Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xcasus

quote:

Orijinalden alıntı: rakipyasar

Arkadaslar size bir konu hakkinda danismak istiyorum.
    Forumun onceki sayfalarindan da takip edebileceginiz uzere aracim ile Pioneer
    cihaz arasinda gorev yapan, direksiyon kontrolleri ve elektrik sistemini ceviren,
    "wired remote control interface" modulum bozulmustu. Bu modulun temini icin
    basvurdum ve gelmesini beklemekteyim. Bu sure zarfinda cihazin calismasi icin
    aracin acik oldugunu anladigi "ACC", kontak elektrigi, baglantisi modul uzerinden
    degil de direkt kontaktan aktarildi. Direksiyon kontrolleri haricinde bir sorun yok
    gibi gozukmekteydi. Ancak USB stick taktigimda USB algilanmadi ve AV kaynaklari
    olarak USB hala grinin tonlarinda gorunuyor. USB stick'i 7-8 kez cikartip takmama
    ve beklememe ragmen USB'm aktif olmadi. Bu konuda bir fikri olan var mi acaba?
    Yani bu donanimsal mi yoksa yazilimsal midir?

NOT: Orijinal 2.007000 versiyonu yuklu. Hard ByPass edilmis durumda.
    Mute kablosunun bir sekilde cikmis olmasi bu durumu olusturur mu?

Reset denedinmi normalde tanıması lazım.

Evet bircok kez (artik sayisini bile unuttum) reset attim. Ancak sorun cozulmedi...

• quote:

quote:

quote:

cihaz arasinda gorev yapan, direksiyon kontrolleri ve elektrik sistemini ceviren,
    aracin acik oldugunu anladigi "ACC", kontak elektrigi, baglantisi modul uzerinden
    degil de direkt kontaktan aktarildi. Direksiyon kontrolleri haricinde bir sorun yok
    olarak USB hala grinin tonlarinda gorunuyor. USB stick'i 7-8 kez cikartip takmama

Evet bircok kez (artik sayisini bile unuttum) reset attim. Ancak sorun cozulmedi...

Avic hocam size yardımcı olacakdır..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Avic hocam size yardımcı olacakdır..

Merhaba Arkadaşlar,
    Cihazın arasıra Usb bellek görmemesi zayıf ihtimalde olsa yazılımdan kaynaklanmasının yanında, daha çok kullanılan belleğin Cluster değeri ile alakalıdır .Bu yüzden biçimlendirme yaparken mümkün olduğunca 32K değerini seçmeyi tercih edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: avicom

Merhaba Arkadaşlar,
    Cihazın arasıra Usb bellek görmemesi zayıf ihtimalde olsa yazılımdan kaynaklanmasının yanında, daha çok kullanılan belleğin Cluster değeri ile alakalıdır .Bu yüzden biçimlendirme yaparken mümkün olduğunca 32K değerini seçmeyi tercih edin.

Merhabalar,
    Avicom hocam bu verdiginiz bilgiler cok guzel, oncelikle tesekkur etmek istiyorum...
    USB kullanamama probleminde elimdeki 32K olarak format atilmis fat32 file systemli daha onceden
    kullanmakta sorun yasamadigim ancak su anda reset atsam dahi "AV source" menusunde USB
    ikonu aktif olmamakta (bu durum iPod icin de gecerli cunku USB'den besleme alamiyor gibi)...
    avic411 sitesinde bu sorunla karsilasmis ve cozum bulmus yazilar aradim ancak bulamadim.
    Yardimlariniz icin tekrardan tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakipyasar -- 24 Temmuz 2009; 9:35:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avicom

Merhaba Arkadaşlar,

Merhabalar,
    Avicom hocam bu verdiginiz bilgiler cok guzel, oncelikle tesekkur etmek istiyorum...
    USB kullanamama probleminde elimdeki 32K olarak format atilmis fat32 file systemli daha onceden
    kullanmakta sorun yasamadigim ancak su anda reset atsam dahi "AV source" menusunde USB
    ikonu aktif olmamakta (bu durum iPod icin de gecerli cunku USB'den besleme alamiyor gibi)...
    avic411 sitesinde bu sorunla karsilasmis ve cozum bulmus yazilar aradim ancak bulamadim.
    Yardimlariniz icin tekrardan tesekkurler...

Merhaba,

Geriye tek seçenek kalıyor, Interface modülün iptal edilmesi için cihazınız sökülüp, takılma esnasında USB kablosu kastırıldıysa NAVI kart üzerindeki soketi çıkmıştır.Kendiniz denemeye kalmayın, cihazınız garantili mutlaka bir pioneer yetkili servisine uğrayın.USB kablosunun cihaza bağlantısını sağlamlaştırmak için ise, iç tarafına da bir strap atmalarını hatırlatın.

• coupe96 hocam 2 veya 3 mesaj once senın sorunun cevabi yaziyor.full surum icindeki ez rider ,data dosyalarini cok rahat kullanabiliyormusuz.hatta bunlara 2009.02 haritası da dahilmiş.galiba su an biz avicomun ,bu yukseltme işlemini bizler icin cok basit hale getirmesini bekliyoruz.yani avicom bunun icin ugraşiyor galiba.
  • valla bende bu test mode falan nasil güncellerim acaba diye düsünüyodum bu konuda biraz fazla acemi oldugum icin.. ama insallah dediginiz gibi tek seferde yapilabilir.. simdiden emeginize tesekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.seyrek

coupe96 hocam 2 veya 3 mesaj once senın sorunun cevabi yaziyor.full surum icindeki ez rider ,data dosyalarini cok rahat kullanabiliyormusuz.hatta bunlara 2009.02 haritası da dahilmiş.galiba su an biz avicomun ,bu yukseltme işlemini bizler icin cok basit hale getirmesini bekliyoruz.yani avicom bunun icin ugraşiyor galiba.

y.seyrek emin değilim,avic411 de herkes ezriderın kırılımış 3.0 versiyonunu bekliyor çünkü.aleti yükseltipde Tr haritasını kaybetmek istemiyorum,US unit çünkü benimki,ezrider dosyası hacked olmazsa TR haritası çalışmaz.
  • hocam aslinda ben de basta senin endişelendigim sorunu sordum.cunku cihazim us versiyon ve turkiye haritasını kullanamadıktan sonra versiyon 3e degil 333e gecsek bizim icin bir manası olmayacak.avicomda tr haritasının caliştigini soyledı.ama arada yanliş anlaşilma varsa ve tr haritasını kullanamıyorsak,galiba net bir ifadeyle avicom tekrar yanıt verir.bu konu onemli cunku. :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.seyrek

hocam aslinda ben de basta senin endişelendigim sorunu sordum.cunku cihazim us versiyon ve turkiye haritasını kullanamadıktan sonra versiyon 3e degil 333e gecsek bizim icin bir manası olmayacak.avicomda tr haritasının caliştigini soyledı.ama arada yanliş anlaşilma varsa ve tr haritasını kullanamıyorsak,galiba net bir ifadeyle avicom tekrar yanıt verir.bu konu onemli cunku. :-)

Ne olursa olsun isterse 333333 arkadaş bu yazılımla ilgili değilmi üçe böler çarparlar içine ederler yine çalıştırırlar. :)
  • avicom sabredemiyoruz biz yani şimdi 3.0 yüklemesini yapalımmı,yoksa sen daha kolay bir hale getirene kadar sabırla bekleyelimmi?sen bu görüntüleri verdikçe beklemek daha zor oluyorda
  • hocam baglantı bozuk.bir de sd kart yanımda degil.yanımda olsa hemen deneyebilirdim de sabaha işten cıkınca denerim.suan deneyebilen varsa o ayri.
    bir de 8.3 harıtalarını kullanamiyacakmiyiz?bu lınkteki harita 8.0 mi?
  • Avicom ezrider tanımadı bu haritayı..
  • şuan deposıtfile filemanager diye bi program kullanmak uzereyim.indirme yarida kaldıgında devam edebiliyormusuz.onu deneyecegim.ama zamanın varsa rapide yuklersen en azındanm 2. bir secenegimiz olmus olur.cevabın ıcın sagol.
  • Slm Peugeot 407 aracım var Pioneer AVİC F900BT almak istiyorum uygun olurmu yol bilgisayarı ve teyb kolu açısından çevrenizde yaptıran varsa açıklarsa sevinirim
  • aşagida da us cihazi turkceleştirmek uzere kullanmiş oldugum enlish-uk.lang dosyasinin linki var.yeni versiyonda da calişan bu dosyayi kullanabilmek icin yapmamiz gereken sadece bu dosyayi zipli olarak '''My Flash Disk\APL2\iGo\CONTENT\LANG''' icindekileri tamamen silmek ve bu dosyayi buraya atmak.sonrasında bir restart atmamiz gerekiyor.boylece destination menusunun tamami ve ayarlar kisminda navigasyon ayarlari bolumu turkceleşmiş oluyor.xcasus arkadas forumda yazmişti bunu.avicomun tavsiyesiyle bende hazir dosyayi paylaşiyorum.

http://rapidshare.de/files/47989943/Lang_English-uk.zip.html

• Arkadaşlar bi hata yaptım cihazı yedeğii amadım. yaptığım yalış işlemler soucuda cihazım şu tamame iptal olmuş durumda baa yardımcı olursaız seviirim cihazım digi com garatilidir tele atlas vardı
  • güncel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_80

yaaa ben sordugum soruya cvp alamadim kimsenin bilgisi yokmu konu hakkinda yoksa cvp vermekmi istemiyorsunuz yada sorum atlandimi _? lutfen yardim ederseniz sevinir..!

sevgili kardeşim senin asıl sorunun vw serilerinde 2004 üstü modellerde kullanılan canbus iletişim sistemi. yani orjinal cd calar cihazlara artı eksi can+ ve can- kabloları giriş yapar. park aydınlatması acc geri vites sinyali terminal 30 sinyali hep can hattından çalışır orjinal cihazların içinde bu canbus sinyallerini dönüştürücü ünite mevcuttur. pionner için satılan direksiyon kumandası arabiriminin içinde zaten canbus dönüştürücü ve ucları mevcut. senin aldığın kablo ise sadece acc ve diğer çıkışlar yoktur muhtemel. bu link de var ihtiyacın olan ürün .http://www.pioneer.eu/eur/products/25/38/301/Int-Ad/index.html umarım yardımcı olmuşumdur.

• Bende indirdim filmwareyi ama nasıl yüklerim bilemiyorum,o yüzden avicom arkadaşa pm attım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.