Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Av Kaynagina tikla altta sag kosede Off yazar tikla tamamdir, acmsk icinse ekrana veya herhangi bir tusa bas
  • Sanırım bu durumda cihaz kapanmıyor, sadece ekran kararıyor. Işıklarıda sönmüyor ben tam kapanma olayını bulamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: mehme@

Av Kaynagina tikla altta sag kosede Off yazar tikla tamamdir, acmsk icinse ekrana veya herhangi bir tusa bas
  • Tam kapanma olmuyor evet bende araçta olduğu için böle bişeye gerek duymadım hiç
  • Bu pioneer çok ilginç bir firma ya. Benim aracımda acc ucu ok, canbus yolu ile haberleşiyor nasıl bağlayacağız bakalım.
  • Arkadaşlar merhaba, bütün bu forumları okudum ve anladım ki US versiyonunu almamak lazım ne kadar ucuz olursa olsun.

Şimdi ben çinden birini buldum ve F90BT nin europe versiyonu olduğunu söyledi ve 300$ gibi bir rakama veriyor bana.(Uzun pazarlıklar sonunda :)

baktığımda europe versiyonlarında f90BT göremedim hiç, ne satılık nede konuşulan. Acaba olmaması gibi bir durum olabilirmi?
    Malum bu çinliler çok kandırıkçılar, yalan sölüyoda olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattyilmaz

Arkadaşlar merhaba, bütün bu forumları okudum ve anladım ki US versiyonunu almamak lazım ne kadar ucuz olursa olsun.

Şimdi ben çinden birini buldum ve F90BT nin europe versiyonu olduğunu söyledi ve 300$ gibi bir rakama veriyor bana.(Uzun pazarlıklar sonunda :)

baktığımda europe versiyonlarında f90BT göremedim hiç, ne satılık nede konuşulan. Acaba olmaması gibi bir durum olabilirmi?

Hacı aldanma taklit gönderebilir formu iyi okumamışın galiba alanların hepsi us versiyon bir problem yok her türlü oynama oluyor rahat ol pioneerin sitesinde de modelleri görebilirsin f90 bt diye model var ordan bak aracına uygun olanı al her türlü oynanıyor cihazla rahat ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcasus

quote:

Orijinalden alıntı: murattyilmaz

Arkadaşlar merhaba, bütün bu forumları okudum ve anladım ki US versiyonunu almamak lazım ne kadar ucuz olursa olsun.

Hacı aldanma taklit gönderebilir formu iyi okumamışın galiba alanların hepsi us versiyon bir problem yok her türlü oynama oluyor rahat ol pioneerin sitesinde de modelleri görebilirsin f90 bt diye model var ordan bak aracına uygun olanı al her türlü oynanıyor cihazla rahat ol.

us versiyonlarında sorun olmuyor dedin ama bütün okuduklarımda radyo ve dvd olayı çözülmemiş gibi yazılmış hep.

harita olayında ise sorun çıkanlar oluyor.

:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattyilmaz -- 23 Eylül 2009; 11:00:46 >

• Merhaba arkadaşım,

Ben us versiyonu kullanıyorum ve canavar gibi çalışıyor. Haritalar seslendirmeler herşey çalışıyor. türkçede oldu hiçbir sorunyok. Radyo konusu evet, şu an sadece tek haneler. Bir çözüm bildiğim kadarıyla bulamadılar. Böyle bir cihazda radyoya pek takılmıyor insan haberin olsun. Avrupa versiyonunda radyo sorunu olmayabilir. Ama sıf onun için daha fazla para verilmez. Kendin değerlendir.
  • peki ya dvd oalyı? onu çözebildin mi?

bide ben radyoyu çok sık kullanıyorum mesela o yüzden radyo önemli benim için.

elbette o kadar para ödemek iyi değil ama işte bakalım şu çinden uygun fiyata avrupa versiyonunu aldım :)

şansımıza artıkın :)
  • Arkadaşlar bu dvd seyretme konusunda hack olayını ayrıntılı açıklayabilecek kimse yokmu? Ne yapmamız lazım çalışması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Arkadaşlar bu dvd seyretme konusunda hack olayını ayrıntılı açıklayabilecek kimse yokmu? Ne yapmamız lazım çalışması için.

http://avic411.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=17715

bu sitede avic serisi ile ilgili bir çok bilgi mevcut.kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncu007

quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Arkadaşlar bu dvd seyretme konusunda hack olayını ayrıntılı açıklayabilecek kimse yokmu? Ne yapmamız lazım çalışması için.

http://avic411.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=17715

bu sitede avic serisi ile ilgili bir çok bilgi mevcut.kolay gelsin.

Hocam yabancı dilin iyiyse, bir tercüme ediverde bizde bir daha sorana türk forumlarından yol gösterelim.

• Selam arkadaslar,
    Ben AVIC-F500BT almayi düsünüyorum.
    Klip oynatirken harici harddisk 60 gb baglasam arabada klipleri izliyebilirmiyim.
    Genelde ürün tanitiminda ipod ile kullanim verilmis.
    Ipod larda malum cok pahali.

saygilar

xmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen2003

Selam arkadaslar,
    Klip oynatirken harici harddisk 60 gb baglasam arabada klipleri izliyebilirmiyim.

saygilar

xmen

Avic USB çıkışı olarak standart 500mA güç beslemekte. Bunun için ektra güç gerektirmeyen usb bellekler ya da harici diskler tabi ki kullanılabilir. Ancak bir çok küçük harici disk (gücünü sadece USBden alıyor olsa da) içerisinde dönen bir disk düzeneği bulundurmakta. Bu dönmeyi sağlayan motor için ise standart USB belleklerden biraz daha fazla güç gerekmekte. Bu yüzden bazı USB disklerin kabloları iki adet USBye girtecek uç bulundurur. Bir tanesi data+güç iken, eğer bunu taktığınız USB portundan yeterli güç gelmezse, diğerini de başka bir USB girişine takarak Harddiske güç sağlarsınız. Bunu biraz da denemeniz gerekli. Eğer 500mA yeterli gelmezse; harddiskin bu bahsettiğim ikinci USB ucuna +5V güç vermeniz gerekli. Bunu da aracın çakmak düzeneğinden, bazı modifikasyonlarla, USB için güç almayı sağlayacak değişiklik yaparak oluşturabilirsiniz belki...
    Benim şu anda USBm hiç çalışmadığı için (bir şekilde bozdum ama yazılımsal değil donanımsal bir sorun) hiç bir şekilde USBmi kullanamıyorum...

• quote:

Selam arkadaslar,

saygilar

xmen

Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcasus

quote:

Selam arkadaslar,

saygilar

xmen

Hayır.

Bir de Aviclerde klip izlemekle ilgili olarak şu tavsiyede bulunmak istiyorum. Malum işlemci gücü hem işletim sistemini çalıştırmak hem avicin kendi programını çalıştırmak hem de klip oynatmak için yeterli kalamayabiliyor. Bu durumda kalitesi yüksek klipleri seyrederken takılmaları çok net biçimde gözleyebilirsiniz. Bunu önlemek için bu klip çalma işini avic dışında başka bir alete yaptırtmak ki bu da iPodlar (ya da iPhonelar) oluyor. Kliplerinizi USBye bağladığınız iPodunuzla çalarsanız (ki iPodda klip çalabilmeniz için iPodun çalıştırdığı formata çevirmeniz gerekmekte) takılmaların olmadığını göreceksiniz....

• Selamlar sevgili ustalar ben doğrusu cok fazla anlamadım bu işi .. ve bugune kadar karşısında caresiz kaldıgım tek elektronik cihazdır F500BT.. ben rusyada yasıyorum cigazıda buradan aldım .. fakat bir turlu harita guncelleme işlemini yapamadım.. frimwere falan hepsini guncelledim..

bu nav. sanırım bilgisayara direk baglanmıyor..
    duydugum kadarı ile O.S olarak Win CE kullanıyormus..
    hangi Nav. programı kullandıgı hakkında bir bilgi bulamadım ( Igo sanırım.. )
    test modeile ilgili bir dosyası varmı bununda ? F700.... F900 lerde oldugu gibi..
    harita uzantıları nedir ?

Çok soru oldu sanırım .. :-)

Saygılarımla
    Alper kara
  • Sanırım artık kimse ilgilenmiyor bu konularla... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_alper

Sanırım artık kimse ilgilenmiyor bu konularla... :(

Alper Bey maalesef 500bt cihazı ile ilgili bilgim yok. Yoksa yardım etmeye çalışırdım.
    Ancak WinCe işletim sistemi olduğu ve iGo8.0 kullandığı doğrudur.
  • Abicim Avic 500 bende var o kutussu ile 2 kg geliyordur.. :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.