Bu cihazı VW grubuna (passat/golf/Jetta) taktırıp direksiyon kumandalarını da çalıştırabilen var mı?
Merhaba,
CTSVW002P kodlu Interface ara birimini temin ettiğinizde VW grubu araçlarla tam bir uyum içerisinde cihaz çalışacaktır.
avicom, sanirim benim de ctsvx002 arayuz modulunu temin etmem gerekiyor...
Bahsettiğiniz bağlantı şekli doğru bir bağlantı, ancak Acc ucuna direkt kontak cereyanı taşımakla ara birim modülünü devreden çıkartmışsınız, problem yok cihazınız çalışacaktır sadece direksiyon kumanda tuşlarını kullanamazsınız.En azından cihazınızda problem olmadığı anlaşıldı.Muhtemel bu malzemeyi Pioneer servislerinden temin edebilirsiniz.
bu bahsedilen parça kaç paralık birseydir bilen var mı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: hayalbert
bu bahsedilen parça kaç paralık birseydir bilen var mı acaba
Merhaba, vw icin bilmiyorum ancak opel icin gecenlerde pioneer bayisine sordugumda; "wired remote control" arayuz modulunun araba marka-modele ozgu cerceve ile birlikte satildigini ve 165 euro oldugunu soylediler bana. Ayni zamanda 3-4 gunde gelebilecegini soylediler parcanin...
Selam arkadaslar. Biz bu f serisinde radar uyarilarini aktif hale getirebiliyor muyuz?
quote:
Orjinalden alıntı: y.seyrek
Selam arkadaslar. Biz bu f serisinde radar uyarilarini aktif hale getirebiliyor muyuz?
Evet getirebiliyorsun speedcam klasörüne gerekli kordinat dosylarını internet çek yükle kamera olduğu alanlarda hem sesli hemde görüntülü olarak uyarı alıcaksın..
Arkadaslar eu versiyonlar icin 3.0 firmware yayinlanmis.ama f7010 ve f9010 icinmis. Us versiyonlarda ise 3 versiyon 120$ dolara sd kart olarak yeni haritalar dahil olarak(tabi biz tr kullanicilar icin ise yarar bir tarafi yok) sunulmus.umarim kisa surede bu guncellemeleri biz de uygulayabiliriz.
arkadasar selam. f900 icin ipod kablosu aldim sesli komut icin fakat sesli komut olayini cözemedim bi türlü.. ipod baglantisi tamam ses geliyor hersey ok ama sesli komut calismiyor.. tusa basinca dink ediyor sebep ne olabilir? birde bu kablo olmadan bu sesli komut olayi calismiyormuydu?
quote:
Orijinalden alıntı: Poyrazcr
arkadasar selam. f900 icin ipod kablosu aldim sesli komut icin fakat sesli komut olayini cözemedim bi türlü.. ipod baglantisi tamam ses geliyor hersey ok ama sesli komut calismiyor.. tusa basinca dink ediyor sebep ne olabilir? birde bu kablo olmadan bu sesli komut olayi calismiyormuydu?
Çalışır üstünde dahili mic olması lazım zaten..
bluetooth falan kullaniyorum oralarda hic bir sorunum yok ama multicontrol tusu yani yuvarlak joyistigin ortasina basinca normalde sesli kontrol menüsünün gelmesi gerekiyor ama gelmiyor.. kitapciginda bu özelligin aktif olmasi icin sistem dilinin ingilizce olmasi gerekiyor diyor hepsini yaptim ama olmuyor olmuyor..!
bu özelligi kullaniyormusunuz siz?
Bu özelliği ben de kullanamıyorum. Anlattığınız olayın aynısı bende de gerçekleşiyor. Sesle komut işlemlerini gerçekleştiremiyorum. Bu problemi daha önceden biraz araştırmıştım. Sanırım bu aletin Amerika'dan mı yoksa Avrupa'dan mı geldiğiyle alakalı. Ama tam olarak neden böyle olduğu ve nasıl çalıştırılacağı konusunda bir fikrim yok.
ayni sonuca bende ulastim ama sonucta cihazin özelligi yani niye avrupa yada amerika!! yani sistem dilinin ingilizce olmasi gerekiyor onu biliyorum ama ne yaptiysam nafile... cok güzel kullanisli bir özellik, yani telefondan arama yaparken olsun, parca secerken olsun, radyodan cdye gecis vs... bir yigin özelligi ses ile komut ediyor youtubeda izliyorum ama ama iste...
Peki bizim cihazlara amerika versiyon firmware yüklesek olmazmi?
Bununla ilgili olarak kesin bir sey bulamadim. Kimisi donanimsal bir farktan dolayi sadece Amerika'da satilan "Premium" ozellikli Pioneer'larda ses komutlarinin calisacagini soyluyorlar. Bir yerde ise aletin model numarasini Amerika'da uretilmis bir numara ile degistirirseniz (yazilimsal olarak) olabilecegini savunuyordu. Tabi bu numaranin nereden ve ne sekilde degisebilecegi ile ilgili olarak ise bir seyden bahsetmiyordu.
Peki son bir soru bu sistem 3.0'in bizim son sistemlerden farki nedir?
Arkadaşlar o ses sistemi ingilizce komut vermek gerekiyor telaffuz güzel olmassa tanımıyor..
komut ingilizce olcak ama komutlar cok basit komutlar yani eger calissa sorun olcak bisey degil bence..
Evet aynı şekilde, komut verme menusu gelse komut vermeye calisacagim ancak sesle komut menusu knob'un uzerine tiklayinca acilmiyor. xcasus sizin cihaziniz Amerika uzerinden mi geldi?
Arkadaslar size bir konu hakkinda danismak istiyorum. Forumun onceki sayfalarindan da takip edebileceginiz uzere aracim ile Pioneer cihaz arasinda gorev yapan, direksiyon kontrolleri ve elektrik sistemini ceviren, "wired remote control interface" modulum bozulmustu. Bu modulun temini icin basvurdum ve gelmesini beklemekteyim. Bu sure zarfinda cihazin calismasi icin aracin acik oldugunu anladigi "ACC", kontak elektrigi, baglantisi modul uzerinden degil de direkt kontaktan aktarildi. Direksiyon kontrolleri haricinde bir sorun yok gibi gozukmekteydi. Ancak USB stick taktigimda USB algilanmadi ve AV kaynaklari olarak USB hala grinin tonlarinda gorunuyor. USB stick'i 7-8 kez cikartip takmama ve beklememe ragmen USB'm aktif olmadi. Bu konuda bir fikri olan var mi acaba? Yani bu donanimsal mi yoksa yazilimsal midir?
NOT: Orijinal 2.007000 versiyonu yuklu. Hard ByPass edilmis durumda. Mute kablosunun bir sekilde cikmis olmasi bu durumu olusturur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: rakipyasar
Arkadaslar size bir konu hakkinda danismak istiyorum. Forumun onceki sayfalarindan da takip edebileceginiz uzere aracim ile Pioneer cihaz arasinda gorev yapan, direksiyon kontrolleri ve elektrik sistemini ceviren, "wired remote control interface" modulum bozulmustu. Bu modulun temini icin basvurdum ve gelmesini beklemekteyim. Bu sure zarfinda cihazin calismasi icin aracin acik oldugunu anladigi "ACC", kontak elektrigi, baglantisi modul uzerinden degil de direkt kontaktan aktarildi. Direksiyon kontrolleri haricinde bir sorun yok gibi gozukmekteydi. Ancak USB stick taktigimda USB algilanmadi ve AV kaynaklari olarak USB hala grinin tonlarinda gorunuyor. USB stick'i 7-8 kez cikartip takmama ve beklememe ragmen USB'm aktif olmadi. Bu konuda bir fikri olan var mi acaba? Yani bu donanimsal mi yoksa yazilimsal midir?
NOT: Orijinal 2.007000 versiyonu yuklu. Hard ByPass edilmis durumda. Mute kablosunun bir sekilde cikmis olmasi bu durumu olusturur mu?
Reset denedinmi normalde tanıması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: rakipyasar
Evet aynı şekilde, komut verme menusu gelse komut vermeye calisacagim ancak sesle komut menusu knob'un uzerine tiklayinca acilmiyor. xcasus sizin cihaziniz Amerika uzerinden mi geldi?
Kullanma kılavuzuna bak bence tuştaki atama olmuyabilir yanlışlıkla kaldırmış olabilirsin o özellik kapalı olabilir çalışır yani benimkide amerika evet..