Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar maalesef dun cihazım calındı (kenwood 7025)

ben navi ozelliğiolan bir doble din almak istiyorum bu konuda yardım istiyorum daha oncedeb igo8 kullandım ve beğenmştim igo 8 sorunsuz çalışan ve ara birimi iyi olan (duvar kağıdı animasyonlar vs) en mantıklı avic serisi geldi bu cihazın tam olarak hangi modelini ve versiyonunu almam lazım

teşekkürler
  • Arkadaşlar f900bt'de sıkıcı gri arka plandan kurtulmanın bir yolu yokmu? Açılış ekranı yükleniyorda normal art alanları değiştirilemiyormu?
  • TEST MODE tamam.. ama uygun dosyayı bulamıyorum bir turlu.. :(

bu FBL dosyaları bir birinden farkı varmı.. ?
  • merhaba
    f900bt cihazımı bugün taktırdım ve cihaz belli süre açık kaldıktan sonra kapanıp açılıyor ve açılırken sistem başlatılıyor diyor
    ve yazı hiç gitmiyor.
    cihazda uyuz bir kasılma mevcut nedendir ne yapabilirim
    birisi yardım ederse sevinirim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesurd -- 14 Kasım 2009; 16:45:14 >
  • Selamlar,
    Anladıgım kadarı ile kimsenin basına gelmemiş bir durum benim basıma gelen yada benim gozumden kacmış, bu teyp uyku moduna geçmiyor, arabaniz 2 gun kullanmayın ya da 3 gun arabanin aküsü bitiyor, pioneer aradım bana bir interface almamı soylediler fiyatı 150 euro :) bu hem fonksiyonel direksiyonu calıstırıyormuş hemde tepbi uyku moduna geçiriyormuş bununla alakalı bir bilgisi olan varmı? var ise 150 eurodan başka bir kurtuluş yolum varmı ? :) teşekkürler şimdiden
  • arkadaşlar bende 900bt kullanıyorum benim sorunum iphone'u cihaca bağlamak istiyorum ne yapmam lazım usbden şarj kablosuyla bağladığımda bu kablo bu işlem için tasarlanmadı gibi bir uyarı çıkıyor uçak moduna geçmek istermisiniz falan diyor cihazda ipod moduna geçip iphone içindeki müzikleri görüyor fakat ses gelmiyor sanırım kablo ses transferine izin vermiyor kablo mu almam lazım ne yapmam lazım teknoloji özürlü birine anlatır gibi açıklarsanız sevinirim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesurd

merhaba
    f900bt cihazımı bugün taktırdım ve cihaz belli süre açık kaldıktan sonra kapanıp açılıyor ve açılırken sistem başlatılıyor diyor
    ve yazı hiç gitmiyor.
    cihazda uyuz bir kasılma mevcut nedendir ne yapabilirim
    birisi yardım ederse sevinirim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, cihazda hangi versiyon yüklü? en son avrupa üretim cihazlar için 2.009000 (2.9 denilebilir) sürümü çıkmıştı.
    Bu yeni sürüme güncelleyerek (pioneer avrupa sitesinde açıklamalar mevcut) belki bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgirgin

Selamlar,
    Anladıgım kadarı ile kimsenin basına gelmemiş bir durum benim basıma gelen yada benim gozumden kacmış, bu teyp uyku moduna geçmiyor, arabaniz 2 gun kullanmayın ya da 3 gun arabanin aküsü bitiyor, pioneer aradım bana bir interface almamı soylediler fiyatı 150 euro :) bu hem fonksiyonel direksiyonu calıstırıyormuş hemde tepbi uyku moduna geçiriyormuş bununla alakalı bir bilgisi olan varmı? var ise 150 eurodan başka bir kurtuluş yolum varmı ? :) teşekkürler şimdiden

Akü bitme durumunu bilmiyorum ancak cihazı arabanın direksiyonundan kontrol edebilmek için arabanın CAN-BUS veri yolu ile cihazı haberleştiren arayüz modülünün bulunduğu doğrudur.
    Bu modüller her araba markası için (ve hatta aynı modellerde bile farklılık gösterebiliyor) farklıdır. fiyatıda sizin söylediğiniz civarlarda olsa gerek. Başka bir yolu yok maalesef (direksiyondan kumanda için).

• quote:

Orijinalden alıntı: dalant

arkadaşlar bende 900bt kullanıyorum benim sorunum iphone'u cihaca bağlamak istiyorum ne yapmam lazım usbden şarj kablosuyla bağladığımda bu kablo bu işlem için tasarlanmadı gibi bir uyarı çıkıyor uçak moduna geçmek istermisiniz falan diyor cihazda ipod moduna geçip iphone içindeki müzikleri görüyor fakat ses gelmiyor sanırım kablo ses transferine izin vermiyor kablo mu almam lazım ne yapmam lazım teknoloji özürlü birine anlatır gibi açıklarsanız sevinirim :))

iPhone'u takmadan önce ana menüden ayarlar seçeneğinden "av settings" kısmından (benimki ingilizce o yüzden ingilizcesini yazıyorum) input 1 butonuna tıklayarak input1'in iPod olarak seçilmesi gerekmektedir. Sonra taktığınızda ses gelecektir.
  • İyigünler Arkadaşlar
    yeni Ford Focus Titanium araç aldım
    orjinal müzik sistemi beni pek kesmedi.
    şu sıralar ses ve görüntüsü başarılı bir navigasyon (2 dın) bakınıyorum.
    pioneer, jvc ve kenwood markalarının ses ve görüntü konusunda iyi olduğunu düşünüyorum
    ancak bu markaları araca montelemek için delmek kesmek yeni çerçeve ayarlamak gerekiyor.
    ben de bunu istemiyorum
    araştırdım necvox ve navitech gibi araca birebir uyan navigasyonlar var
    ancak bu cihazların da görüntü ve ses kalitesi çok iyi değil
    sırf bu yüzden avic 500 (haricen kullanılabiliyor diye biliyorum) düşünmeye başladım
    avic 500 kullanıcıların fikirlerini (500 hakkında) ve diğer arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum
  • Selam arkadaşlar
    Daha önce P6600dvd ve 6850 kullandım ilk defa Avic F900BT aldım 2.el aldım cihazı ve yazılmlara falan baktığımda 1.9000 olarak gözüküyor siz herahlde version 3'lerde geziyorsunuz ben halen 1.9'dayım bu gece denedim ama Microsd 512 kullandım aparat ile update için gerekli herşeyi denedim reset etmeyi kontak açıp kapatmayı ama hiç birinde başarılı olamadım cihazın update'e ihtiyacı olup olmadığını daha çözemedim herhangi bi sorunla karşılamadım Türkiye haritası yüklü ama 2007 adı altında yüklü sanırım biraz eski bunları güncellemeyi yapabileceğim alternatif bi yol var mı ? ya da yardım edebilecek biri :) bir de eski cihazlarımda OFF konumunda iken Func. tuşu vardı çeşitli özelliklerini ayarlıyabiliyordum ve şu Tuşlara basarken ki Bip sesini nasıl kesebilirim bunun içinde yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurz

Selam arkadaşlar
    Daha önce P6600dvd ve 6850 kullandım ilk defa Avic F900BT aldım 2.el aldım cihazı ve yazılmlara falan baktığımda 1.9000 olarak gözüküyor siz herahlde version 3'lerde geziyorsunuz ben halen 1.9'dayım bu gece denedim ama Microsd 512 kullandım aparat ile update için gerekli herşeyi denedim reset etmeyi kontak açıp kapatmayı ama hiç birinde başarılı olamadım cihazın update'e ihtiyacı olup olmadığını daha çözemedim herhangi bi sorunla karşılamadım Türkiye haritası yüklü ama 2007 adı altında yüklü sanırım biraz eski bunları güncellemeyi yapabileceğim alternatif bi yol var mı ? ya da yardım edebilecek biri :) bir de eski cihazlarımda OFF konumunda iken Func. tuşu vardı çeşitli özelliklerini ayarlıyabiliyordum ve şu Tuşlara basarken ki Bip sesini nasıl kesebilirim bunun içinde yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Tekrar merhaba Arkadaşlar,

Ayarlar>Navi ayarları>Ses ayarları bölümüne girip "Tuş sesi" kapat seçmelisiniz.
    Link teki zip' li dosyayı indirip SD kart root' una çıkardıktan sonra cihaza takıp kontak açtığınızda update işlemi başlayacaktır.Forumu araştırırsanız bu bilgiler daha önceki konularda verildi.

http://www.pioneer.eu/files/support/avic_apl_upgrade/NN746747_APL_2009000_CE_6175.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: dalant

arkadaşlar bende 900bt kullanıyorum benim sorunum iphone'u cihaca bağlamak istiyorum ne yapmam lazım usbden şarj kablosuyla bağladığımda bu kablo bu işlem için tasarlanmadı gibi bir uyarı çıkıyor uçak moduna geçmek istermisiniz falan diyor cihazda ipod moduna geçip iphone içindeki müzikleri görüyor fakat ses gelmiyor sanırım kablo ses transferine izin vermiyor kablo mu almam lazım ne yapmam lazım teknoloji özürlü birine anlatır gibi açıklarsanız sevinirim :))

Merhaba,
    Sadece USB girişinden bağlantı yaptığınız zaman ses alamazsınız. CD-IU230V kod'lu iPod kablosu edinmeniz gerekir.Bulunduğunuz ildeki pioneer bayi veya servislerinden temin edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 25 Kasım 2009; 14:16:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gti206

arkadaşlar maalesef dun cihazım calındı (kenwood 7025)

ben navi ozelliğiolan bir doble din almak istiyorum bu konuda yardım istiyorum daha oncedeb igo8 kullandım ve beğenmştim igo 8 sorunsuz çalışan ve ara birimi iyi olan (duvar kağıdı animasyonlar vs) en mantıklı avic serisi geldi bu cihazın tam olarak hangi modelini ve versiyonunu almam lazım

teşekkürler

Merhaba,

Aracınızın ne marka olduğunu belirtmemişsiniz Wolkswagen, Seat,Skoda ise; Avic-F9110BT , bu markaların haricinde bir marka ise Avic-F910BT tavsiye ederim, zaten cihaz üzerinde son versiyon yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 25 Kasım 2009; 1:54:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgirgin

Selamlar,

Merhaba;
    Aracınızın aküsünün bitmesinin nedeni, Interface kullanılmamasına bağlanamaz.Mutlaka yanlış bir bağlantı yapılmıştır.Kırmızı renkli Acc direkt kontak hattına bağlanmamış olabilir.Yetkili bir servise kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avicom

Merhaba;
    Aracınızın aküsünün bitmesinin nedeni, Interface kullanılmamasına bağlanamaz.Mutlaka yanlış bir bağlantı yapılmıştır.Kırmızı renkli Acc direkt kontak hattına bağlanmamış olabilir.Yetkili bir servise kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Avicom hocam ho$geldin. Uzun zamandir forumda gorunmuyordun. Tekrardan hosgeldin :)
  • selamlar, Avic-F9110BT Passat aracima cerceve olarak tam uyumlu fakat direksiyon sistemine tam uyumlumu acaba bilen varmi? arastirdim fakat tam anlayamadim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyrazcr -- 9 Aralık 2009; 18:22:03 >
  • herkese selam.biraz forumdan uzak kaldım bu aralar.su an kullanmakta oldugunuz en guncel harita hangisi acaba??
  • Selamlar, f700-f900'de radio bölümü olsun cd bölümü olsun beyaz yazan yazilari mavi yazdirmanin bi formülü varmi acaba? Yani tema falan istemiyorum ikonlari gayet iyi pioneerin ama passat'in icinde o beyaz yazan yazilar mavi yazsa nasil olur merak ediyorum.. Daha önce f900'e tema falan yüklemistim ama bu yazi olayi büyük ihtimal bi klasörün icinde bi komuttur diye tahmin ediyorum ama???
  • f900 için yeni bir firmware update çıkmış.
    yükleyen deneyen var mı?
    version 3.020200, size: 312 MB

ben birazdan deneyeceğim umarım sonu kötü olmaz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.