Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Enistgok

Şu cihaz gelince çok sohbet edecez gibi görünüyor üstad :)

Ne demek tabikide.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.seyrek

hocam soylediklerine kesinlikle katiliyorum.411 gibi bir kaynak alan burada oluşturabilirsek cok iyi olur.bu durumda size yani bu konuda uzman olanlara buyuk gorevler dusuyor.zaten sorulan sorulara net ve cabuk cevaplar veriyorsunuz.ama kullanıcı sayisi arttıkca buraya olan ılgıde artacaktir.bu konu ılk acildiginda nasildi şimdi nasil?yanı yeni kullanıcılar surekli konuya katkida bulunuyor ve sorunlarini burada cozebiliyorlar.bu vesileyle sunu sorayim gps cıhazlarda bir sırf2-sirf3 ozelligi oluyorda ben ne işe yaradigini pek anlamadim.bu cihaz hangisini kullanıyor acaba?
    bu cihazlarin cercevelerini nerede bulabilir?
    bunlarin orjinai ıpod cablosu var.40 dolar civarinda ebayda satiliyor.bir de universal olarak satilanlari var ki onlard 5 dolar civarinda.bunlar arasinda ne gibi farklar var acaba?
    bu sorumda xcasus arkas icin:link icin tesekkur ederim.yonergeleri izleyerek yuklemeyi yapacagim.daha sonra full paket ve crackli haritayı da cihaza yerleştirecegim.tekrar soyluyorum benım cihaz us. bir sakıncası olmaz degil mi?
    birde hocam yalvarmam mi gerekiyor menuyu turkceye nasil cevirdigini soylemen için:-))

Merhaba Arkadaşlar,

Kullandığımız 700/900BT cihazlarda işlemci olarak 600 Mhz Centrality Titan GPS V5 sınıfında en mükemmel bağlantı sağlayan işlemci tipi kullanılmış.Mükemmel bağlantı nedir biraz açalım.
    1-Bağlantı kurulduğunda cihazın uydudan aldığı fix' leri yenilemesi neredeyse 1sn altındadır.
    2-Sinyallerin çok güçlü olmadığı yüksek bina aralarında veya sık ağaçlı bölgelerde yani sinyallerin zayıfladığı zamanlarda bile etkilenmeden fix' leri almaya devam eder.
    3-Bu olumsuz durumlarda bile mükemmel bağlantıyı sağlarken mümkün olduğunca az enerji harcar.

Sirf teknolojisi ise; bu özellikleri olmayan işlemcilere bu özellikleri kazandırmak için tasarlanmış bir yarı iletken teknolojisidir.

iPod kablosu orjinali CD-IU230V kodlu kablodur.Unıversal kullanıldığını daha önce duymadım, kullanan varsa bilgilerini bizlerle mutlaka paylaşacaktır. (Bilgi paylaştıkça artar)

Ayrıca cihaz standart Double-Dın boyutlarında olduğu için çerçeve temin etmenin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 25 Haziran 2009; 2:49:01 >

• Merhaba,

Forumda olan arkadaşların cihazlarına bakınca Avic-F700 veya 900BT arasından tercih edileni ki fiyat açısından olsa gerek 700BT daha ağırlıkta gibi gözüküyor.Ben yeni cihaz almayı düşünen arkadaşlarımız için iki model arasındaki farkı anlatma zorunluluğu hisettim.
    1-Avic-F700BT mat çerçeve 900BT piyano parlak çerçeve,
    2-Avic-F700BT CD magazin, Avic-F900BT DVD magazin.
    3-Avic-F700BT Digital out yok.
    4-Avic-F700BT Arka Monitör çıkışı yok.
    5-900BT lerin tercih edilmesini gerektiren ve 700BT modelinde olmayan Multısensor özelliği;

Multısensor nedir: Sistemdeki entegre alıcı aynı zamanda işlemciye konumlandırma bilgisi taşır.Hız değeri Gyrosensor' dan gelen dönüş yönü bilgisi ve "G" algılayıcısından alınan yol eğim bilgisi ile birlikte sürüş mesafesi hesaplanır.Multısensor rakım değişikliklerini bile algılayıp, katedilen mesafedeki virajlı veya yokuş yukarı yollarda yapılan sürüşlerden kaynaklanan hataları giderir.
    Tabii siz farkında olmadan bütün bu olanların gerçekleşmesi için cihazın power kablo demeti içinde bulunan "Speed" ucunun aracınızın speed yani"Gala" ucuna mutlaka bağlı olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 3 Kasım 2009; 0:31:34 >

• Merhaba,

Fullpaket içeriğinde olan Data görüntüsünden sıkılan olursa, bu data' yı rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Bu data' da navigasyon seyri esnasında "house number " hidden durumundadır.Aktif poziyonuna Current Street' e dokunarak geçirebilirsiniz.

http://rapid share.de/files/47650304/nav_gate_data.zip.html
    nopass
  • Bir Önemli Konu Daha;

Cihaza ilk yazılım yüklemesinde henüz device.nng bilgilerini alıp, GPS bağlantısı sağlanmadan standart gpspara.bin dosyalarını oluşturur.Bu dosyalar üzerinden fix alışverişi yapıldığından device.nng bilgileri gpspara.bin dosyaları ile uyuşmadığı durumlarda özellikle "Go Here Now"komutunda bazen cihaz restart olur.

Bu sebepten dolayı; cihaza test modunda giriş yaptıktan sonra "My Flash Disk" rootunda bulunan gpspara.bin dosyalarını silin, silin derken bildiğiniz üzere WINCE işletim sistemlerinde sildiğiniz dosyalar geri dönüşüm kutusuna gittikten sonra cihazı tekrar restart yaptığınızda tekrar aynı konuma yükleme olasılığı var, bu yüzden gpspara.bin dosyalarını Edit>Cut işlemi yaparak SD kart içerisine Edit>Paste işlemi yaparak cihazdan dışarı çıkarın ve cihazı resetleyin.

GPS bağlantısı kurulduğunda cihaz en performanslı şekilde haberleşme yapabileceği gpspara.bin dosyalarını kendi oluşturacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: xcasus

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: avicom

Merhaba Arkadaşlar,

Avic-F700 ve 900BT cihazlarda yaşadığınız sorunları yazarsanız hem birlikte sorunlara çözüm getiririz hem de avic411 benzeri bir site oluşturmuş oluruz.

Öyle tahmin ediyorum ki bu site sayesinde Pioneer navigasyon cihazlarının kullanıcıları gün geçtikçe artacak.Henüz gizemli kalmış bir Navigasyon ve AV harikası bir cihaz,performansı oldukça fazla, en önemlisi 600Mhz işlemci ve 512 Ram desteği ile navigasyon seyri esnasında hiç bir takılma yapmıyor.Cihazı diğer navigasyon cihazlarından ayıran en üstün özelliği ise GPS anteninin hassasiyetinin -140 dBm olması yani GPS uyduları ile çok kanal üzerinden fix alışverişi oldukça performanslı,anten çok güçlü olduğundan montajını yaptırırken gözükmemesi için araç göğüsünün iç bölgesindeki herhangi bir metal bölüme yaptırdığınızda bile oldukça randımanlı çalışıyor.

hocam soylediklerine kesinlikle katiliyorum.411 gibi bir kaynak alan burada oluşturabilirsek cok iyi olur.bu durumda size yani bu konuda uzman olanlara buyuk gorevler dusuyor.zaten sorulan sorulara net ve cabuk cevaplar veriyorsunuz.ama kullanıcı sayisi arttıkca buraya olan ılgıde artacaktir.bu konu ılk acildiginda nasildi şimdi nasil?yanı yeni kullanıcılar surekli konuya katkida bulunuyor ve sorunlarini burada cozebiliyorlar.bu vesileyle sunu sorayim gps cıhazlarda bir sırf2-sirf3 ozelligi oluyorda ben ne işe yaradigini pek anlamadim.bu cihaz hangisini kullanıyor acaba?
    bunlarin orjinai ıpod cablosu var.40 dolar civarinda ebayda satiliyor.bir de universal olarak satilanlari var ki onlard 5 dolar civarinda.bunlar arasinda ne gibi farklar var acaba?
    bu sorumda xcasus arkas icin:link icin tesekkur ederim.yonergeleri izleyerek yuklemeyi yapacagim.daha sonra full paket ve crackli haritayı da cihaza yerleştirecegim.tekrar soyluyorum benım cihaz us. bir sakıncası olmaz degil mi?
    birde hocam yalvarmam mi gerekiyor menuyu turkceye nasil cevirdigini soylemen için:-))

Us falan farketmez benimkide us şimdi cihazı cracklerken hazırladın mitacap klasörünün içindeki igo8 altında bulunan lang ve voice içine cihazın yedeğini almışındır umarım yedek aldın yerden orjinal eng zip voice ve lang dosyalarının tümünü kaç tane voice varsa eng olarak 2 olması lazım bunları mitacapın içindeki igo8/content/lang buraya lang dosyasını yapıştırıorsun yine aynı uzantıda voiceye gidip buraya olan 2 dosyayı koy sonra lang klasörüne dön zıplı dosyayı aç sonra farklı pencere aç ordanda elinde bulunan türkçe zip dosyasını aç control a yapıp mouse ile tut eng zipin içine at olanla değişilsinmi diye soracak evet diceksin sonra içerde olan us flagları var onları sil türk flaglar kalsın aynı şekilde bulunan iki voice ziplarınada türkçe voiceyi yapıştırıosun sd karta kopyalıyıp cihaza tak kopyalama işlemi bitince kartı çıkar reset at cihazın bazı yerlerinde türkçe olamama ihtimalı var ama navigasyon kısmının hepsi türkçe ufak tefek kısımlar eng kalabilir settings falan gibi bu kadar yanlız unutmadan firmware yükselttin zaman içinde bulunan map info dosyasını açıp içerdeki formatı değişmeyi unutma uc-ew sizinki hangisiyse yüklerken yoksa hata verir. ;)

anlatim icin tesekkur ederim.su an deneme firsatim yok ama ilk firsatta dneyecegim.işlem sirasi su sekilde anladigim kadari ile
    once firmware i yukseltecegim.işleme başlamadan once map info dosyasinin formatini uc. ye cevirecegim.(nasil cevirecegim hakkında hiçbir fikrim yok)
    firmware yukledikten sonra yedek alacagim tabi ki.
    full paketi yukleyecegim .
    daha sonra lang ve voice dosyalarini soyledigin gibi hazirladiktan sonra gerekli yerlere yerleştirecegim.senın anlatiminda mitacap icindeki yere koymakla ayni işlem bu zaten ..galiba
    tesekkurler.deneip sonucu yazarim.
    avic hocam yanıtlarin icin tesekkur ederim ayrica.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Avic-F700 ve 900BT cihazlarda yaşadığınız sorunları yazarsanız hem birlikte sorunlara çözüm getiririz hem de avic411 benzeri bir site oluşturmuş oluruz.

Öyle tahmin ediyorum ki bu site sayesinde Pioneer navigasyon cihazlarının kullanıcıları gün geçtikçe artacak.Henüz gizemli kalmış bir Navigasyon ve AV harikası bir cihaz,performansı oldukça fazla, en önemlisi 600Mhz işlemci ve 512 Ram desteği ile navigasyon seyri esnasında hiç bir takılma yapmıyor.Cihazı diğer navigasyon cihazlarından ayıran en üstün özelliği ise GPS anteninin hassasiyetinin -140 dBm olması yani GPS uyduları ile çok kanal üzerinden fix alışverişi oldukça performanslı,anten çok güçlü olduğundan montajını yaptırırken gözükmemesi için araç göğüsünün iç bölgesindeki herhangi bir metal bölüme yaptırdığınızda bile oldukça randımanlı çalışıyor.

Us falan farketmez benimkide us şimdi cihazı cracklerken hazırladın mitacap klasörünün içindeki igo8 altında bulunan lang ve voice içine cihazın yedeğini almışındır umarım yedek aldın yerden orjinal eng zip voice ve lang dosyalarının tümünü kaç tane voice varsa eng olarak 2 olması lazım bunları mitacapın içindeki igo8/content/lang buraya lang dosyasını yapıştırıorsun yine aynı uzantıda voiceye gidip buraya olan 2 dosyayı koy sonra lang klasörüne dön zıplı dosyayı aç sonra farklı pencere aç ordanda elinde bulunan türkçe zip dosyasını aç control a yapıp mouse ile tut eng zipin içine at olanla değişilsinmi diye soracak evet diceksin sonra içerde olan us flagları var onları sil türk flaglar kalsın aynı şekilde bulunan iki voice ziplarınada türkçe voiceyi yapıştırıosun sd karta kopyalıyıp cihaza tak kopyalama işlemi bitince kartı çıkar reset at cihazın bazı yerlerinde türkçe olamama ihtimalı var ama navigasyon kısmının hepsi türkçe ufak tefek kısımlar eng kalabilir settings falan gibi bu kadar yanlız unutmadan firmware yükselttin zaman içinde bulunan map info dosyasını açıp içerdeki formatı değişmeyi unutma uc-ew sizinki hangisiyse yüklerken yoksa hata verir. ;)

anlatim icin tesekkur ederim.su an deneme firsatim yok ama ilk firsatta dneyecegim.işlem sirasi su sekilde anladigim kadari ile
    once firmware i yukseltecegim.işleme başlamadan once map info dosyasinin formatini uc. ye cevirecegim.(nasil cevirecegim hakkında hiçbir fikrim yok)
    daha sonra lang ve voice dosyalarini soyledigin gibi hazirladiktan sonra gerekli yerlere yerleştirecegim.senın anlatiminda mitacap icindeki yere koymakla ayni işlem bu zaten ..galiba

Merhaba,

MapDInfo dosyasının formatını değiştirmeyeceksiniz, bu dosya tx.uzantılı bir dosyadır, sadece içeriğini değiştirip kaydeceksiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Aynen dediğiniz gibi yapacaksınız avicom bey map info değişimini yukarda mesajda anlatmış tıklayıp açıp içerdeki yazıyı değiştirip kayıt ediceksiniz harita voice lang bunların hepsini bir anda hazırlayıp tek seferde yükleyin hepsi çıksın aradan cihazın içine harita atmamda gerekli teknik destek bilgimin gelişmesine yardımcı olan sayın avicom beye'de teşekkürlerimi sunarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcasus -- 25 Haziran 2009; 21:32:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: frezenius

quote:

Orjinalden alıntı: oncu007

arkadaşlar öncelikle merhaba. Forumdaki ilk mesajımı buraya yazıyorum :)

Hollanda'dan bir arkaşım vasıtasıyla Pioneer Avic Hd3-II aldım.
    GPS antenini aramaktayım.ebayda çok baktım ama bulamadım.başka bir yerden temin etme imkanım var mı?

Bir de "avicom" arkadaşımızın verdiği linkteki yazılım benim cihazıma uyar mı."avic411" sitesini biraz incelemeye çalıştım ama pek de aladığım söylenemez.

Hayırlı lsun.
    Bende avic hd3-II bakınıyorum size ne kadara mal oldu acaba nasıl getirttiniz sormamda sakınca yoktur umarım.
    PM den de cevap verebilirsiniz teşekkürler...

Teşekkür ederim. 900+65 tl ye mal oldu. 900 cihaza verdim. cihazın üzerinde gps anteni ve montaj için gerekli kablolar gelmedi ne yazık ki.şu an için sadece kabloları getirttim.eğer zamanım olur da Türkçe harita yüklemekle uğraşabilir ve becerirsem de gps antenini sipariş edicem.zaten ucuz bir şey toplamda 50dolara türkiyeye getirtebiliyorsunuz gps antenini. kısaca her şeyiyle bana 1100tl ye mal olacak diyebiliriz. fakat bu cihazın güncellemeleri DVD aracılığı ile yapılıyor. sd kart ile değil. en büyük artısı ise dahili 30gb hard diski mevcut içerisinde.bütün müzik arşivininizi taşıyabiliyorsunuz arabanızda
    bir de f900 değil de bunu almamdaki diğer bir neden ise bu cihaz tam 7", f900 6.5" ;f900 ü de denedim aracımda.göğüste yarım parmak boşluk kaldı ve hoş durmadı.

çok araştırdım sıfır olarak F900 ü 2400 tl den ucuza bulamadım. zaten ikinci eli de yok denecek kadar az.
    Xetec dtm-700 lere baktım bir ara onlar da 1600 tl ye kadar bulunuyor sıfır olarak fakat Piooner ın garantisizini sıfır Xetec e tercih ettim açıkcası.

• ARKADAŞLAR YANITLAR İÇİN TESEKKUR EDİYORUM TEKRAR.suan icin soylediklerinizi uygulayamiyorum ama o zamana kadar aklıma takilanlari musadenizle sormak istıyorum.
    oncelikle map info dosyasının icinde sadece ''area:ew'' satirından 'ew' yazan yere ''UC' olarak degiştirip kaydedecegiz degil mi? cihazın yedegini almiştim.bu yedekteki orjinal map infoyu kullanmak mumkun degil sanırım.siteden indirdigim zip li hac dosyasının MiTACAP\APL2\iGo\content\dem klasoru ıcindeki dosya da sadece 'Eurasia.dem' dosyasi var.yedektekı 'NorthAmerica_low.dem' i kullanmak gerekmez mi?(galiba gerekmiyor ama aklimda soru işareti kalmasin diye soruyorum)
    guncellemeyi cihaza yukledikten sonra full paketi degilde kullandigim bir mod, var .onu yuklersem bir sakıncasi olur mu?bu işlem yukarda ki butun soylenenleri gecersiz mi kilar?
    biliyorum cok soru sordum. aslında anlatiminiz acık ve net.ayrica biraz kolay geldi bana bu yuzden aklima takilan ,size gore saçma olabilecek bu sorulari soruyorum.yanıtlariniz için tesekkur ederim.

• Merhabalar;
    2.0007 güncellemesinden sonra avicom'un full paketini yükledim,
    ama Lettlauncher 3.0 mod çalışmıyor bunu çalıştırmanın bir yolu varmı?
    çünkü divx leri izleyemiyorum, ama bahsettiğim mod daki coreplayer ile izleyebiliyordum,
    veya mevcut haliyle divx leri nasıl izlerim.
    saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goriot_02

Merhabalar;
    çünkü divx leri izleyemiyorum, ama bahsettiğim mod daki coreplayer ile izleyebiliyordum,
    saygılar.

Merhaba,

Link' teki dosyayı indirip zip'ten çıkardıktan sonra ismini değiştirmeden Leetlauncher 3.0 dosyasının içindeki aynı isimli dosya ile değiştirdiğinizde program tekrar çalışacaktır.

http://rapid share.de/files/47671285/Testmode.rar.html
    nopass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 26 Haziran 2009; 23:02:10 >

• quote:

ARKADAŞLAR YANITLAR İÇİN TESEKKUR EDİYORUM TEKRAR.suan icin soylediklerinizi uygulayamiyorum ama o zamana kadar aklıma takilanlari musadenizle sormak istıyorum.
    oncelikle map info dosyasının icinde sadece ''area:ew'' satirından 'ew' yazan yere ''UC' olarak degiştirip kaydedecegiz degil mi? cihazın yedegini almiştim.bu yedekteki orjinal map infoyu kullanmak mumkun degil sanırım.siteden indirdigim zip li hac dosyasının MiTACAP\APL2\iGo\content\dem klasoru ıcindeki dosya da sadece 'Eurasia.dem' dosyasi var.yedektekı 'NorthAmerica_low.dem' i kullanmak gerekmez mi?(galiba gerekmiyor ama aklimda soru işareti kalmasin diye soruyorum)
    guncellemeyi cihaza yukledikten sonra full paketi degilde kullandigim bir mod, var .onu yuklersem bir sakıncasi olur mu?bu işlem yukarda ki butun soylenenleri gecersiz mi kilar?
    biliyorum cok soru sordum. aslında anlatiminiz acık ve net.ayrica biraz kolay geldi bana bu yuzden aklima takilan ,size gore saçma olabilecek bu sorulari soruyorum.yanıtlariniz için tesekkur ederim.

Merhaba,

Sorularınızı numaralandırsaydınız sanırım daha doğru olurdu biraz karışık olmuş.
    MapDBInfo değişikliği için dedikleriniz doğru, yedeğinizin içindekini de kullanabilirsiniz.
    Fullpaket EW cihazları için olduğundan zaten bu cihazların içinde Europa dem dosyası var ilave olarak Eurasia dem yerleştirilmiştir.
    İsminden de anlaşılacağı gibi NorthAmerica dem dosyasını TR. de kullanamayacaksınız.
    Güncellemeyi cihaza yükledikten sonra fullpaket dışında kullandığınız mod derken neyi kastettiniz anlayamadım, mod derken değişik bir data dosyasını kullanacaksanız söylenenleri geçersiz kılmaz, ezrider ve sys.tx dosyasını değiştirmediğiniz sürece problem olmayacaktır.

• Çok Teşekkür ederim.
    iyi günler..
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: goriot_02

Merhabalar;
    saygılar.

Merhaba,

Link' teki dosyayı indirip zip'ten çıkardıktan sonra ismini değiştirmeden Leetlauncher 3.0 dosyasının içindeki aynı isimli dosya ile değiştirdiğinizde program tekrar çalışacaktır.

http://rapid share.de/files/47671285/Testmode.rar.html
    nopass

• Tesekkur ederim yanit icin. :-)
  • BendedeTürkiyeden alınma f900bt modeli var benim sorum bu cihaza igo navigasyon yada mio nasıl yüklerim bazı bilgiler var ama yeterli gelmedi anlamama acaba anlatma şansınız varmıdır şimdiden teşekkürler......

not:şuan versiyon 2.000000
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehme@

BendedeTürkiyeden alınma f900bt modeli var benim sorum bu cihaza igo navigasyon yada mio nasıl yüklerim bazı bilgiler var ama yeterli gelmedi anlamama acaba anlatma şansınız varmıdır şimdiden teşekkürler......

not:şuan versiyon 2.000000

Merhaba,

Zaten bu cihazda IGo yazılımı yüklü, eğer tercihiniz teleatlas dışında bir harita kullanmak olacaksa forumda verilen "full paket" link' indeki dosyayı indirip SD karta yüklemek olacaktır.
    Bu dosyaların içinden sadece map klasörüne 2008.10 fbl uzantılı map dosyasını ilave ederek cihaza takıp resetlediğinizde yükleme başlayacaktır.İşlem tamamlandığında ise SD kartı çıkaraıp cihazı tekrar resetlediğinizde yeni haritanız kullanıma hazır olacaktır.
    Bir de Türkiyeden alınma F900BT versiyonu 2.000000 olmaz, ya 1.002000, 1.0019000, 2.001000 veya daha yukarı sürüm olması gerekir cihazınızın seri numarası sonundaki son iki harfinden cihazın hangi ülkeden geldiği anlaşılır.

• Cevaplariniz icin tesekkurler

Ben bi kere guncelleme yaptim sonra 2.0000 oldu suan ise 2.0007 yeni guncelleme yaptim,igodan kastim mio,garmin,tomtom gibi uygulamalari yukleme sansimiz varmi bide bu alet VCD oynatmiyor acaba normalmidir......Tesekkurler
  • SELAM ARKADAŞLAR.guncellemeyi yaptim.full paketi yukledim.paketi yukledikten sonra cihazın yedegini alayim dedim.fakat my flash diski kopyala yapiştir yaparken ,sd karta yapiştirirken hata veriyor.hata kodu 19.bende yedegi usb bellege aldım.bunun dişinda bir sorun yasamadim.birazdan turkiye haritasini ve turkce dili yukleyecegim.
  • quote:

SELAM ARKADAŞLAR.guncellemeyi yaptim.full paketi yukledim.paketi yukledikten sonra cihazın yedegini alayim dedim.fakat my flash diski kopyala yapiştir yaparken ,sd karta yapiştirirken hata veriyor.hata kodu 19.bende yedegi usb bellege aldım.bunun dişinda bir sorun yasamadim.birazdan turkiye haritasini ve turkce dili yukleyecegim.

Hade bakalım rasgele :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.