Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: avicom

Arkadaşlar,

Cihazları UC yani Amerika' dan bir şekilde getirenler Menü ve voice dilini TR olarak değiştirmek veya Radyo frekanslarını düzeltmek neredeyse imkansız, çünkü pioneer hardware olarak değişik üretmiş software olarak harita kırılsada diğer problemleri gidermek için cihazın Navı kartını değiştirmek gerekiyor.Bu işlemde oldukça yüklü maliyet gerektiriyor.

Kullanım kılavuzunda her ne kadar max.2GB USB bellek kullanılabilir olduğu belirtilse de Cluster değerini 32K yaptığınızda 32GB boyuta kadar USB bellek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

menu yu dilini degistirmeyi cok isterim ama henuz yapamadim. Sesli yonledirmeyi yaptim sayilir. Ozetle turkce ses dosyasi ile unitenin icin de bulunan voice dosyalarini aciyoruz. Bunlarin orjinalin icindeki .vob uzantili ( telefondan yaziyom , uzun zaman once yapmistim bu islemi. Bu yuzden bu uzanti farklida olabilir. Wav. Da olabilir hatirlamiyorum ama bunlar teker teker yonlendirme talimatlarinin dosyalari.)Dosyalari siliyoruz. Daha sonra turkce olanin icinden ayni dosyalari alip , icini bosalttigimiz ingilizce ses dosyasini. İcine kopyaliyoruz. Daha sonra bu dosyayi my flash diskteki orjinal yerine koyuyoruz.Menuden ingilizceyi sectigimizde yonlendirmeyi turkce yapiyor.bu islemi ya siteden(411) ya alien2000 den ya da coupe96 dan ogrenmistim. Hatirlamiyorum.

• Merhaba;
    avicom, ben update i yaptım, verdiğiniz dosyayı yükleyerek
    2008.10 haritasını çalıştırabilirmiyim.
    giriş cümleniz bana ümit verdi.
    söylediğiniz şey, 2.007000 update ni yüklemek isteyenler için, öncesinde yapması gerekenler mi yoksa?
    dosyayı indirdim az sonra bir ümit deneyeceğim:)
    saygılar.

Arkadaşlar Merhaba,

Avic serisi kullananlarda sıkıntı yaratan 2.007000 update yükledikten sonra test moduna giriş yapamayan arkadaşları rahatlatayım.
  • Süpersin avicom:))))
    dayanamadım inip denedim herşey süper,
    çok teşekkürler avicom.
    iyi günler...
  • quote:

Arkadaşlar,

Cihazları UC yani Amerika' dan bir şekilde getirenler Menü ve voice dilini TR olarak değiştirmek veya Radyo frekanslarını düzeltmek neredeyse imkansız, çünkü pioneer hardware olarak değişik üretmiş software olarak harita kırılsada diğer problemleri gidermek için cihazın Navı kartını değiştirmek gerekiyor.Bu işlemde oldukça yüklü maliyet gerektiriyor.

Kullanım kılavuzunda her ne kadar max.2GB USB bellek kullanılabilir olduğu belirtilse de Cluster değerini 32K yaptığınızda 32GB boyuta kadar USB bellek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Dil ve menü türkçe oluyor mümkündür hallettim ben ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.seyrek

quote:

Arkadaşlar,

menu yu dilini degistirmeyi cok isterim ama henuz yapamadim. Sesli yonledirmeyi yaptim sayilir. Ozetle turkce ses dosyasi ile unitenin icin de bulunan voice dosyalarini aciyoruz. Bunlarin orjinalin icindeki .vob uzantili ( telefondan yaziyom , uzun zaman once yapmistim bu islemi. Bu yuzden bu uzanti farklida olabilir. Wav. Da olabilir hatirlamiyorum ama bunlar teker teker yonlendirme talimatlarinin dosyalari.)Dosyalari siliyoruz. Daha sonra turkce olanin icinden ayni dosyalari alip , icini bosalttigimiz ingilizce ses dosyasini. İcine kopyaliyoruz. Daha sonra bu dosyayi my flash diskteki orjinal yerine koyuyoruz.Menuden ingilizceyi sectigimizde yonlendirmeyi turkce yapiyor.bu islemi ya siteden(411) ya alien2000 den ya da coupe96 dan ogrenmistim. Hatirlamiyorum.

Dediniz doğru fakat işi biraz uzatmışınız menüde seslendirmede türkçe oluyor..

• xcasus hocam dilim dondugunce ve hatırladıgım kadar acıklamaya caliştim.umarim bitrilierinin işine yarar.
    menu yu turkce yapmayi nasil başardiniz?cihazi aldigimdan beri yapamak isteyip yapamadigim tek şey?menuyu turkceleştirme işlemini aciklamaniz mumkun mu?cihazımda şu an bir mod yuklu.turkceleştirme yaparsam bu mod işlemi olumsuz etkiler mi?(cunku menuye ve ayarlar bolumune ekstra satırlarda eklenmiş durumda.=)
    ayrica bu yeni 2.007 versiyona gecip full paketi indirmek istiyorum.avicomun yukarda bir anlatimi var ama e,w icin.bendeki us .bunlari goz onunde bulundurarak bir tarif yapmanız mumkun mu acaba?
  • quote:

xcasus hocam dilim dondugunce ve hatırladıgım kadar acıklamaya caliştim.umarim bitrilierinin işine yarar.
    menu yu turkce yapmayi nasil başardiniz?cihazi aldigimdan beri yapamak isteyip yapamadigim tek şey?menuyu turkceleştirme işlemini aciklamaniz mumkun mu?cihazımda şu an bir mod yuklu.turkceleştirme yaparsam bu mod işlemi olumsuz etkiler mi?(cunku menuye ve ayarlar bolumune ekstra satırlarda eklenmiş durumda.=)
    ayrica bu yeni 2.007 versiyona gecip full paketi indirmek istiyorum.avicomun yukarda bir anlatimi var ama e,w icin.bendeki us .bunlari goz onunde bulundurarak bir tarif yapmanız mumkun mu acaba?

Avicom beyin dediği gibi uygulayın 2.007 versiyona geçin benim cihaz f500bt sistem aynıdır ama avicom beyin dediklerini yapsanız daha iyi olur sizdeki sanırım f900bt..
  • ***sevgili goriot -02;aleti çözdün galiba nihayet.galiba ender elekt. satın aldın .bana kaça malolduğunu alet+uygulama özelden atabilirsen çok memnun olurum.ayrıca geri kamera ve direksiyondan kullanım için ek aparat ve ücret gerekiyormu? teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: goriot_02

Süpersin avicom:))))
    dayanamadım inip denedim herşey süper,
    çok teşekkürler avicom.
    iyi günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcasus

quote:

xcasus hocam dilim dondugunce ve hatırladıgım kadar acıklamaya caliştim.umarim bitrilierinin işine yarar.

Avicom beyin dediği gibi uygulayın 2.007 versiyona geçin benim cihaz f500bt sistem aynıdır ama avicom beyin dediklerini yapsanız daha iyi olur sizdeki sanırım f900bt..

bendeki F700 .turkcelestirmeyi basil basardiniz? bir de guncellemeyi nereden yukleyebilirim? pioneerın usa sitesinde bulamadim da? aslinda benım icin onemli olan guncelleştirmeden cok menuyu turkceye cevirmek.guncelleştirmeyi cihazi tekrar orjinale dondurmeyi dusundugum icin sormuştum.avicomda tavsiye edince...

• Merhaba Arkadaşlar,

Avic-F700 ve 900BT cihazlarda yaşadığınız sorunları yazarsanız hem birlikte sorunlara çözüm getiririz hem de avic411 benzeri bir site oluşturmuş oluruz.

Öyle tahmin ediyorum ki bu site sayesinde Pioneer navigasyon cihazlarının kullanıcıları gün geçtikçe artacak.Henüz gizemli kalmış bir Navigasyon ve AV harikası bir cihaz,performansı oldukça fazla, en önemlisi 600Mhz işlemci ve 512 Ram desteği ile navigasyon seyri esnasında hiç bir takılma yapmıyor.Cihazı diğer navigasyon cihazlarından ayıran en üstün özelliği ise GPS anteninin hassasiyetinin -140 dBm olması yani GPS uyduları ile çok kanal üzerinden fix alışverişi oldukça performanslı,anten çok güçlü olduğundan montajını yaptırırken gözükmemesi için araç göğüsünün iç bölgesindeki herhangi bir metal bölüme yaptırdığınızda bile oldukça randımanlı çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 24 Haziran 2009; 0:59:51 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xcasus

quote:

bendeki F700 .turkcelestirmeyi basil basardiniz? bir de guncellemeyi nereden yukleyebilirim? pioneerın usa sitesinde bulamadim da? aslinda benım icin onemli olan guncelleştirmeden cok menuyu turkceye cevirmek.guncelleştirmeyi cihazi tekrar orjinale dondurmeyi dusundugum icin sormuştum.avicomda tavsiye edince...

Cihaza 2.007 versiyonu yükleyinhttp://www.pioneer.eu/eur/content/support/support/upgrade/AVIC_F900BT_F700BT.html burdan indirin..

• quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Avic-F700 ve 900BT cihazlarda yaşadığınız sorunları yazarsanız hem birlikte sorunlara çözüm getiririz hem de avic411 benzeri bir site oluşturmuş oluruz.

Öyle tahmin ediyorum ki bu site sayesinde Pioneer navigasyon cihazlarının kullanıcıları gün geçtikçe artacak.Henüz gizemli kalmış bir Navigasyon ve AV harikası bir cihaz,performansı oldukça fazla, en önemlisi 600Mhz işlemci ve 512 Ram desteği ile navigasyon seyri esnasında hiç bir takılma yapmıyor.Cihazı diğer navigasyon cihazlarından ayıran en üstün özelliği ise GPS anteninin hassasiyetinin -140 dBm olması yani GPS uyduları ile çok kanal üzerinden fix alışverişi oldukça performanslı,anten çok güçlü olduğundan montajını yaptırırken gözükmemesi için araç göğüsünün iç bölgesindeki herhangi bir metal bölüme yaptırdığınızda bile oldukça randımanlı çalışıyor.

hocam soylediklerine kesinlikle katiliyorum.411 gibi bir kaynak alan burada oluşturabilirsek cok iyi olur.bu durumda size yani bu konuda uzman olanlara buyuk gorevler dusuyor.zaten sorulan sorulara net ve cabuk cevaplar veriyorsunuz.ama kullanıcı sayisi arttıkca buraya olan ılgıde artacaktir.bu konu ılk acildiginda nasildi şimdi nasil?yanı yeni kullanıcılar surekli konuya katkida bulunuyor ve sorunlarini burada cozebiliyorlar.bu vesileyle sunu sorayim gps cıhazlarda bir sırf2-sirf3 ozelligi oluyorda ben ne işe yaradigini pek anlamadim.bu cihaz hangisini kullanıyor acaba?
    bu cihazlarin cercevelerini nerede bulabilir?
    bunlarin orjinai ıpod cablosu var.40 dolar civarinda ebayda satiliyor.bir de universal olarak satilanlari var ki onlard 5 dolar civarinda.bunlar arasinda ne gibi farklar var acaba?
    bu sorumda xcasus arkas icin:link icin tesekkur ederim.yonergeleri izleyerek yuklemeyi yapacagim.daha sonra full paket ve crackli haritayı da cihaza yerleştirecegim.tekrar soyluyorum benım cihaz us. bir sakıncası olmaz degil mi?
    birde hocam yalvarmam mi gerekiyor menuyu turkceye nasil cevirdigini soylemen için:-))

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 2:50:49 >
  • 45€ +5€ bandrol vergisi, 33tl baska bir vergi.ve %10 gumruk vergisi.benım odedigim tutar bu.cihaz 860+190 a maloldu.475 dolardi galiba tam hatirlamiyorum.bu tutar uzerinden yuzde on g.vergisi odedim.toplamda 200 e yakin bi odeme yapmiştim gumruge ozaman.650 dolar f700 icin pahali geldi.buna kargo ucreti dahil olsa bile yıne de pahali.
    autosound4less.com/m.html
    benim saticim buydu. ebaydan bu adamla irtibata gec.mesajlarina cevap gec gelir belki ,kısa ve oz ve hatta bir acemi icin yetersiz cevaplarda verebilir ama ben bu adamdan yaptigim alişverişten de aldigim cihazdan da memnununum. cihazin bir sorunu yok fiat uygun ve herşeyden once guvenilir.paypalla odemeyi yaptiktan bir gun sonra adam kargoya verdi.12-14 gun icinde tr.ye ulasti.
    ebayda alişveriş ,nakliyat -shipping ve gumruk işlemleri icin 'iyibey' diye bir site var. ordan gerekli bilgilere ulasabilirsin.
    gumrukten alirken fatura olmadigi icin e maille bana gonderilen paypal ft.sinin cıktısıyla aldim.başka bir belgeye gerek yok.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 2:53:48 >
  • Lafi olmaz dostum. Hic onemli degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oncu007

arkadaşlar öncelikle merhaba. Forumdaki ilk mesajımı buraya yazıyorum :)

Hollanda'dan bir arkaşım vasıtasıyla Pioneer Avic Hd3-II aldım.
    GPS antenini aramaktayım.ebayda çok baktım ama bulamadım.başka bir yerden temin etme imkanım var mı?

Bir de "avicom" arkadaşımızın verdiği linkteki yazılım benim cihazıma uyar mı."avic411" sitesini biraz incelemeye çalıştım ama pek de aladığım söylenemez.

Hayırlı lsun.
    Bende avic hd3-II bakınıyorum size ne kadara mal oldu acaba nasıl getirttiniz sormamda sakınca yoktur umarım.
    PM den de cevap verebilirsiniz teşekkürler...
  • quote:

45€ +5€ bandrol vergisi, 33tl baska bir vergi.ve %10 gumruk vergisi.benım odedigim tutar bu.cihaz 860+190 a maloldu.475 dolardi galiba tam hatirlamiyorum.bu tutar uzerinden yuzde on g.vergisi odedim.toplamda 200 e yakin bi odeme yapmiştim gumruge ozaman.650 dolar f700 icin pahali geldi.buna kargo ucreti dahil olsa bile yıne de pahali.
    autosound4less.com/m.html
    benim saticim buydu. ebaydan bu adamla irtibata gec.mesajlarina cevap gec gelir belki ,kısa ve oz ve hatta bir acemi icin yetersiz cevaplarda verebilir ama ben bu adamdan yaptigim alişverişten de aldigim cihazdan da memnununum. cihazin bir sorunu yok fiat uygun ve herşeyden once guvenilir.paypalla odemeyi yaptiktan bir gun sonra adam kargoya verdi.12-14 gun icinde tr.ye ulasti.
    ebayda alişveriş ,nakliyat -shipping ve gumruk işlemleri icin 'iyibey' diye bir site var. ordan gerekli bilgilere ulasabilirsin.
    gumrukten alirken fatura olmadigi icin e maille bana gonderilen paypal ft.sinin cıktısıyla aldim.başka bir belgeye gerek yok.

Vergi konusunda mantınızı kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

hocam soylediklerine kesinlikle katiliyorum.411 gibi bir kaynak alan burada oluşturabilirsek cok iyi olur.bu durumda size yani bu konuda uzman olanlara buyuk gorevler dusuyor.zaten sorulan sorulara net ve cabuk cevaplar veriyorsunuz.ama kullanıcı sayisi arttıkca buraya olan ılgıde artacaktir.bu konu ılk acildiginda nasildi şimdi nasil?yanı yeni kullanıcılar surekli konuya katkida bulunuyor ve sorunlarini burada cozebiliyorlar.bu vesileyle sunu sorayim gps cıhazlarda bir sırf2-sirf3 ozelligi oluyorda ben ne işe yaradigini pek anlamadim.bu cihaz hangisini kullanıyor acaba?
    bu cihazlarin cercevelerini nerede bulabilir?
    bunlarin orjinai ıpod cablosu var.40 dolar civarinda ebayda satiliyor.bir de universal olarak satilanlari var ki onlard 5 dolar civarinda.bunlar arasinda ne gibi farklar var acaba?
    bu sorumda xcasus arkas icin:link icin tesekkur ederim.yonergeleri izleyerek yuklemeyi yapacagim.daha sonra full paket ve crackli haritayı da cihaza yerleştirecegim.tekrar soyluyorum benım cihaz us. bir sakıncası olmaz degil mi?
    birde hocam yalvarmam mi gerekiyor menuyu turkceye nasil cevirdigini soylemen için:-))

Us falan farketmez benimkide us şimdi cihazı cracklerken hazırladın mitacap klasörünün içindeki igo8 altında bulunan lang ve voice içine cihazın yedeğini almışındır umarım yedek aldın yerden orjinal eng zip voice ve lang dosyalarının tümünü kaç tane voice varsa eng olarak 2 olması lazım bunları mitacapın içindeki igo8/content/lang buraya lang dosyasını yapıştırıorsun yine aynı uzantıda voiceye gidip buraya olan 2 dosyayı koy sonra lang klasörüne dön zıplı dosyayı aç sonra farklı pencere aç ordanda elinde bulunan türkçe zip dosyasını aç control a yapıp mouse ile tut eng zipin içine at olanla değişilsinmi diye soracak evet diceksin sonra içerde olan us flagları var onları sil türk flaglar kalsın aynı şekilde bulunan iki voice ziplarınada türkçe voiceyi yapıştırıosun sd karta kopyalıyıp cihaza tak kopyalama işlemi bitince kartı çıkar reset at cihazın bazı yerlerinde türkçe olamama ihtimalı var ama navigasyon kısmının hepsi türkçe ufak tefek kısımlar eng kalabilir settings falan gibi bu kadar yanlız unutmadan firmware yükselttin zaman içinde bulunan map info dosyasını açıp içerdeki formatı değişmeyi unutma uc-ew sizinki hangisiyse yüklerken yoksa hata verir. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcasus -- 24 Haziran 2009; 13:31:08 >

• Şu cihaz gelince çok sohbet edecez gibi görünüyor üstad :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.