Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tekrar selamlar.yukardeki mesajda başka sorun yok demiştim ama ; su an destination bolumu (ana menudeki) su an ispanyolca.geri kalan bolum ingilizce.tr haritasi gorunmuyor.harita listesinde gorunuyor ama haritayi kullanamiyorum suan.pirince giderken eldeki bulgurdan olduk.:-) sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?turkceleştirme işlemi de bende işe yaramadi.bir şeyi yanliş yaptim ama neyi ?
    olmadi guncelleştirmeyi yeniden yukleyecegim. yanıtlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.seyrek -- 30 Haziran 2009; 14:00:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.seyrek

tekrar selamlar.yukardeki mesajda başka sorun yok demiştim ama ; su an destination bolumu (ana menudeki) su an ispanyolca.geri kalan bolum ingilizce.tr haritasi gorunmuyor.harita listesinde gorunuyor ama haritayi kullanamiyorum suan.pirince giderken eldeki bulgurdan olduk.:-) sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?turkceleştirme işlemi de bende işe yaramadi.bir şeyi yanliş yaptim ama neyi ?
    olmadi guncelleştirmeyi yeniden yukleyecegim. yanıtlarinizi bekliyorum.

Sanırım güncelleme yaptın versiyondaki info dosyasındaki uc yada ew değiştirmemiş olabilirsin menüdeki dil nasıl ispanyol olmuş anlamış değilim bir önceki sayfadaki tr işlemlerini ve harita işlemlerini tekrardan iyi okuyup yeniden denemeni tavsiye ederim olmazsa .
  • Elimdeki avic f900bt cihazimi 2.00700 versiyonuna update ettim. (Artik 2.005000 versiyonunda kullandigim testModa'a giris datalari ise yaramiyor bu surumde) Sorunsuz kullanmaktaydim. Taki 3.0'a yukselttigim iPhone'umu cihaza takana kadar. Ilk once baglanti calismadi. Sonradan bir sekilde calisti. (Bu arada av1 ayari iPod seklinde yapilanmis durumdaydi). Her sey guzel diye dusundum. Kontagi kapattim. iPhone'u cikarttim. (iPod kablosu olarak avicle birlikte gelen orijinal kabloyu kullanmaktayim). Ertesi gun cihaz kendi kendine reset atmaya basladi. Tamamen rastgele bir sekilde reset atiyor. Ister arac hareket halinde isterse arac dururken reset atabiliyor kendine.
    Sorunu avicom arkadasa PM ile bildirdim. Sonrasinda 2.007000 surumune gecenler icin bir seyler gonderdi ki sitede bunlari basariyla kullananlar var. Ben ise bu datalarin icerisinden 2.007000 surumunde de testModa girmek icin gerekli datalari alarak testModuna gectim. Ancak alet hala reset atmaya devam ediyor. WinCE acikken (testModundayken) bile. Bu durumda ne yapabilirim. Bu durum icin avic411 sitesinde gpsparaXX.bin dosyalarini silmenin ise yarayacagindan bahsediyor ama avicom arkadasimin bana 2.007000 surumunde bu dosyalarin kullanilmadigini soylemisti. Sadece Pioneer sisteminin kendisinin restart etmesi yerine WinCEnin restart etmesinin nedeni ne olabilir. WinCE'yi 2.005000 versiyonundaki imagei ile degistirsem mi? Ya da nasil bir yontem onerirsiniz?

• Dedigin gibi basta map info dosyasini ew den uc e cevirmeyi unutmustum. Bu sekilde denedigimde zaten direk hata verdi. Sonra degisikligi yaptim ve denedim.full paketi yukledim boylece.ama dedigim gibi navigasyon bolumu ispanyolca.telefon ve av menusu ingilizce.
    Aslinda bu 2.0007 versiyon avrupa versiyonu icin. Benim us versiyon. Nasil oldu anlamadim ama update sorunsuz gerceklesti.bu updatein us versiyonlar icin olani yok mu? Hem haritalarda hem lang kalsorunun icinde tum avrupa dosyalari mevcut.
    Sunuda soyleyeyim sanirim burasi onemli.
    Turkceye cevirmej icin kullandigim stock lang.eng dosyasini versiyon 2.0 nin backupondan aldim. Sorun buradan kaynaklanmis olabilir. Biraz karistirdim ama sizlerin yardimiyla cozebilecegimi tahmin ediyorum.
  • quote:

Dedigin gibi basta map info dosyasini ew den uc e cevirmeyi unutmustum. Bu sekilde denedigimde zaten direk hata verdi. Sonra degisikligi yaptim ve denedim.full paketi yukledim boylece.ama dedigim gibi navigasyon bolumu ispanyolca.telefon ve av menusu ingilizce.
    Aslinda bu 2.0007 versiyon avrupa versiyonu icin. Benim us versiyon. Nasil oldu anlamadim ama update sorunsuz gerceklesti.bu updatein us versiyonlar icin olani yok mu? Hem haritalarda hem lang kalsorunun icinde tum avrupa dosyalari mevcut.
    Sunuda soyleyeyim sanirim burasi onemli.
    Turkceye cevirmej icin kullandigim stock lang.eng dosyasini versiyon 2.0 nin backupondan aldim. Sorun buradan kaynaklanmis olabilir. Biraz karistirdim ama sizlerin yardimiyla cozebilecegimi tahmin ediyorum.

İlk önce update yapıyorsun kademe kademe git sonrasında haritayı atıyorsun resetliyorsun kontrol ediyorsun sonrasında bu yükledin updatede olan eng dosyalarının içerini tr ile değiş sorun ordan kaynaklanıyor 2,0 langları voıcelerı kullanma..

• Sn xcasus,

Cihazın gelişi sarktı ... Bir an önce gelse de ben de başlayabilsem...

Bu arada cihaz nasıl? Memnunsunuz değil mi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Sn xcasus,

Cihazın gelişi sarktı ... Bir an önce gelse de ben de başlayabilsem...

Bu arada cihaz nasıl? Memnunsunuz değil mi .

Memnunum güzel cihaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rakipyasar

Elimdeki avic f900bt cihazimi 2.00700 versiyonuna update ettim. (Artik 2.005000 versiyonunda kullandigim testModa'a giris datalari ise yaramiyor bu surumde) Sorunsuz kullanmaktaydim. Taki 3.0'a yukselttigim iPhone'umu cihaza takana kadar. Ilk once baglanti calismadi. Sonradan bir sekilde calisti. (Bu arada av1 ayari iPod seklinde yapilanmis durumdaydi). Her sey guzel diye dusundum. Kontagi kapattim. iPhone'u cikarttim. (iPod kablosu olarak avicle birlikte gelen orijinal kabloyu kullanmaktayim). Ertesi gun cihaz kendi kendine reset atmaya basladi. Tamamen rastgele bir sekilde reset atiyor. Ister arac hareket halinde isterse arac dururken reset atabiliyor kendine.
    Sorunu avicom arkadasa PM ile bildirdim. Sonrasinda 2.007000 surumune gecenler icin bir seyler gonderdi ki sitede bunlari basariyla kullananlar var. Ben ise bu datalarin icerisinden 2.007000 surumunde de testModa girmek icin gerekli datalari alarak testModuna gectim. Ancak alet hala reset atmaya devam ediyor. WinCE acikken (testModundayken) bile. Bu durumda ne yapabilirim. Bu durum icin avic411 sitesinde gpsparaXX.bin dosyalarini silmenin ise yarayacagindan bahsediyor ama avicom arkadasimin bana 2.007000 surumunde bu dosyalarin kullanilmadigini soylemisti. Sadece Pioneer sisteminin kendisinin restart etmesi yerine WinCEnin restart etmesinin nedeni ne olabilir. WinCE'yi 2.005000 versiyonundaki imagei ile degistirsem mi? Ya da nasil bir yontem onerirsiniz?

Merhaba,

Cihazınız Test modunda bile restart oluyorsa bir önceki sürüme dönmek sorunu çözmeyecektir.Muhtemel WINCE yazılımında bulunan dosyalar bozulmuş olabilir.Bu durumda yapılacak tek şey cihaza yeniden format atıp, yedeğinizi yüklemek olacaktır.Bu arada cihazınız EW, mi UC mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 1 Temmuz 2009; 1:22:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mehme@

Cevaplariniz icin tesekkurler

Ben bi kere guncelleme yaptim sonra 2.0000 oldu suan ise 2.0007 yeni guncelleme yaptim,igodan kastim mio,garmin,tomtom gibi uygulamalari yukleme sansimiz varmi bide bu alet VCD oynatmiyor acaba normalmidir......Tesekkurler

Merhaba,

Cihazınız VCD oynatmaz, sadece SD karttan çalıştırabileceğiniz LettLauncher 3.0 programını yüklediğinizde IGo, TomTom ve Garmin uygulamalarını çalıştırabilirsiniz.
  • Arkadaslar benim sorun cozuldu. Updateteki lang dosyalarini kullanarak hallettim.xcasuz ve a icoma tesekkur ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avicom

quote:

Elimdeki avic f900bt cihazimi 2.00700 versiyonuna update ettim. (Artik 2.005000 versiyonunda kullandigim testModa'a giris datalari ise yaramiyor bu surumde) Sorunsuz kullanmaktaydim. Taki 3.0'a yukselttigim iPhone'umu cihaza takana kadar. Ilk once baglanti calismadi. Sonradan bir sekilde calisti. (Bu arada av1 ayari iPod seklinde yapilanmis durumdaydi). Her sey guzel diye dusundum. Kontagi kapattim. iPhone'u cikarttim. (iPod kablosu olarak avicle birlikte gelen orijinal kabloyu kullanmaktayim). Ertesi gun cihaz kendi kendine reset atmaya basladi. Tamamen rastgele bir sekilde reset atiyor. Ister arac hareket halinde isterse arac dururken reset atabiliyor kendine.

Merhaba,

Cihazınız Test modunda bile restart oluyorsa bir önceki sürüme dönmek sorunu çözmeyecektir.Muhtemel WINCE yazılımında bulunan dosyalar bozulmuş olabilir.Bu durumda yapılacak tek şey cihaza yeniden format atıp, yedeğinizi yüklemek olacaktır.Bu arada cihazınız EW, mi UC mi?

Merhaba, cihaz EW. Elimde 2.005000'e ait yedek bulunmakta. Format atma islemini nasil yapacagimi tam olarak bilmiyorum ama arastirarak bulabilirim sanirim (WinCE moduna girmeden format atmak mumkun mu? Cunku WinCE'de de restart atiyor)... Su an icin cihaz hic acilmiyor. (En son acildiginda kontak cevrildikten 19 dakika sonra acilmisti)

• quote:

Arkadaslar benim sorun cozuldu. Updateteki lang dosyalarini kullanarak hallettim.xcasuz ve a icoma tesekkur ederim.

Rica ederim ne demek bigi paylaşılsınki bilgizsizlik olmasın. ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcasus

Rica ederim ne demek bigi paylaşılsınki bilgizsizlik olmasın. ;)

Budur işte ...
  • Merhaba Arkadaşlar,

LettLauncher 3.0 uygulamasını IGo tam yüklü ve düzenlenmiş haliyle aşağıdaki
    linkten indirebilirsiniz.Dosyaları çıkartırken 7.zip kullanmanız gerekir.

http://rapid share.de/files/47719422/LettLauncher_3.0_.001.html
    http://rapid share.de/files/47719706/LettLauncher_3.0_.002.html

nopass
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba, cihaz EW. Elimde 2.005000'e ait yedek bulunmakta. Format atma islemini nasil yapacagimi tam olarak bilmiyorum ama arastirarak bulabilirim sanirim (WinCE moduna girmeden format atmak mumkun mu? Cunku WinCE'de de restart atiyor)... Su an icin cihaz hic acilmiyor. (En son acildiginda kontak cevrildikten 19 dakika sonra acilmisti)

Araştırarak bulmayın sakın, Sadece uBoot ekranından format atabilirsiniz,format atmak biraz riskli daha büyük bir problem oluşturabilirsiniz.Çünkü format attıktan hemen sonra test moduna giremeyeceksiniz dolayısıyla yedeğinizi tekrar yüklemek için yeniden klasörleri düzenleyip, autorun olarak görmesini sağlamamız gerekir.
    Cihazınız açılmaya çalıştığında Pioneer NavGate ekranı geliyorsa şu an için bir problem yok.PM atarak veya Msn de görüşelim. Bu arada min.2GB bir SD kart edinin veya min.256MB SD kart yanında min.2GB bir USB bellek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 1 Temmuz 2009; 13:38:23 >

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

LettLauncher 3.0 uygulamasını IGo tam yüklü ve düzenlenmiş haliyle aşağıdaki
    linkten indirebilirsiniz.Dosyaları çıkartırken 7.zip kullanmanız gerekir.

http://rapid share.de/files/47719422/LettLauncher_3.0_.001.html
    http://rapid share.de/files/47719706/LettLauncher_3.0_.002.html
    nopass

eline saglik arkadasim simdi bunlari zipden cikartip sd rootuna kopyalayip cihazi resetleyince olay tamamlaniyor degilmi?....saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@hm@ -- 1 Temmuz 2009; 22:50:50 >

• Bu cihazı VW grubuna (passat/golf/Jetta) taktırıp direksiyon kumandalarını da çalıştırabilen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Araştırarak bulmayın sakın, Sadece uBoot ekranından format atabilirsiniz,format atmak biraz riskli daha büyük bir problem oluşturabilirsiniz.Çünkü format attıktan hemen sonra test moduna giremeyeceksiniz dolayısıyla yedeğinizi tekrar yüklemek için yeniden klasörleri düzenleyip, autorun olarak görmesini sağlamamız gerekir.
    Cihazınız açılmaya çalıştığında Pioneer NavGate ekranı geliyorsa şu an için bir problem yok.PM atarak veya Msn de görüşelim. Bu arada min.2GB bir SD kart edinin veya min.256MB SD kart yanında min.2GB bir USB bellek.

Merhaba,
    Sn. avicom sorunumun kaynagi belli oldu. Maalesef yazilimla ilgili degilmis :( Su an icin yazilimda bir sorun olmadan calisiyor gibi. Sorun arabamin elektronik sistemleri ile avic'in elektronik sistemlerini birbirlerine baglayan arayuz modulunun arizalanmasi sonucunda olusmus. Aciv'e input olarak giren direkt besleme (sari kablo) bu arayuz modulune ugramadan geliyor. Ancak Acc'ye bagli giris (kirmizi kablo) bu arayuz modulunden geliyor. Aslinda acc inputunu direkt gelen hattan besleyince avic acildi ve konrtol ettim. Hic bir sorun olmadan calisiyor. Bu arayuz modulu ayni zamanda hayalbert arkadasimin sordugu gibi direksiyondaki kontrolleri de avic'in anlayacagi protokole ceviriyor. maalesef bu parcanin tedariki mumkun degilmis (en azindan bana oyle soylediler). tamire gonderdiler. biraz arastirma yapmak istiyorum bu modulun temini ve yeni kontroller eklenebilir mi seklinde? gerci bu konu araba marka-modeline ozel oldugu icin buraya yazmam dogru olmaya bilir ancak, bu konuda yardimci olabilecek birileri var mi? modulun uzerinde parca numarasi yazmadigi icin bulmam kolay olmayacak gibi ancak internette biraz arastirma yapinca ingiltere'de var gibi gorunuyor (aracim opel-corsa). Sİmdilik boyle... tesekkur ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: hayalbert

Bu cihazı VW grubuna (passat/golf/Jetta) taktırıp direksiyon kumandalarını da çalıştırabilen var mı?

Merhaba,

CTSVW002P kodlu Interface ara birimini temin ettiğinizde VW grubu araçlarla tam bir uyum içerisinde cihaz çalışacaktır.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hayalbert

Bu cihazı VW grubuna (passat/golf/Jetta) taktırıp direksiyon kumandalarını da çalıştırabilen var mı?

Merhaba,

CTSVW002P kodlu Interface ara birimini temin ettiğinizde VW grubu araçlarla tam bir uyum içerisinde cihaz çalışacaktır.

avicom, sanirim benim de ctsvx002 arayuz modulunu temin etmem gerekiyor...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.