Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozzyloji

Merhaba sevgili üstatlar. Yeni f900bt alan biri olarak, konuda yazan bazı terimleri anlamakta güçlük çekiyorum. Yüzeysel bir kaç sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim. 1. Bu cihaz türkçe menü oluyormu (nav değil),
    2. Birçok yerde bu cihazın çoğu klibi vs oynatmadığı söyleniyor, böyle bir problem varmı?
    3. Benim cihazım uc versiyon. Bu cihaza sorunsuz 3.0100 versionunu yükleyebilir miyim, igonun son versionunu kullanabilir miyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Evet.
  • Hangisine evet :) 2. Video problemi var mı, varsa nasıl aşılıyor bilgi verir misiniz? saygılar
  • Ne işe yarar bu dosya,bilmeyenler için açıklama yapabilirseniz......
  • Buradan ve Yabancı sitelerden edindiğim bilgileri uygulayarak cihazı 3.01 versiyona yükselttim,sorunsuz şekilde update yaptım izlenimlerimden bazılarını aktarmaya calışayım:

Bi kere cihaz uçuyor acaip hızlanmış durumda...
    Yeni navi görüntüsü gayet hoş görünüyor...
    Cihazın sesleri değişmiş (tıklama sesi ve geri gelme sesi)...
    Bluetooh uygulaması arama ekranı değişmiş durumda oda hoş görünüyor....
    Ekrana dokunuş tepkileri cok güzel olmuş,dokunur dokunmaz algılıyor....

kısacası 3.0 filmware yaradı cihaza tavsiye ederim.....

Birde şu ezrider olayını kapabilsem ne işe yarar nasıl yüklenir gibi bilgiler olsaydı.....
  • Şu konuyu detaylı anlatabilecek kimse var mı? Nasıl yapacağız bu işlemleri.
  • arkadaşlar yaklaşık 4 aydır f90bt kullanıyorum fakat türkiye haritasını yükleyebilmiş değilim lütfen yardımlarınızı bekliyorum maliyeti önemli değil teleatlas türkiye temsilciliğiyle pioneer avrupa japonya ve amerika ile görüştüm yardımcı olmak istemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinero

arkadaşlar yaklaşık 4 aydır f90bt kullanıyorum fakat türkiye haritasını yükleyebilmiş değilim lütfen yardımlarınızı bekliyorum maliyeti önemli değil teleatlas türkiye temsilciliğiyle pioneer avrupa japonya ve amerika ile görüştüm yardımcı olmak istemiyorlar.

Bir önceki sayfalarda nasıl yapıldığı anlatılıyor fakat hiç bilmiyorsanız avicom hocayı bekleyin yardımcı olur..
  • cihazı ilk aldığımda çok uğraştım ezrider la falan ama f90bt olduğu için olmadı ama galiba şimdi yeni dosyalar ve firmware update ler çıkmış benim ki 2.0 ver idi orjinalinde o yüzden pek kendim karıştırmak istemedim bir yol gösterecek arkadaş olursa iyi olucak ilginiz için teşekkürler
  • quote:

cihazı ilk aldığımda çok uğraştım ezrider la falan ama f90bt olduğu için olmadı ama galiba şimdi yeni dosyalar ve firmware update ler çıkmış benim ki 2.0 ver idi orjinalinde o yüzden pek kendim karıştırmak istemedim bir yol gösterecek arkadaş olursa iyi olucak ilginiz için teşekkürler

Avicom hocaya pm at yardımcı olur basit bir işlem hackli ezrider var zaten 15 dakka içinde hepsi tamam olur.
  • yukarıda verdiğim ezrider 3.01 dosyası ile 8.3 TR haritasını başarı ile çalıştırabilen varmı? benim avic 700 sürekli restart atıyor,bi sıkıntı var çözemedim.
  • bu restart sorununun nedenini çözdüm.data.zip dosyasından kaynaklanıyor.avicomun verdiği data.zip dosyası ile bizim UC cihazlar arasında bir uyumsuzluk bu sürekli restarta yol açıyor. avicom eğer bu data.zip dosyanı UC cihazdada kullanabilmemiz için ne yapmamız gerektiği konusunda yardımcı olırdan çok sevinirim. zira senin verdiğin linkteki data.zip dosyasının içindeki modlar çok gerekli ve güzel (radarlaın açık olması,delete route düğmesi,return home düğmesi,software bypass gibi)
  • Arkadaşlar bu launcher dosyasını nasıl çalıştırıyoruz,aslında calıştırdım ama sorun şu;hafıza kartına atıyosun cihaz test modda açılıyor uygulama çalışıyorda bu uzun iş oluyor bide cihaz her seferinde tüm ayarlar sıfırlanıyor.....bunu cihazın kendi hafızasında nereye koymalıyızki hafıza kartından çalıştırmayalım?
  • Merhaba Arkadaslar,

Konuda avic'in met edildigini duyunca önceki gün ebay'den sparis ettim.Aldigim ürün pioneer avic-f500bt.
    malesef bugün ürüne tekrar baktigimda, amerika haritasinin yüklü oldugunu gördüm.Bu cihaz bana geldiginde Pionner servisini arayip Avrupa(Almanya) haritasi isteyebilir miyim? Böyle bir hakkim varmi teknik servisinden.

Yoksada, Almanya haritali bir cihazdan kopya yapip,kartima atabilir miyim?Yada Avrupa özel dosyalarini orginal halde nereden indirebilirim.

Saygilar.
  • f90bt 2.0 ver için 3.0 firmware update nasıl yapılır birde türkiye haritasını 3.0 iken yükleme şansım var mı ? gerçi avic411 de 3.0 ezrider ve world license ile çalıştığı söyleniyor ama bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi acaba?
  • ya arkadaşlar lütfen bir yardım
  • quote:

ya arkadaşlar lütfen bir yardım

Avicom hocaya pm atarsan yardımcı olacak geçmiş sayfalarda anlatım mevcut.
  • Sen yazmakdan bıkmadın bizde pm atmakdan ama hala bize dönüş olmadı,galiba arkadaşın cok yoğunluğu var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehme@

Sen yazmakdan bıkmadın bizde pm atmakdan ama hala bize dönüş olmadı,galiba arkadaşın cok yoğunluğu var:)

Olabilir yoğundur cihazın test moddayken sisteme baksana launch dosyası nerelerdeymiş bulunca karttan oraya kopya yap.
  • Merhaba. Us'den aldığım Avic-f900bt cihazımı nasıl türkçe yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyloji

Merhaba. Us'den aldığım Avic-f900bt cihazımı nasıl türkçe yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Önceki sayfalara bakarsan detaylı anlatım mevcut yada avicom hocaya pmden sorabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.