Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde bence radyo için farklı modül değil de rds ve tmc için o farklı modül kullanılmış gibi geldi bana yani radyo tamamen software bence.
  • pioneer f90bt montajini yaptırabiliceğim ve aynı zamanda harita vs sorununu çözebileceğim tanıdığınız bi yer var mı istanbul da?
  • arkadaşlar merhaba. yeni üye oldum. sizin gibi değerli arkadaşların değerli bilgilerine ihtiyacım var. benim skoda octavia arabam var. avıc 900 almak istiyorum. acaba ikinci el bulma imkanım varmı malum kriz dönemindeiz. birde bu cihaz hakkında tam bir bilgim yok. yani dvd özelliğini nasıl kullanabilirim. tşk
  • Merhaba Arkadaslar Bende Bi AVIC HD3 2 Kullanicisiyim Cihazimdan Cok ama Cok memnunum Fakat Bu yaz Turkiyeye izine Gelicem ama icinde Turkiye Haritasi ve Turkce Dil Secenegi Yok Bununla ilgili Bi bilgisi olan Arkadaslar Eger Beni Bilgilendirirse Cok Sevinirim Simdiden Cok Tesekur ederim
  • Merhaba, sanırım hd3 için türkçe opsiyonu yok, pioneer sayfasından bakabilirsin, sadece f900bt ve f700bt için var diye hatırlıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba... Daha önce avic f900bt cihazım ile bir problem yaşadığımı ve nasıl cözebileceğimle ilgili sorumuhttp://forum.donanimhaber.com/m_27413890/mpage_2/key_/tm.htm#31202705 linkindeki gönderi ile sormuştum. Problemi tespit ettim ve sorunugiderdim. Belki ileride buna benzer başka bir problemle karşılaşan olursa diye çözümü sizlerle paylaşmak istedim.
    --------------------
    Öncelikle aletin arka girişlerindeki kabloların doğru ya da yanlış bağlı olması aletin çalışmasına engel değil (Güç kabloları hariç). İşte bu noktada aletin çalışmamasının nedeni güçten olabilir mi sorusu üzerine yoğunlaştım. Sarı kablo sürekli +12V, kırmızı kablo acc switchable +12V (yani kontak çevrilince +12V besliyor) ve siyah kalın kablo topraklama. Voltmetre ile kablolara baktım ve bir sorun yoktu. Ben de kırmızı kabloyu çıkarıp sarı kablodan bir ek ile kırmızı kablonun yerine taktım. Yani sürekli gücü kırmızı kablonun girdiği yere de vermiş oldum. Alet çalıştı. Sonra kabloları normal bir şekilde eski hallerine tekrar bağladım. Artık problemsiz bir şekilde çalışıyor.
    Umarım böyle problemlerle karşılaşmayız

• turkce sorunu ve turkiye harita sorusu olan arkadaslar

oncelikle turkce yonlendirme cok guzel degil turkce menulerde garip ceviriler var, o yuzden benimki turkce olmasına ragmen ingilizce kullanıyorum,avic411 i incelerseniz orda testmode a giris ve neler yapılabilecegi goruluyor,bu konuda isim olmadigindan detayli incelemedim ama dili cevirebilirsiniz sanırım,dil disinda arayuzu dahil degistirebiliyorlar,

guncel turkiye haritasi da avic411 ve nette mevcut pioneer dan da temin edilebilir sanırım sonucta lisansli parasini verdiginiz bir urun/yazilim, testmode da girip haritayi yukleyebilirsiniz,dikkat etmeniz gereken noktalar avic411 de yaziyor ,en onemlisi aviclerde suan igo 8.0.x harita sistemi destekleniyor ,8.3 den sonra igo sistemi degismis ve bu yeni haritalar calismiyor,

taktırmak icin pioneer yetkili servisi ender elektronik var Istanbul Maltepede,tanisikligim yoktur ben ordan alip taktırdım ,
  • arkadaşlar bu avic 700 hakında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız msn adresini yazabilirmi bende amerikadan 1 tane avic 700 getirtiyorum ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar f700bt ve f900bt backup dosyaları için verilen sayfada şifreyi kabul etmiyor. Elinde olan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok sevinirim.
  • erdogan hocam ilk sayfada acıklamalar mevcut.ilk sayfadaki aciklamalar ilk etapta merak edecegin konularin cozumunu kapsiyor.takildigin yer olursa, burada sordugunda elimizden gelen yardimi bilgi ve tecrubelerimiz dahilinde yanıtlamaya calişiriz.
  • Merhaba;
    bu gün aracıma f700bt taktırdım, eski versiyon yüklü.
    firmware güncellemesi yaparsam (2.005..) haritanın da
    güncellemesi beraberinde oluyormu?
    deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
    saygılar..
  • haritayı değil sadece dili değiştreceksin, harita her dil için aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalbert

haritayı değil sadece dili değiştreceksin, harita her dil için aynı

ne desen haklısın anlatamadım :D yok ıcınde turkce menu var zaten ama turkce harıta yuklu deıl bunun ıcınde orjınal hangı harıta yuklu ıgo mu yada baskasımı yuklu olan formatı sılıp yada sadece harıtaları sılıp turkce harıta yuklemek ıstıorum dırek kendı formatı hangısı onu bılmıorum aynı formatın harıtasını yuklemek ıstıorum ıcınde cıkan nedır bılmıorum yanı usa harıta yuklu gelıyor
  • haritanın uzuntantısı FBL dir siteden indirebileceğini tahmin ediyorum olmuyorsa başarsofttan satın alabilirsin
  • ben bu leetlouncher olayina alien2000 hocanın tavsie etmemesi uzerine hiç girmedim.zaten onceki versiyonlarda sorunlar varmiş ama 3.0 versiyon nasil bilmiyorum.artik tercubelerini paylaşirsin.gerci sitedeki (411)data modlari sayesınde navi kullanımı cok pratik oldu.guzel cozumler mevcut bu mod.larda.
  • bu cihazların kullanımında yeniyim, data kodlarını o nedenle henüz kullanmadım,
    leetlouncher olayı süper , cihaza direk müdahale etmiyor yüklediğimiz sd karttan boot ederek,
    kendine özgü bir arayüzle cihazı açıyor, alien2000 hoca neden tavsiye etmiyor paylaşırsa sevinirim.
    benim gördüğüm iki prb var 1. radyoya arayüzden ulaşamadım veya ben gözden kaçırdım;
    2. geri görüş kamerası bu arayüzdeyken çalışmıyor.
    2.problem benim için çok önemli ben bu cihazı geri görüş kamerası opsiyonu için almıştım:)
    sanıyorum bir çözümü vardır.
    bu arayüzü kesinlikle dene derim.
    saygılar.
  • Bunun eski versiyonlarinda da sorunlar vardi senin soylediklerine benzer o yuzden tavsiye etmemisti.gerci dedigim gibi mod. Isimi goruyor.Data modifiyeleri daha basit . Hazir data zipleri indirip sd karta yukleyip , test modda stock data ile degistireceksin. Hatta bitanesi senin dedigin gibi bootlayarak isi kendi yapiyordu.hangisiydi hatirlamiyorum ama sitede yazar.
  • Merhaba;
    sanırım bu işi öğrenmem zaman alacak:)
    modu bende kullanamadım, data değişikliği yaparken sanırım bişeyi yanlış yaptım ve sistem
    "program başlatılıyor lütfen bekleyin" "moduna" geçti:)
    mod maceram bitti:) orjinal igo klasörunü nereden bulup nasıl değiştiririm,
    başak bir dosyaya zarar vermiş olabilirmiyim?
    sadece sizin verdiğiniz dosyadaki dataları attım.
    saygılar.
  • Avic411 de orjinal dosyalar mevcut. Avrupa ve amerika olmak uzere ayri ayri. Burdaki dosyalar sisteminizi eski haline dondurmeniz icin yeterli olur. Galiba yasadiginiz aksaklik cihazinizin avrupa versiyonu kullanmasindan kaynaklNiyor.ben bir sorun yasamamistim.yanlis yonlendirme icin kusura bakmayin. Boyle bir uyumsuzluktan benimde haberim yoktu. (data zip icin)
  • Rica ederim kusur ne demek; yardımlarınız için teşekkür ederim.
    avic de dosyaları bulamadım, verilen ftp sitesi şifreleri kabul etmiyor, forum içinde bildiğiniz direk link
    varsa verirseniz memnun olurum.
    saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.