Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVIC-F serisi cihazlarda iPod & iPhone kullanan arkadaşlar bakabilirler mi? Acaba charge işlemi gerçekleşiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 8 Mayıs 2010; 0:24:13 >
  • Selam, pioneer in sitesinden vw tiguan arabam için modellere baktım da galiba hiçbir model çıkarılıp takılan yani yanımızda eve çıkarabileceğimiz gibi değil. Böyle bir model sizler biliyor musunuz? Önceki aracım iki kere soyuldu da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkkan79

Selam, pioneer in sitesinden vw tiguan arabam için modellere baktım da galiba hiçbir model çıkarılıp takılan yani yanımızda eve çıkarabileceğimiz gibi değil. Böyle bir model sizler biliyor musunuz? Önceki aracım iki kere soyuldu da...

AVIC-F310BT ürünü araştırın veya AVIC-F3210BT, ön panel ayrılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 9 Mayıs 2010; 0:40:11 >
  • Avicom hocam merhaba,
    AVIC 900bt cihazımda iPhone/iPod için kullanılan orijinal iPod kablosu var. Adını bilmiyorum. cnsd100fm güncellemesi yapmadan önce de yaptıktan sonra da iPhone 2G, iPhone 3G ve iPhone 3Gs cihazlarının bağlı oldukları süre boyunca sorunsuz sarj olduğunu söyleyebilirim. iPhone OS farkeder mi bilmiyorum ama OS 2.0dan 3.1.3e kadar bir sorunla karşılaşmadım. Sadece Avic cihaza bağlanan iPod kablosunun iki tane çıkışından birisini iPod/iPhone'a bağlamak diğer usb ucunu da Avic'e giden USB kablosuna bağlamak yeterli oluyor. Henüz denemedim ancak iPad'lerde sarj için yeterli güç sağlayamayabileceği gibi bir konu geziyor ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakipyasar

Avicom hocam merhaba,
    AVIC 900bt cihazımda iPhone/iPod için kullanılan orijinal iPod kablosu var. Adını bilmiyorum. cnsd100fm güncellemesi yapmadan önce de yaptıktan sonra da iPhone 2G, iPhone 3G ve iPhone 3Gs cihazlarının bağlı oldukları süre boyunca sorunsuz sarj olduğunu söyleyebilirim. iPhone OS farkeder mi bilmiyorum ama OS 2.0dan 3.1.3e kadar bir sorunla karşılaşmadım. Sadece Avic cihaza bağlanan iPod kablosunun iki tane çıkışından birisini iPod/iPhone'a bağlamak diğer usb ucunu da Avic'e giden USB kablosuna bağlamak yeterli oluyor. Henüz denemedim ancak iPad'lerde sarj için yeterli güç sağlayamayabileceği gibi bir konu geziyor ortada.

Bilgiler için teşekkür ederim.iPod kablosu CD-IU230V, fakat iPod' um olmadığı için deneyememiştim.

• SAYIN ADMIN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM YADA BURDAKI ARKADSLARDAN YARDIM,BENDE PIONEER F700BT VAR FORMAT ATTIM NAVIGASYONUN ICINE GRIYORUM AMA DOSYALARI KOPYALAYAMIYORUM YUKARIDAKI GERI ILERI GITME OLMUYOR DAHA DOGRUSU HICBRI OLMUYOR COPY DELETE HICBIRI YAPMIYOR SADECE DOSYA ACABILIYOM SONRA GERI GITMIYOR DOSYALRI YUKLEME YAPAMIYORUM,BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ,CEVABINIZI BEKLIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilgin58

SAYIN ADMIN YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM YADA BURDAKI ARKADSLARDAN YARDIM,BENDE PIONEER F700BT VAR FORMAT ATTIM NAVIGASYONUN ICINE GRIYORUM AMA DOSYALARI KOPYALAYAMIYORUM YUKARIDAKI GERI ILERI GITME OLMUYOR DAHA DOGRUSU HICBRI OLMUYOR COPY DELETE HICBIRI YAPMIYOR SADECE DOSYA ACABILIYOM SONRA GERI GITMIYOR DOSYALRI YUKLEME YAPAMIYORUM,BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ,CEVABINIZI BEKLIYORUM

Merhaba,

Test moda girdikten sonra sol alt köşede Start>Setting>Control Panel' e girdikten sonra "Stylus" cift tıklayın daha sonra "Calibrate" bölümüne girip ekran kalibrasyonu başlatıp, tamamlayın.Sorunun giderildiğini göreceksiniz.
  • avicom hocam

bende sizden bir cevap bekliyorum.yanlış birşey yapıp cihaza zarar verecebilirim korkusu ile bir şey yapamadım.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepsat -- 13 Mayıs 2010; 23:22:35 >
  • Merhaba,

Açıkçası forumda AVIC-F500BT cihazı kullanan arkadaşlarımız yardımcı olurlarsa daha isabetli olur diye düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla Menü dilini Navigasyon menüsü hariç TR' ye çeviremiyorsunuz.
  • f900Bt için ses dosyası yükleme şansımız var mıdır?
    tomtom için darth vader, yoda gibi bir sürü seçenek var, biz sineme mahkum muyuz??
  • avicom hocam

cevap ve ilginiz için teşekkürler.
    f500bt konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan ,ilgi alaka bekliyorum.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepsat -- 15 Mayıs 2010; 18:08:07 >
  • avicom hocam

biraz yol aldım f500bt ile igili versiyon yükselttim 2.00700 a şimdi sizin verdiğiniz full paket 3.1 i yüklemek için,WINCE upgrade yapmayı anltabilirmisiniz.yada PM le bilgi verirseniz sevinirim.

saygılar
  • emailiniz varmı özelden görüşelim f900 bt yi almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: avicom

quote:

Orijinalden alıntı: şemsilepervane

avicom benim olaya bir çare bulamadık hala yahu

Bir cihaz hakkında tam bilgi sahibi olmadan net bir şekilde konuşmak veya yönlendirmek bazen geri dönüşü olmayan durumlara sebebiyet verebilir.Bu yüzden kendiniz araştırıp, bulduğunuz yöntemleri denemeniz gerekir.
    kendi sitesinden yazılım indiriyorum yine olmuyor bunları iso dosyası olarak yüklemeyecek miyiz artı bir şey yapamamıza gerek varmı ki
  • Merhaba

USA F500BT için daha önce yardım istediğim konulardaki sorunlarımı çözdüm.cihaza 3.0 version yükledim,navigasayon bölümüne Türkçe yazı, konuşma ve harita ekledim.sorunsuz çalışıyor.
    Geriye bir sorunum kaldı çözemediğim,bu da menü lisanını Türkçe yapamadım.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasd

sahibindende bi ilan var

http://www.sahibinden.com/pionner_f900bt_arac_navigasyon_dvd_divx_bluetooth_f900_bt-45WQQaXQQ19719234WQQpXQQdisplayitem?

fiyat çok uygun geldi. konuştum, son versiyon da yoklü. hem de avrupa. radyo sıkıntısı da yok. cihaz da temize benziyor. ne dersiniz, alınır mı?

Alper Bey merhabalar,
    Sahibinden'deki ilan satılmış diyor. Siz mi aldınız? Gerçekten güzel fiyatmış 1000 TL.
    Eğer siz aldıysanız cihaz nasıl, memnun musunuz?

• İyi günler,
    Elimdeki Pioneer avic d3 cihaza Turkiye haritası yüklemek istiyorum.
    Bu açılmış olan forumda daha sonra konu başka yönlere sapmış oldsada,
    2008 den beri forumu takip edenlerden bana yardımcı olacak birisi vardır mutlaka.
  • arkadaslar arabamda dublenın yer olmadıgından mecburen acılır ekranlı bır model almak zorundayım.kardesımde usa da oldugu ıcın bana pioneer avh-p5200dvd getirecek bu cıhaza AVIC-F220 cihazı baglanabılıyor onuda alsak f700 f 900 gibi calıstıra bılımıyız yuksa cıhaz elımızde kalmasın.acıl bır cevap yazarsanız zamanım kısıtlıda 10 gune kadar gelecek kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha060

arkadaslar arabamda dublenın yer olmadıgından mecburen acılır ekranlı bır model almak zorundayım.kardesımde usa da oldugu ıcın bana pioneer avh-p5200dvd getirecek bu cıhaza AVIC-F220 cihazı baglanabılıyor onuda alsak f700 f 900 gibi calıstıra bılımıyız yuksa cıhaz elımızde kalmasın.acıl bır cevap yazarsanız zamanım kısıtlıda 10 gune kadar gelecek kardesım

Bu konuda bir yardımda bulunamayacağım maalesef. En iyisi avicom hocama PM atınız. Diğer pioneer cihazlarından da anlıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha060

arkadaslar arabamda dublenın yer olmadıgından mecburen acılır ekranlı bır model almak zorundayım.kardesımde usa da oldugu ıcın bana pioneer avh-p5200dvd getirecek bu cıhaza AVIC-F220 cihazı baglanabılıyor onuda alsak f700 f 900 gibi calıstıra bılımıyız yuksa cıhaz elımızde kalmasın.acıl bır cevap yazarsanız zamanım kısıtlıda 10 gune kadar gelecek kardesım

Sizin sorunuzla ilgili değil ama...
    Ben de acaba Amerika'daki bir arkadaşıma navigasyon-multimedya ünitesi bir cihaz aldırsam mı diye araştırırken Amerika'da radyo frekanslarının bizdeki gibi tüm frekansları değil de sadece tek frekansları kullandığını (örneğin biz 92.0 - 92.1 - 92.2 - 92.3 gibi tümfrekansları kullanırken Amerika'da üretilen cihazlar 92.1 - 92.3 - 92.5 şeklinde sadece tek frekansları kullanıyorlar.) öğrendim. Bunun çözümünü internetten araştırdım, internetteki forumlardan telefonunu bulduğum bu işi çözse çözse şunlar çözer denen 2 tane oto elektronikçisine telefon ettim. Çözümü yok dediler.
    Yani demek istediğim sizin sorunuzla ilgili değil ama Amerika'dan cihaz getirtmeyi düşünüyorsanız radyo kanallarının sadece çift frekanslardan yayın yapanları dinleyebileceğinizi bilerek alın.

Not: Amerika'da üretilip de tüm kanallar ayarlanabilen cihazlar var mıdır bilmiyorum? Ben bulamadım en azından...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.