Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,
    Rakiyasar arkadaşımızın cihazında bu hatayı vermesinin sebebi şu; MyFlashDisk içeriğinde bulunan dosyalardan biri veya birkaçı SDMLC dosyasındaki doğrulama kayıtlarıyla uyuşmuyor.Eğer Test mod' da orjinal herhangi bir dosyayı değiştirdiyseniz veya modifiye ettiyseniz bu hatayı verecektir.SD1 veya SD2 güncelleme "File checking" esnasında hatalı dosyalarla karşılaşmaması için güncelleme işlemine başlamadan önce Test modda MyFlashDisk içeriğini tamamen boşaltın.Bazı menülerin İngilizce kalmasının sebebi bu hatada olabilir, diğer bir olasılığı da güncelleme bittikten sonraki dil değişikliğinde hem program dilini, hem de ses dilini değiştirdikten sonra kontak kapatma yerine mutlaka "reset" butonunu kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 19 Nisan 2010; 23:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şemsilepervane

avicom hocam bizimkine çare yok mu

Merhaba,

AVIC-D3 her ne kadar EW için üretilmiş bir cihaz olsa da, ülkemizde sayısal olarak yaygın kullanıma ulaşmış bir cihaz modeli değil.Bu yüzden hakkında pek destek bilgisi yok, araştırmanız gerekiyor.Bu cihaz DVD üzerinden navigasyon yapıyor.Güncelleme sırasına göre CNDV-70, 80 veya 90MT bir DVD edinmeniz gerekir.Aşağıdaki link'ten yazılımı indirip deneyebilirsiniz.

http://ineedfile.com/download/13541723-cndv-90mt-east-part01-rar

• Avicom hocam merhaba,
    3.020100 versiyonunda iken test modda açıp MyFlashDisk içini silersem, üstündeki SD kartı çıkarıp 1 numaralı SD kartı takıp kontağı kapatıp çalıştırırsam tekrar güncelleme işlemini baştan yapar mı? Yoksa içinde data yok gibi bir şeyler söyler mi? (Aslında sormak istediğim, denemeden önce emin olayım diye, MyFlashDisk içini sildikten sonra cihazı istediğim kadar kapatıp açtıktan sonra, tabi programları bulamadığı için sistem çalışmayacak, tekrar test modda winCE'ye girebilecek miyim?) Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakipyasar

Avicom hocam merhaba,
    3.020100 versiyonunda iken test modda açıp MyFlashDisk içini silersem, üstündeki SD kartı çıkarıp 1 numaralı SD kartı takıp kontağı kapatıp çalıştırırsam tekrar güncelleme işlemini baştan yapar mı? Yoksa içinde data yok gibi bir şeyler söyler mi? (Aslında sormak istediğim, denemeden önce emin olayım diye, MyFlashDisk içini sildikten sonra cihazı istediğim kadar kapatıp açtıktan sonra, tabi programları bulamadığı için sistem çalışmayacak, tekrar test modda winCE'ye girebilecek miyim?) Teşekkürler...

Merhaba,

Yanılıyorsunuz;testmode WinCE üzerinden çalıştığı için unlock işlemi gerçekleşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 13 Haziran 2010; 23:56:24 >
  • deli olacağım olmuyor olmuyor
  • avicom abi iki dosyayı isoya çevirdim araştırdım adamlar ikisini bir 8.5gb lık dwd lere yakın diyorlar yanlız iki dosya bir arada büyük geliyor yaklaşık 8.9gb ben bunların ikisini rar dosyasında topladığımda ise bu sefer sığacak ufaklığa iniyor fakat adamlar iso olmak zorunda diyor bu rar dosyasını ise isoya çeviremiyorum
  • quote:

avicom abi iki dosyayı isoya çevirdim araştırdım adamlar ikisini bir 8.5gb lık dwd lere yakın diyorlar yanlız iki dosya bir arada büyük geliyor yaklaşık 8.9gb ben bunların ikisini rar dosyasında topladığımda ise bu sefer sığacak ufaklığa iniyor fakat adamlar iso olmak zorunda diyor bu rar dosyasını ise isoya çeviremiyorum

Merhaba,

Zaten indirdiğiniz dosya iso. formatında olması gerekiyor.Bir de içinde TR haritası var mı diye kontrol etmeniz gerekir.Dosya çok büyükse sanal sürücüye yükledikten sonra DVD' ye yazdırmadan önce gereksiz ülkelere ait haritaları silerseniz boyut küçülecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: avicom

quote:

avicom abi iki dosyayı isoya çevirdim araştırdım adamlar ikisini bir 8.5gb lık dwd lere yakın diyorlar yanlız iki dosya bir arada büyük geliyor yaklaşık 8.9gb ben bunların ikisini rar dosyasında topladığımda ise bu sefer sığacak ufaklığa iniyor fakat adamlar iso olmak zorunda diyor bu rar dosyasını ise isoya çeviremiyorum

Merhaba,

Zaten indirdiğiniz dosya iso. formatında olması gerekiyor.Bir de içinde TR haritası var mı diye kontrol etmeniz gerekir.Dosya çok büyükse sanal sürücüye yükledikten sonra DVD' ye yazdırmadan önce gereksiz ülkelere ait haritaları silerseniz boyut küçülecektir.

içinde tr haritası yok

• http://www.glowfoto.com/static_image/25-002403L/3449/gif/04/2010/img5/glowfoto

dosyaları açtığımda böyle bir görüntü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 25 Nisan 2010; 10:51:27 >
  • Aynı cnsd100 fm i bir kaçtane cihazda kullanmak mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncu007

Aynı cnsd100 fm i bir kaçtane cihazda kullanmak mümkün mü

Device number her cihaz için farklı, media number ile birlikte web' ten oluşturulan şifre, sadece Device number yazılan cihaz için kullanılabilir.
  • quote:

http://www.glowfoto.com/static_image/25-002403L/3449/gif/04/2010/img5/glowfoto

dosyaları açtığımda böyle bir görüntü var
  • Arkadaşlar benim f900bt de 3.010100 sürümü yüklü ama sitesinde 3.020200 sürümü çıkmış. Bu dosyayı indirdim ancak cihaza nasıl yükleyebilirim. Yardımcı olmanız mümkünmü?
  • navgate feeds programında cihaza açılış fotosu falan koyuyorum. ancak, poi ekleme, yakıt raporu, sürüş raporu gibi birçok özelliğinin nasıl kullanılacağını anlayamadım. poi neyse de, yakıt raporunu nasıl tutuyor?? bunu öğrenebileceği bir sensör vs. yok zannederim. bu program hakkında bilgisi olan varsa paylaşır mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasd

navgate feeds programında cihaza açılış fotosu falan koyuyorum. ancak, poi ekleme, yakıt raporu, sürüş raporu gibi birçok özelliğinin nasıl kullanılacağını anlayamadım. poi neyse de, yakıt raporunu nasıl tutuyor?? bunu öğrenebileceği bir sensör vs. yok zannederim. bu program hakkında bilgisi olan varsa paylaşır mı acaba?

Yakıt raporu hesaplamasında, aracın hızı ve konumlama sisteminden alınan fix bilgisi kullanılarak belirlenen kuramsal bir değer temel alınır.Bunu hesaplarken geçmişteki ortalama yakıt tüketiminizle karşılaştırıp bir grafik oluşturur.Tabii unutmamak gerekir ki, görüntülenen referans bir değerdir.Bundan sonraki alınacak değerler, bu değerlerle kıyaslanarak aynı oranda grafik eğrisi arttırılır veya azaltılır.
  • avicom benim olaya bir çare bulamadık hala yahu
  • quote:

avicom benim olaya bir çare bulamadık hala yahu

Bir cihaz hakkında tam bilgi sahibi olmadan net bir şekilde konuşmak veya yönlendirmek bazen geri dönüşü olmayan durumlara sebebiyet verebilir.Bu yüzden kendiniz araştırıp, bulduğunuz yöntemleri denemeniz gerekir.
  • araştırmadığım forum kalmadı sen bana genel olarak diğerlerinde ne yapılarak harita yüklendiğini söyleyebilir misin veya bunun bir alt veya üst modelinin haritasının linkini verebilirsen ben deneme şansım olur
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.