Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: goriot_02

Merhaba;
    2.000700 update yüklemesinden sonra testmod ile cihazı açamıyoruz.
    ben avicom'un vermiş olduğu full paket ile cihaza güncel haritaları yükleyeceğim gün
    update yayınlandı ve ben de bu güncellemeyi yapıp haritayı yükleyeyim diye düşündüm ve gümmmm:)))
    bilginize...

Ben yaptım update gayet hoş oldu biryerde bir hata yapmış olabilirsin.
  • Güncellemeyi yaptım, orada prb yok, avicom'un full paketini üzerine kurabildinizmi?
    yoksa daha öncemi kurmuştunuz?
  • quote:

Güncellemeyi yaptım, orada prb yok, avicom'un full paketini üzerine kurabildinizmi?

Güncellemeyi yaptım sonra paketi kurdum sitesinden indirdim güncellemeyi 209 mb boyutu.
  • bu 2.0007 guncelleme avrupa versiyonu icin galiba.ben usa versiyon kullanıyorum.bu soyledigim dogru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.seyrek

bu 2.0007 guncelleme avrupa versiyonu icin galiba.ben usa versiyon kullanıyorum.bu soyledigim dogru mu?

2,0005 avrupa versiyonu bu 20007 yeni çıkan indirip kurmakta fayda var.
  • eğer cihazınız eu versiyon ise bir yanlışlık var.
    öncesinde full paketi yüklemiş olmalısınız..
    http://avic411.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=24956&start=15

quote:

Orjinalden alıntı: xcasus

quote:

Güncellemeyi yaptım, orada prb yok, avicom'un full paketini üzerine kurabildinizmi?

Güncellemeyi yaptım sonra paketi kurdum sitesinden indirdim güncellemeyi 209 mb boyutu.

• quote:

eğer cihazınız eu versiyon ise bir yanlışlık var.
    öncesinde full paketi yüklemiş olmalısınız..
    http://avic411.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=24956&start=15

quote:

Orjinalden alıntı: xcasus

quote:

Usa benimkide..

• Selamlar arkadaşlar, buradan faturalı avrupa versiyonu f900bt aldık.Crackli easyrider dosyasını 2.07 versiyon iştelim sisteminin üzerine yükleyip, sistemi update edersek basarsoft'un 2009 haritalalarını çalıştırabilir miyiz? Bilgisi olanlar paylaşırsa çok müteşekkir olurum.
  • bu 2,007 versiyonda test mod calişiyor ozaman. bahsedilen artilarini gordunuz mu? hep konuşulan 3,0 versiyon gelmeyecek mi?pioneerin internet sitesinde coming soon diyor gerci ama
    http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Accessories/NavigationUpgrades/CNSD-100FM
    bu baglantida bu sd kartin yeni versiyonu (3,0) icerdigini gosteriyor.ayrica 130 dolarlik tavsiye edilen bir satiş fiyati var.şimdi buradan cikaracagimiz sonuc bu yeni versiyonun parali olacagimidir?yoksa bir sure sonra siteye yeni yazilimi yuklerler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafrox

Selamlar arkadaşlar, buradan faturalı avrupa versiyonu f900bt aldık.Crackli easyrider dosyasını 2.07 versiyon iştelim sisteminin üzerine yükleyip, sistemi update edersek basarsoft'un 2009 haritalalarını çalıştırabilir miyiz? Bilgisi olanlar paylaşırsa çok müteşekkir olurum.

2008.10 çalışıyormuş ama 2009 bilemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.seyrek

bu 2,007 versiyonda test mod calişiyor ozaman. bahsedilen artilarini gordunuz mu? hep konuşulan 3,0 versiyon gelmeyecek mi?pioneerin internet sitesinde coming soon diyor gerci ama
    http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/Accessories/NavigationUpgrades/CNSD-100FM
    bu baglantida bu sd kartin yeni versiyonu (3,0) icerdigini gosteriyor.ayrica 130 dolarlik tavsiye edilen bir satiş fiyati var.şimdi buradan cikaracagimiz sonuc bu yeni versiyonun parali olacagimidir?yoksa bir sure sonra siteye yeni yazilimi yuklerler mi?

Seve seve yüklemek zorundalar siteye.

• Şu an cihaz V1.9 yazılım ve 2007 teleatlas harita var. 2.07 yazılımve 2008 haritayla crackli easyrider update etmek için araştırmaya devam ediyorum, çünkü yedekleme yapmak istiyorum testmode error veriyor çalışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafrox

Şu an cihaz V1.9 yazılım ve 2007 teleatlas harita var. 2.07 yazılımve 2008 haritayla crackli easyrider update etmek için araştırmaya devam ediyorum, çünkü yedekleme yapmak istiyorum testmode error veriyor çalışmıyor.

Bu mesajına avic bey yardımcı olacaktır kanımca.
  • ben pıoneer avıc 900 kullanıyorum teleatlas yazılımı var ama memnun değilim diğer bir cihazım ise mıo c720 bundan memnunum pioner olan cihazımada mioda olan yazılımı alıp yüklemek istiyorum nereden bulabilirim bu cihaza yüklenirmi teşekkürler
  • Merhaba Arkadaşlar,

Avic-F700 / 900 eğer daha önce fullpaketi yükledikten sonra 2.007000 versiyona yükselttiyseniz cihaz üzerindeki Ezrider dosyası orjinali ile değiştirilecek ve teleatlas dışında başka bir map çalıştırmak imkansız olacaktır.Bu yeni versiyonu yükledikten sonra tekrar test mod'a giriş yapmak şimdilik zor gibi.Çünkü bu update içinde WINCE 6170 ten 6172 versiyonuna çıkarılmış, bu versiyonda ise test moda giriş yok.

Cihazı tekrar eski sürüme döndürmek mümkün ancak çok riskli,çünkü bu tip cihazlarda format atıp yeniden WINCE yüklemesi esnasında MBR nin silinme olasığı var.Bu durumda Uboot ekranı birdaha geri gelmemek üzere cihaz ölü pozisyonuna geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 21 Haziran 2009; 23:39:12 >
  • mafrox arkadaşım,

Cihazının seri numarasının sonunda bulunan iki harfi bana bildirirsen Test mod'un neden error verdiği konusunda yardımcı olurum.
  • selam arkadaşlar bende pıoneer 2050 var kumandası kitapçığı vs..kutusuyla duruyo.sıfır gibi.arabamı sattığımda söktüm 4 aylık teyp 120 tl istiyorum..email serkanorscu@hotmail.com
  • tekradan merhaba.

avic hd3 cihazımla ilgili olarak internetten indirdiğim Update DVDsinin içine forumda verilen Türkiye haritalarını atsam işe yarar mı acaba? DVD imajının içerisinde "test disc" diye bir .exe dosyası mevcut. henüz güncellemeyi denemedim ama öncelikle bunu öğrenmek istedim.

bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.saygılar.

p.s: veya Türkiye haritası yüklemek için başka bir önerisi olan varsa o da işe yarar.teşekkürler.
  • slm arkadaslar internette pioneer ilgili harita yukleme ararken bu siteyi buldum
    bana yardim edecek biri var mi acaba

bende pioneer avic S1 gprs var
    bana ozelliklerini yazabilirmiisniz
    ve nasil turkiye hartiasi yukleyebilirim
    nasill guncelleye bilirim
    SD giris karti var

bana anlatarisaniz cok seviniimm
    tskler
  • Arkadaşlar,

Cihazları UC yani Amerika' dan bir şekilde getirenler Menü ve voice dilini TR olarak değiştirmek veya Radyo frekanslarını düzeltmek neredeyse imkansız, çünkü pioneer hardware olarak değişik üretmiş software olarak harita kırılsada diğer problemleri gidermek için cihazın Navı kartını değiştirmek gerekiyor.Bu işlemde oldukça yüklü maliyet gerektiriyor.

Kullanım kılavuzunda her ne kadar max.2GB USB bellek kullanılabilir olduğu belirtilse de Cluster değerini 32K yaptığınızda 32GB boyuta kadar USB bellek rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.