Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye haritası yüklemek için gerekli açıklamaları yapmışsınız ve dosyaları eklemişsiniz. Fakat bir problem var. Cihazım uc versiyon avic f900bt. Fakat ilk sayfada bulunan dosyaları apl2 klasörüne kopyaladığımda cihaz " Cihazınız başlatılıyor. Lütfen bekleyiniz" modunda kalıyor. Fireware versiyonum 2.00600

Göndermiş olduğunuz ezrider mi uyumsuz, ew farkı mı var, yada başka bir problemmi?

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyloji

Merhaba

Türkiye haritası yüklemek için gerekli açıklamaları yapmışsınız ve dosyaları eklemişsiniz. Fakat bir problem var. Cihazım uc versiyon avic f900bt. Fakat ilk sayfada bulunan dosyaları apl2 klasörüne kopyaladığımda cihaz " Cihazınız başlatılıyor. Lütfen bekleyiniz" modunda kalıyor. Fireware versiyonum 2.00600

Göndermiş olduğunuz ezrider mi uyumsuz, ew farkı mı var, yada başka bir problemmi?

Saygılarımla

Map info dosyası var apl2 de sanırım indirdin dosyalarda içerine bak versiyon ne yazıyor notpad ile aç uc mu ew mi orayı sil seninkini yaz versiyonda neyse aynısını yaz kaydet çık sonra cihazına kopyala avic hocanın ekledikleri f900 için oturması lazım aslında firmwire versiyonunda uymayabilir 3.0 a geçebiliyorsan geç öyle yap avicomun eklediği dosyaların versiyonunu bilmiyorum benim f500 bilmeden yine bişe yapma birdaha oku sayfaları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcasus -- 23 Ağustos 2009; 22:48:43 >

• avicom'un verdiği full paketlerin linkleri ölmüş. Acaba elinde başka f900bt için full paket olan mı (links vs. )
  • Full paketten vazgeçtim. uc cihazıma 3.0100 versiyonu yükleyeceğim. wince upgrade nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa PM atabilir mi?

Teşekkür ederim
  • Anladığım kadarıyla şu anda versiyon 3 için çalışan stabil ezrider yok. Bu şekilde olsa bile herhangi bir türkiye haritasını çalıştırabilir miyim. Başarsoft veya Teleatlas..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcasus

quote:

Orijinalden alıntı: mehme@

Sen yazmakdan bıkmadın bizde pm atmakdan ama hala bize dönüş olmadı,galiba arkadaşın cok yoğunluğu var:)

Olabilir yoğundur cihazın test moddayken sisteme baksana launch dosyası nerelerdeymiş bulunca karttan oraya kopya yap.

Ben bu launcher dosyasını bi türlü bulamadım cihazda acaba yerini bilen varmıdır?....Tek tek baktım tüm klasörlere ypk göremedim
  • 3.010 a bende yükselttim biraz korkarak oldu ama Allahtan sorunsuz atlattım. bu arada Teleatlas 2.0 nerden temin ederiz bilgisi olan ??
    wince upgrade için önce menu, map, eject tuşları basılıyken resetleyin şifre soracak şifre için Up, Up, Down, Menu, Left, Right. girin aman dikkatli kullanın bu menüyü
  • Yücel arkadaşımıza ilave olarak boot menüsüne girdiğinizde sadece "Wince Update" sd yada usb karttan update seçeneğini kullanınız. Diğer menüler risklidir.
  • Merhaba Arkadaslar,

Amerikadan f500bt modelini aldim, almanyada yasiyorum. Malesef gelen cihazin icerisinde sadece Ingilizce konusan adam ve Amerika haritasi var.
    Bu haritayi ve konusma, dili nasil Almanca yada türkceye cevirebilirim. Firmware'ye 2.0007'ye güncelledim malesef icerisindekiler yine ayni, üstelik pioneer.eu sayfasindan firmware'i güncelledim.

Lütfen bana bulabilecegim Almanca yada türkce dil ve ses dosyasi ve Avrupa,Almanya karti lazim. Malesef bu konuda bastan asagiya inceledim sorularima cevap bulamadim.

yardimlarinizi bekliyorum, tesekkürler.
  • Merhabalar avicom,

Pioneer Kullananlar buraya konusundan yola cikarak, USA'dan aldigim Avic-f500bt navigasyonuma almanya haritasi ve dili yüklemek istedim. LeetLauncher3_0 araciligiyla baglanip explorer üzeri kontrol panele girdim ve format opsiyonundan Sistemin yüklü oldugu My Flash Disk klasörünü formaladim. Haliyle navigasyon acilmiyor. Buna yönelik bi yardiminiz olabilir mi. Navigasyon amerika oldugu icin geri göndermek istemiyorum.

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsaf -- 29 Ağustos 2009; 17:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsaf

Merhabalar avicom,

Pioneer Kullananlar buraya konusundan yola cikarak, USA'dan aldigim Avic-f500bt navigasyonuma almanya haritasi ve dili yüklemek istedim. LeetLauncher3_0 araciligiyla baglanip explorer üzeri kontrol panele girdim ve format opsiyonundan Sistemin yüklü oldugu My Flash Disk klasörünü formaladim. Haliyle navigasyon acilmiyor. Buna yönelik bi yardiminiz olabilir mi. Navigasyon amerika oldugu icin geri göndermek istemiyorum.

Saygilar.

Sen bilmeden niye kurcalıyorsunki o kısma girip formatlıyorsun iş aldın başına oysaki bu dediklerini yapmak 10 dakkamızı alcakdı az bekleseydin keşke benimde f500 hallettim hepsini ama format farklı avicom hoca bakalım nasıl yaptırcak my flashın yedeğide yok büyük ihtimal sende o dahada kötü bende var ama nasıl gönderirim bilemiyorum..

• Arkadaslar bugun itibari ile Pionner avrupa internet sitesinde f700bt ve f900bt icin 2.009000 versiyonu guncellemesini yayimladi.
    3.01e gecmeyip de bu yeni versiyonu yukleyen birileri var mi? TestModa'a gecis, cihazin hizlanmasi vb... konularda bu versiyona
    gecen birileri bilgi verebilirse sevinirim...
  • Merhaba bende Pioneer AVIC-F500BT Navigation var.Ona türkiye haritası nasıl yükeleyebilirim?Bilen var mı
  • Merhaba. Forumu baştan aşağı tekrar tekrar okursanız sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar pioneer f900bt nin sıfır kutu içeriğini yazmanız mümkünmü? Kutuda neler dahil neler değil bilemiyorum. Ayrıca giderken görüntü oynatması için hack olayı nasıl yapılıyor? Saygılar
  • Sıfır kutuda cihazın kendisi, kitapçıkları, Cdsi, bağlantı kabloları, gps anteni, dokunmatik kalemi, mikrofon bulunmaktadır. Hız için bypass yapmanız gerekir. Nasıl bypass yapılacağı avic411 de resimli bir şekilde anlatılmıştır.
  • Avicom'a mesaj attık ama cevap yok. Nasıl yaptığınızı yazsanız klavyeniz eskimez değilmi?

quote:

quote:

Şu konuyu detaylı anlatabilecek kimse var mı? Nasıl yapacağız bu işlemleri.

Sayın avicom gerekli bilgileri verip cihazınızı türkçe menü haritası vs vs yapacakdır pm atabilirsin ona..
  • Teşekkürler. Birde cihazın yazılımının nasıl update yapıldığı konusunda bilginiz varmı?

quote:

Sıfır kutuda cihazın kendisi, kitapçıkları, Cdsi, bağlantı kabloları, gps anteni, dokunmatik kalemi, mikrofon bulunmaktadır. Hız için bypass yapmanız gerekir. Nasıl bypass yapılacağı avic411 de resimli bir şekilde anlatılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Avicom'a mesaj attık ama cevap yok. Nasıl yaptığınızı yazsanız klavyeniz eskimez değilmi?

quote:

quote:

Şu konuyu detaylı anlatabilecek kimse var mı? Nasıl yapacağız bu işlemleri.

Sayın avicom gerekli bilgileri verip cihazınızı türkçe menü haritası vs vs yapacakdır pm atabilirsin ona..

Benim cihaz f900 değil bilsem yazarım.
  • Arkadaşlar f900bt nasıl kapanıyor? Evde direk adaptöre bağlı, üzerinden açma kapama yolu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo59 -- 13 Eylül 2009; 0:30:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.