ile yer degistirsek bir sorun olurmu? (bunu cihaz servise gitmek zorunda kalirsa diye soruyorum)
  • quote:

Hocam yani legal almak zorundamiyiz? yani 2000 küsür para verilen cihazlar icin sistem güncellemesini parayla satmalari kabul edilcek bisey degil, harita güncellemelerini kabul ederim ama sistem cihaza özel bisey..

Birde tekrar 2.09 sistem icerigini 3.0 sistem icerigi ile yer degistirsek bir sorun olurmu? (bunu cihaz servise gitmek zorunda kalirsa diye soruyorum)

Şöyle açıklayayım, kullandığınız cihazı bilinçsiz bir şekilde kurcalamadıktan sonra bu cihaz kolay kolay servise gitmez.Eğer bir şekilde servise giderse , bu cihazda henüz giriş yapamadığımız test modu haricinde bir de debug modu var.Bu modda cihaza ne gibi değişikler yapılmış ve cihazın verdiği error' lar aynen gözüküyor, program NAND flash değil NOR flash içinde çalıştığı için bu flash' a format atamıyoruz.Size tavsiyem kesinlikle 3.0 dan geriye dönüş yapmayın, teO arkadaşımızın yaşadığı problem gibi cihazın doğrulama programını bozabilirsiniz.

• tesekkür ederim verdigin bilgiler icin, selamlar..

quote:

Orijinalden alıntı: avicom

quote:

Hocam yani legal almak zorundamiyiz? yani 2000 küsür para verilen cihazlar icin sistem güncellemesini parayla satmalari kabul edilcek bisey degil, harita güncellemelerini kabul ederim ama sistem cihaza özel bisey..

Şöyle açıklayayım, kullandığınız cihazı bilinçsiz bir şekilde kurcalamadıktan sonra bu cihaz kolay kolay servise gitmez.Eğer bir şekilde servise giderse , bu cihazda henüz giriş yapamadığımız test modu haricinde bir de debug modu var.Bu modda cihaza ne gibi değişikler yapılmış ve cihazın verdiği error' lar aynen gözüküyor, program NAND flash değil NOR flash içinde çalıştığı için bu flash' a format atamıyoruz.Size tavsiyem kesinlikle 3.0 dan geriye dönüş yapmayın, teO arkadaşımızın yaşadığı problem gibi cihazın doğrulama programını bozabilirsiniz.

• Arkadaslar merhaba.
    f900bt cihazim var ve guncelleme yapacagim. avicom'un dosyalarini kullanmayi dusunuyordum. Ancak pioneer'in sitesinde f700bt ve f900bt icin 3.020200 surumu var.
    Bunun icin ise CNSD-100FM guncellemesini yapmak gerektigi soyleniyor.
    3.020200 surumune yukseltmek icin izleyebilecegim bir kac olasilik var gibi.
    1- CNSD-100FM guncellemesi yapmadan winCE update ederek 3.020200 surumune gecebilir miyim?
    2- CNSD-100FM guncellemesi yapmak zorunda isem bu dosyalari nasil temin edebilirim? Yardımcı olabilir misiniz ;)
  • Merhaba;
    eski sürümde de zaten 2009.9 haritalarını kullanamıyorum,
    hangi ezrider ile kullanabilirim? bir link verebilirmisiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: avicom

Eski sürüme dönmenize gerek yoktu, sadece yedeğinizin veya paketin içinden ezrider dosyasını değiştirmekle sorunu çözebilirdiniz.
  • merhaba
    geçen hafta bir avic-f700bt aldım harita sürüm=01.000600 ve sürüm=1.001900 sürüm güncellemeleri ve nasıl yapılacagı konusunda yardımlarınızı bekliyorum bu arada son sürümleri pioneer.eu sitesinden indirdim sd karta kopyalayarak cihazın sd kart girişine taktım ancak hiçbirşey olmadı ve kartıda görmedi yardımarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Hocam, cihazdaki donmanin ipod ile ilgili olmadigini anladim.. ipod bagli degilkende yapiyor.. araci calistirdiktan sonra cihaz aciliyor ve ekran ya hic tepki vermiyor yada bir kere herhangi biseye basiliyor ve ondan sonra hic tepki vermiyor bu sirada cizirtili sesler oluyor cihazda.. acilista herhangi birsey caliyorsa mesela radyo calmaya devam ediyor ama cizirtili olarak ve herhangi bir islem daha yaptirmiyor en fazla menü tusuna basiyorum ve ana menü ekranina geliyor.. sorun ne olabilir?

(aklimdan gecen birseyi söyliyim olabilirmi acaba? bundan önceki aracimda f900 varken kontagi cevirdigim zaman cihaz acilmaya baslarken marsa basinca cihaz tekrar kapanip acilirdi ama bu aracta böyle olmuyor yani kontagi actim cihaz calismaya basladi marsa bastim acilmaya devam ediyor bu andaki voltaj vs.. türü birsey bu soruna yol acabilirmi?)

görüslerini yazabilirsen cok sevinirim..

selamlar..
  • Olası sorun ve çözümleri için PM atılmıştır.
  • audi a3 arabam için hangi model avic kullanmalıyım..ve monte ettirdiğimde orjinal teyibim gibi kasaya kusursuz oturur mu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexesi

audi a3 arabam için hangi model avic kullanmalıyım..ve monte ettirdiğimde orjinal teyibim gibi kasaya kusursuz oturur mu..

Aracınızın modelini belirtmemişsiniz.Aracınızda Doube-Dın bir konsol yuvası varsa Avic-F910BT aracınıza olacaktır.Aşağıdaki linkten aracınızın marka ve modelini giriş yaptığınızda uygun olan modeli size önerecektir.

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/111/241/overview.html
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.