Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avicom

quote:

Orijinalden alıntı: Poyrazcr

Hocam tekrar selamlar..
    Telefonum iphone 3g suanda son surum sorun telefondan olabilirmi bilmiyorum?
    Peki benim icin cok onemli bir soruyu sormak isterim, pioneerin legal yukseltmesini uygularsam cihazi tekrar test modda acabilirmiyim. Yani benim icin onemli olan ugrasip yaptigim bir temam var passat aracimin aydinlatmalarina uyan bir tema onu tekrar yukleyebilirmiyim?

Son olarak bu legal surumu yine sizin daha once sundugunuz gibi bi cozumle yukselemiyecekmiyiz?

Merhaba,

Sorunun telefondan kaynaklandığı söylemek yanlış olur, benim düşüncem bağlantıda daha stabil çalışan nokıa marka bir telefonla denemeniz olacaktır.Bunun yanında 3.0 sürümünde özellikle iPod ve iPhone iyileştirmeleride yapılmış.
    CNSD-100FM kullanarak yükseltme işlemi yaptığınızda şu anda olduğu gibi yine aynı şekilde test modunda açabilir aynı şekilde temanızı yükleyebilirsiniz.

Legal veya illegal yükleme yapılması doğrudur ama yanlıştır buraya çok fazla takılmıyorum.Lakin her iki yüklemeyide denediğim için daha önce sitede verdiğim şekli ile yüklendiğinde anlamsız reboot ve donma olayının önüne geçemiyorsunuz.Bunun nedeni de CNSD-100FM kit yazılımının içinde bulunan "Auto file correction" renewal dosyalarını test modunda cihaza yükleyemiyoruz.Çünkü Auto update esnasında renewal dosyaları APL klasöründeki dosyaları yamalıyor. WınCE işletim sisteminin kullanım esnasında kolayca bozulabilen dosyalar ise cihazın reboot etmesine veya donmasına sebebiyet veriyor.
    Ben temin ettiğimde bu kitin fiyatı 120 Euro gibi bir fiyattı.Forumdaki arkadaşların ve pioneer servislerinin ifadesine göre şu an 50 Euro' ya veriliyormuş, üstelik güncelleme kiti sizin oluyor ve yine aynı SD kartlarla orjinal yazılımınızı defalarca yükleyebiliyorsunuz.

Hocam ilgin icin tesekkür ederim..

Sonuc olarak ben bu kiti aliyim o zaman, ama

1) nerden temin ederim? (Ankara'dayim) Pioneer servisleri deme cogu bu cihazlarin sistem güncellemesi oldugunu bile bilmiyor..
    2) güncelledikten sonra suan kullandigim mevcut test mode dosyamlami islem yapicam yoksa baska test mode dosyasimi var?

• Merhaba,

Daha önce forumdan bir arkadaşımızı yönlendirmiştim,Ankara Dikmen' de Yiğitkan elekt.Pioneer servisi (0312 482 74 24)bu konuda bilgili.Yalnız kiti temin ettiğinizde ambalajın açılmamış olmasına dikkat etmeniz yeterli, bir de güncellemeyi kendiniz yapın,çünkü ambalaj içerisinde bir kez cihazınıza yükleme yaptıktan sonra artık sizin cihazınızdan başka bir cihaza uymayacak olan bir media number numarası çıkacaktır. Bu media numarası yükleme yaptığınız sadece kendi cihazınızda sonsuz kez geçerli olacaktır.Kiti temin edebilirseniz her aşamasında detaylı olarak size yardımcı olurum.Temin veya fiyat konusunda yardım alamazsanız bence DIGICOM şirketini arayın, müşteri satış fiyatının 50 Euro' ya düştüğünü kendileri söylediler.Hangi ilde, hangi servislerden temin edebileceğinizi de sorabilirsiniz.
    Şu an hangi Test modu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama güncelleme yaptıktan sonra test moda giremezseniz ben yardımcı olurum.CNSD-100FM yükleme şeklini aşağıdaki link'ten TR olarak indirebilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/255489394/e2cb2e01/CNSD-100FM_user_manuel.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 3 Nisan 2010; 21:47:15 >

• Cevaplar icin cok tesekkur ederim, verdiginiz numaradan irtibata gectim, haftabasi temin edip edemiyecegini soyliyecekler. Fiyat dogru 50euro. İslemi anladim sorun olursa tekrar basini agritirim artik. Yukledikten sonra olumlu olumsuz bilgi veririm buraya. Yani okadar para verip aldigimiz cihazlara para ile update mantiksiz geliyor bana ama en azindan fiyati baya bi indirmisler ve enazindan harita guncellemeside mevcut. Bakalim...

Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avicom
    Merhaba,

Daha önce forumdan bir arkadaşımızı yönlendirmiştim,Ankara Dikmen' de Yiğitkan elekt.Pioneer servisi (0312 482 74 24)bu konuda bilgili.Yalnız kiti temin ettiğinizde ambalajın açılmamış olmasına dikkat etmeniz yeterli, bir de güncellemeyi kendiniz yapın,çünkü ambalaj içerisinde bir kez cihazınıza yükleme yaptıktan sonra artık sizin cihazınızdan başka bir cihaza uymayacak olan bir media number numarası çıkacaktır. Bu media numarası yükleme yaptığınız sadece kendi cihazınızda sonsuz kez geçerli olacaktır.Kiti temin edebilirseniz her aşamasında detaylı olarak size yardımcı olurum.Temin veya fiyat konusunda yardım alamazsanız bence DIGICOM şirketini arayın, müşteri satış fiyatının 50 Euro' ya düştüğünü kendileri söylediler.Hangi ilde, hangi servislerden temin edebileceğinizi de sorabilirsiniz.
    Şu an hangi Test modu kullanıyorsunuz bilmiyorum ama güncelleme yaptıktan sonra test moda giremezseniz ben yardımcı olurum.CNSD-100FM yükleme şeklini aşağıdaki link'ten TR olarak indirebilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/255489394/e2cb2e01/CNSD-100FM_user_manuel.html

Hocam kit geldi, tahminimden daha zor oldu yüklemesi.. Otomatik yüklemeye baslatamadim cihazi bir türlü sanirim eski sistemin 3 olmasindan kaynakli olarak.. neyse testmode ile acip bütün myflashdisk klasörünü bosalttip öyle baslatabildim sonunda becerdim neyse.. bendeki testmode ile cihaza giris yaptim kendi image.res dosyami yükledim ondada bir sorun olmadi.. telefonla ilgili testi yapamadim o zaman icinde belli olacak insallah oda düzelmistir diyorum..

verdigin bilgiler ve vakit ayirip benle ugrastigin icin tekrar tesekkür ederim..

• Tekrar selamlar, birkac sorum olacak Hocam..

Eski 3 sistemde kullandigim bazi dosyalari bu sistem kabul etmiyor!

1) navigasyon ilk acilisinda cikan uyariyi iptal eden dosya

2) harita bolumunde kulladigim data.zip belgesi (bu belge ile harita penceresinde ses kesme, yonlendirme iptali vs oluyordu

3) harita bolumundeki renk alternatiflerinden yeni sistemde uk red day ve night cikmis bunlari yerine koydugumda day calisiyor ama night secince hata veriyor ve surekli reset atmaya basliyor.

Bunlar yuzunden sistemi tekrar kurmak zorunda kaldim, bu dosyalarin yeni sisteme uygun halleri mevcutmu acaba? Yada senin kullandigin alternatifler varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrazcr

Tekrar selamlar, birkac sorum olacak Hocam..

Eski 3 sistemde kullandigim bazi dosyalari bu sistem kabul etmiyor!

1) navigasyon ilk acilisinda cikan uyariyi iptal eden dosya

2) harita bolumunde kulladigim data.zip belgesi (bu belge ile harita penceresinde ses kesme, yonlendirme iptali vs oluyordu

3) harita bolumundeki renk alternatiflerinden yeni sistemde uk red day ve night cikmis bunlari yerine koydugumda day calisiyor ama night secince hata veriyor ve surekli reset atmaya basliyor.

Bunlar yuzunden sistemi tekrar kurmak zorunda kaldim, bu dosyalarin yeni sisteme uygun halleri mevcutmu acaba? Yada senin kullandigin alternatifler varmi?

Merhaba,
    Maddeler halinde talep ettikleriniz kolay, sorun orjinal güncellemeyi yapamanızda.Daha önce cihazda yüklü olan versiyonun önemi yok.Çünkü daha önceki versiyon ne olursa olsun; 1 nolu SD kart cihazı 6175 image yükler yani, cihazı 6228 image yüklemesine hazırlar.Neyse bir şekilde yüklemiş olduğunuza göre sorun yok.Talepleriniz için PM atılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 11 Nisan 2010; 18:32:15 >

• EW modelinde 900bt cihazım var. Daha önceki yazılarımda bahsettiğim üzere USB kablosu ile ilgili problemim vardı. Avicom hocam sorunun kablonun navi kartın üzerinden çıkmış olabileceğini söylemişti. Ankara'daki Pioneer yetkili servisine götürdüm ve USB kablom cihazın içindeki karttan çıkmış. Kabloyu yerine takınca bütün fonksiyonlarım tekrar normale döndü. Bununla birlikte Cumartesi gitmiştim ve 3 adet CNSD-100FM'nin satıldığını söylediler. Bir tane daha sipariş verdirdim. Bu hafta sonu güncellemeyi yapmaya çalışacağım. Güncelleme öncesi tavsiye etmek siteyeceğiniz şeyler var mı? (My Flash Disk'imin yedeğini almayı düşünüyorum her ihtimale karşı). CNSD'ler ile güncelleme yaptıktan sonra internetteki 3.020200 versiyonunu yüklememin bir sakıncası olur mu? Poyrazer arkadaşımın da bahsettiği gibi şu anda kullandığım modifiyeli data.zip dosyası tekrar çalışmayacaktır. Bunun için yeni versiyona uygun data.zip dosyalarını nereden bulabilirim? (data.zip içerisinde sadece hareket halinde video izlemeyi deaktif eden kısım paypass yapılmış durumda. Navigasyonda yönlendirme sesini açıp kapatan butonu da eklemek istiyorum.) Teşekkürler...

• Merhaba,

CNSD-100FM temin ettikten sonra MyFlashDisk yedeğini almanızın bir esprisi kalmayacak.Çünkü SD kartlar sizde kalacak ve defalarca yükleyebileceksiniz.Yükleme işlemi bittikten sonra 3.020200 versiyonuna yükseltebilirsiniz.Güncelleme sonrası taleplerinizi fazlasıyla karşılayacak Data dosyası için yardımcı olurum
  • arkadaşlar, ben avicom hocam sayesinde versiyonumu yükselttim problemsiz çok şükür.
    teşekkürler kendisine.
    bu arada cihazdan çok memnunum. kardeşim de tutturdu, bana da alalım diye.

sahibindende bi ilan var

http://www.sahibinden.com/pionner_f900bt_arac_navigasyon_dvd_divx_bluetooth_f900_bt-45WQQaXQQ19719234WQQpXQQdisplayitem?

fiyat çok uygun geldi. konuştum, son versiyon da yoklü. hem de avrupa. radyo sıkıntısı da yok. cihaz da temize benziyor. ne dersiniz, alınır mı?
    ben benimkini avrupadan 1200 liraya almıştım ikinci el olarak. karar veremiyorum..

• öncelikle selamın aleyküm kolay gelsin

bende avic d3 modeli var bundan yani

http://classicsofttrimtampa.com/store/images/avic-d3-965.jpg

ben bi dosya buldum indirdim 6 gb civarı rar bunu hangi formata çevirip dvd ye yükleyeceğim ben??acil yardım bekliyorum lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 14 Nisan 2010; 18:43:06 >
  • iki dosya indirdim west ve east 4er buçuk gb iki dosya da

ben bunları d3 e nasıl yükleyeceğim ne ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: şemsilepervane

öncelikle selamın aleyküm kolay gelsin

bende avic d3 modeli var bundan yani

http://classicsofttrimtampa.com/store/images/avic-d3-965.jpg

ben bi dosya buldum indirdim 6 gb civarı rar bunu hangi formata çevirip dvd ye yükleyeceğim ben??acil yardım bekliyorum lütfen

Merhaba,

Dosyayı nereden indirdiniz bilmiyorum ama indirdiğiniz dosyanın ismi AVIC-D3 cihazlar için CNDV70D(X)_APL_ ...... noktalı yer ise; yazılımın sürümüdür.Cihazınızdan Menü>Settings>ServiceInfoScreen bölümünde bulunan sürümü, indirdiğiniz dosyanın sürümünden küçükse yapılacak işlem şu.İndirdiğiniz CNDV70D(x)_APL ismi ile devam eden zipli dosyanın içinde yine aynı isimde olan iso uzantılı dosyayı Alcohol veya Deamon Tools benzeri programları kullanarak DVD' ye değil CD-R veya CD-RW' ye yazdırmalısınız.
    Upgrade işlemi ise;
    Cihazı çalıştırıp içinden CNDV-70 map disc' i çıkarın ve kaydettiğiniz CD' yi yerleştirdiğinizde upgrade işlemi başlayacaktır.Eğer başlamaz ise kullandığıunız sürüm yüklemeye çalıştığınız sürümden daha yüksektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 15 Nisan 2010; 22:00:04 >

• anladım sağol peki

haritayı nasıl yapacağım

indirdiğim dosyada west ve east olarak 2 dosya var sanırım doğru programı indirdim
  • İki ayrı bölgeye ait harita var mı bilmiyorum ama link' te verdiğim dosyayı kontrol edip açıkladığım şekilde yükleyebilirsiniz.Bu yüklemeyi alacaktır.Daha sonra kendi indirdiğiniz dosyayı bu formata çevirip bir deneyin isterseniz.

http://www.4shared.com/file/TvJbE5Yt/CNDV-70D_X__APL_14122007.html
  • sağol hemen deniyorum
  • ServiceInfoScreen bende böyle bir menü yok

diğer yükleme olayınıda denedim olmadı cd hep boş boş dönüyor gibi hiç bir tepki vermiyor

Cihazı çalıştırıp içinden CNDV-70 map disc' i çıkarın ve kaydettiğiniz CD' yi yerleştirdiğinizde upgrade işlemi başlayacaktır.Eğer başlamaz ise kullandığıunız sürüm yüklemeye çalıştığınız sürümden daha yüksektir.

kusura bakmada anlamadım ben bu olayı
    CNDV-70 map disc bu cd nerede cihazda onu çözemedimben cd yi müzik cd si koyduğum yere koyuyorum yoksa bahsettiğin şey d3 ün içinde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 15 Nisan 2010; 23:33:01 >
  • birde bu d3 nasıl bir alettir iyi mi kötü mü

yav çok canım sıkılıyor navigasyonu çalışmıyor bunun n'olur şu işi halledelim hafta sonu bilmediğim yerlere sağa sola gitmek istiyorum

dosyaların isimleri şekilde CNDV 80MT EAST
    CNDV 80MT WEST

BİRİ 4.5 GB

DİĞERİ İSE 4.3 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 16 Nisan 2010; 1:52:08 >
  • Merhaba, Sayın Avicom yardımcı olursanız sevinirim..
    cihazımı (f700bt eu) 3.010 full paket ile güncellemiştim.
    şu an kullandığım harita Turkey8.0BasarSoft_2009.02_090604,
    Turkey8.3TA_2009.09_091026 haritasını kullanmak istiyorum.
    ne yapmam gerekiyor... yaz tatili yaklaştı tabelaları görmek istiyorum:))

saygılar.
  • abi avicom bulamadın mı bu d3 e ne yazılım yükleniyor ne harita nasıl olacak bu iş yahu yapsan yapsan sen yaparsın

ingilizcem yok yoksa buradaki adamlar sanırım yapıyorlar harita olayını

http://avic411.com/forum/viewforum.php?f=11
  • Merhaba, f900bt cihazımı cnsd-100fm ile güncelledim. Bu işlem sırasında ve sonrasında gördüğüm birkaç noktayı paylaşmak istiyorum.

Güncelleme sorunsuz geçti ancak 2nci SD kartı taktıktan sonra "update" işlemine geçmeden önce "Bir hata oluştu ve yükseltme işlemi başarısız. Yeniden dene'ye basarak yükseltmeye başla" mesajını 2 kez aldım.
    Yükseltme sırasında %96dan %97ye geçerken ve %97den %98e geçerken verdi bu hataları. Butona basıp devam ettim. Şimdilik bir problem yok gibi ama bu gelecekte bir sorun çıkarır mı bilemiyorum.

Güncellemenin ardından dili İngilizce (UK) yaptım. Sonra tekrar Türkçe yaptım. Ancak dil Türkçe iken bile telefon ayarları ve kişiler menüleri ingilizce olarak kaldı.

Daha önce kullandığım 2.007000 versiyonunda Opel Corsa D aracımın direksiyon üzerindeki Preset tuşu çalışmamaktaydı. Güncelleme sonrasında 3.020100 olan versiyon ile Preset tuşu çalışmaya başladı.

Onun dışında butonlara basmak daha kolay. Yani eskisine göre daha hızlı ve kolay işliyor. Sayfalar arası geçiş hızlanmış.
    Yeni ilginç değişiklikler gözlemledikçe paylaşmaya çalışacağım...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.