Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam arastirdim birazda.., bulamadim. Arayinca bulunmuyor zaten. Forumda bu avrupa cihazin yedegini alan varsa sana gonderebilirler. Bende us. Yazilimi mevcut. Sana yaramiyor galiba. Bir de anladigim kadari ile pioneerin sitesinde yayinlanan guncellemeyi indirdikten sonra icinde datazip bulunuyormus. Bunu kullanabilirsin. Simdilik kontrol etme sansim olmadi bilgisaysrda degilim. Telden yaziyorum.sorunu cozdukten sonrada komple bir yedek alman lazim boyle durumlar icin.
    Testmoda giriyoz, myflashdisc klasorunu oldugu gibi baska bir yere kopyaliyoruz. Yedek alma isi bukadar.
  • Merhaba;
    f700bt tr versiyon için data.zip olan paylaşırsa sevinirim.
    saygılar..
  • Arkadaşlar lütfen yardım!!!!
    f700bt tr versiyon için orjinal igo klasörünü
    bir arkadaş upload edebilirmi??
  • Teleatlas'ın haritasını İnfotech yapıyor diye biliyorum.

Ve Başarsoft haritası daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Teleatlas'ın haritasını İnfotech yapıyor diye biliyorum.

Ve Başarsoft haritası daha iyidir.

infotech derken yüzbaşım
  • Merhaba,

Paylaşılan dosya 700 ve 900 BT içindir,500BT aynı programı kullanır sadece sys.tx. farklıdır.700 / 900 sys.tx 746UC, 500BT ise 749UC yi kullanır.Her iki sys. dosyalarını birbirine uyarlamak çok kolay.
  • Merhaba,
    dediğiniz yüklemeyi yapamadım, çünkü yedek almamıştım ve çözüm olabilir diye
    netten (avic411) bulduğum igo klasörünü komple değiştirmiştim.
    sonuç olarak servisten ( maltepe erdem elektronik ) yeni yazılım attırdım.
    Leetlauncer programı kullanmak gerçekten sağlıklı değil, radyo ve geri görüş
    kamerası devre dışı.
    güncel haritaların kullanımı ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
    saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: avicom

Arkadaşlar,

Cihazın orjinal Data. zip veya (Map ve voice dosyaları hariç) diğer dosyalarını bu adresten download edebilirsiniz.Update dosyasının içinde bulunan LPUE080/APL2/iGo klasöründen ulaşabilirsiniz.Birer birer uğraşmanıza gerek yok,LPUE080 klasörü SD kartın root' una yazdırıp, cihaza yerleştirin, cihazı açtığımızda update başlayacak ve bozuk/eksik dosyalar yenileriyle değişecektir.Cihaz üzerindeki map'ler silinmeyecektir.

http://www.pioneer.eu/eur/content/support/support/upgrade/AVIC_F900BT_F700BT.html

• Avic f500bt aldım fakat turkce menu yok :( nasıl atıcaz ıcıne bırı yardımcı olsun ıgo 8 nasıl kurucaz buna?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Henüz cihazının orjinal yazılımını bozmamış olanlar mutlaka cihaza Test modunda giriş yapıp" My Flash Disc" klasörünü PC ' nize yedekleyin.Çünkü toplam boyutu 1.5GB gibi olduğundan başka sitelereden download yapmak çok problemli.

İndirdiğiniz Full paket zip'li dosyayı SD kart root' una yazdırıp cihazınıza takın ve cihazı açın otomatik kopyalama başlayacaktır.Kopyalama işlemi bittikten sonra SD kartı çıkarıp cihazı resetleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 9 Haziran 2009; 20:12:32 >
  • f700bt yi peugeot 308e takmiş olan kimse war mı aramızda_?
    ben bir deneme yapmayı planlıyorum ne diyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: azem

f700bt yi peugeot 308e takmiş olan kimse war mı aramızda_?
    ben bir deneme yapmayı planlıyorum ne diyorsunuz?

Git bitane bul ölçülerine bak ona göre haraket et bence hemen alma oturmuyabilir.
  • Olcu standart double din.bir cerceveyle sorunsuz ve puruzsuz baglanir. Ben 307 ye taktim.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba. Forumdaki ilk mesajımı buraya yazıyorum :)

Hollanda'dan bir arkaşım vasıtasıyla Pioneer Avic Hd3-II aldım.
    GPS antenini aramaktayım.ebayda çok baktım ama bulamadım.başka bir yerden temin etme imkanım var mı?

Bir de "avicom" arkadaşımızın verdiği linkteki yazılım benim cihazıma uyar mı."avic411" sitesini biraz incelemeye çalıştım ama pek de aladığım söylenemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oncu007

arkadaşlar öncelikle merhaba. Forumdaki ilk mesajımı buraya yazıyorum :)

Hollanda'dan bir arkaşım vasıtasıyla Pioneer Avic Hd3-II aldım.
    GPS antenini aramaktayım.ebayda çok baktım ama bulamadım.başka bir yerden temin etme imkanım var mı?

Bir de "avicom" arkadaşımızın verdiği linkteki yazılım benim cihazıma uyar mı."avic411" sitesini biraz incelemeye çalıştım ama pek de aladığım söylenemez.

Ebaya tekrar bak orda olması lazım yoksada satan bir satıcıya sor..
  • Çok Tşkkkk...
    quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Henüz cihazının orjinal yazılımını bozmamış olanlar mutlaka cihaza Test modunda giriş yapıp" My Flash Disc" klasörünü PC ' nize yedekleyin.Çünkü toplam boyutu 1.5GB gibi olduğundan başka sitelereden download yapmak çok problemli.

İndirdiğiniz Full paket zip'li dosyayı SD kart root' una yazdırıp cihazınıza takın ve cihazı açın otomatik kopyalama başlayacaktır.Kopyalama işlemi bittikten sonra SD kartı çıkarıp cihazı resetleyin.

• quote:

Orjinalden alıntı: goriot_02

Çok Tşkkkk...
    quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Merhaba Arkadaşlar,

Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra tekrar test modunda cihaza giriş yapıp, Voice dosyalarının arasından "Tur-f21"dosyasını sildiğinizde, ses formatı,SD karttan yüklediğiniz ve zaten voice kasörünün içinde bulunan"Tur-f1.2" yani Zeynep' in sesine dönüşecektir.Dil seçeneğindeki ses menüsünde "Sinem" olarak gözükse de ses formatı " Zeynep" olacaktır.Bildiğiniz gibi sinem de kavşaklar-ada ve bazı ifadelerde yarım bırakılmıştır.Tabii bu işlemler cihazı EW olanlar için..

• Arkadaslar 3.0 versiyon cikacakti bu aralar. Bu konuyla ilgili bir gelismeye rastlamadim. Bilgisi olan var mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.seyrek

Arkadaslar 3.0 versiyon cikacakti bu aralar. Bu konuyla ilgili bir gelismeye rastlamadim. Bilgisi olan var mi acaba?

Merhaba,

Geçen hafta 2.007000 update yayınlandı, update yapmanızı tavsiye ederim.Özellikle "Touch panel response" çok hassaslaşıyor.Bu update ile cihaz çok stabil çalışıyor.Bence 3.0 için daha erken öyle tahmin ediyorum ki Teleatlas harita güncelemesi ile birlikte yayınlanır.
  • Merhaba;
    2.000700 update yüklemesinden sonra testmod ile cihazı açamıyoruz.
    ben avicom'un vermiş olduğu full paket ile cihaza güncel haritaları yükleyeceğim gün
    update yayınlandı ve ben de bu güncellemeyi yapıp haritayı yükleyeyim diye düşündüm ve gümmmm:)))
    bilginize...
  • f900bt cihaza igo'dan başka yazılım yüklenebiliyor mu? bunu başarabilen arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.