Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracım opel astra h 2005 we neler yapa bilirim direksiyon aparatı ne kdr we açma kapama nsl oluyor gps kablo ucu problemli we bana fiatlar lzm bide orjin panel
  • Herkese selamlar ;

Siteye yeni üye oldum.

Pioneer AVIC Z110BT cihazım var. Alalı 10 gün oldu.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya

Cihazı USA den kendim getirdim.

Şuan Radyosunu kullanamıyorum. Daha doğrusu tek haneli kanalları cekiyor. 100.1 - 100.3 şeklinde ilerliyor. Bilindiği üzere türkiyedeki kanallar 100.0 - 100.2 şeklinde ilerliyor.

2. Sorunum ise Navigasyon olayı. Canada ve USA mapleri var içinde. Tesisatcım SD kartlar var legal bişekilde taksak olur dedi. Sonra USA cihazı için emin değilim dedi.

bu 2 sorun can sıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

• Merhaba;
    Sorunun canınızı sıkması gayet doğal.Tesisatçınız legal SD kartı takar, ve sadece içindeki medyaları oynatabilirsiniz.Daha önceki yazıları okursanız bu cihazların işletim sistemi Windows Automotive ve dahili flash içindeki LZMA formatlı şifreli bilgileri okur, hiç bir zaman system path' i SD karta yönlendiremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 10 Eylül 2010; 19:45:34 >
  • Selamlar ;

İstanbul avrupa yakasında bakırköydeyim. Beni yönlendirirseniz cok sevinirim.

MSN Adresim : safagun@hotmail.com
    Mail Adresim : hsafagun@gmail.com

İngilizcem yeteri kadar var cihazın türkce olması sart degil. Yanlızca navi yi ve FM radyoyu kullanmak istiyorum. Legal yazılımsal olarak upgrade ler yapmaya acıgım bu cihaza.. Ama donanımsal değişiklige gitmem.

Cevap beklemekteyim.

TEşekkürler
  • Herşeyden önce iyi bayramlar herkese.
    Keşke bu forumu baştan sona iyice okuyup öyle alsaydınız aldıklarınızı o zaman hem böyle sıkıntılarınız olmazdı ,hemde ne yapılıp ne yapılamadığını bilirdiniz
    Neyse hayırlı olsun ama yinede sizden ricam forumu dikkatlice baştan sona okuyun inanın bir çok soruya cevap bulacaksınız lütfen sabırla okuyunuz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 11 Eylül 2010; 13:58:24 >
  • Eğer okur ve cevap bulamazsanız yardımcı oluruz merak etmeyin.
  • Selamlar ;

Haklısınız ama ben sorunum olunca araştırmaya başladım :) önceden araştırıp almadım. Vakit buldukca okuyorum. Digicom nickli arkadaştan cevap bekliyorum
  • Digicom mu Avicom mu ?
  • Bildiğim kadarıyla Pioneer AVIC Z110BT harddiskli bir model ve update yapmak için sadece ve sadece orjinal update cd sini almanız gerekiyor.
  • AVIC-Z110BT hardisk' siz bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 13 Eylül 2010; 0:30:39 >
  • ABİ YA FAZLA ZAMANIM OLMUYOOR İŞİMDEN DOLAYI HEP KOŞTURUYOORUM HAVA ALANI FLN GİT GEL BEYNİM DURUYOOR YENİ GELDİM EWİME DAHA KOŞTURURKEN BİLEĞİMİ BURKTUM KENDİ İŞİN OLUNCA BİLE KOŞTURMAK ZORUNDAYIM ARACIM OPEL ASTRA H 2005 LAZIM OLANLAR 1.KOMPLE MONTAJ KASASI 2.TV ANTENİ 3.INTERFACE 4.DİREKSİYON KONTROL APARATI 5.ANFİ SES GİRİŞ KABLOSU ENDER ELEKTRONİĞE GİTTİM GETİRCEZ DEDİLER SES SOLUK YOK BU GUN ARADIM UNUTMUŞLAR WE RİCA EDİYOORUM FİATLARI NERDEN ALA BİLİRİM YADA SİPARİŞ WERE BİLİRİM AMA ORJİN PARÇALARI LAZIM YOKSA MAKİNAYI SATICAM BOŞUNA TAM ÖZEELLİKLERİNİDE BİLMİYOORUM MSN ADRESİM CENKCORAK@GMAİL
  • avicom kardeşim merhaba bunu bana anltırsan sewinirim nasıl yapılcagını 32 gb usb war kullanamıyoorum Kullanım kılavuzunda her ne kadar max.2GB USB bellek kullanılabilir olduğu belirtilse de Cluster değerini 32K yaptığınızda 32GB boyuta kadar USB bellek rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Aradığınız tüm aparatlarıhttp://www.eliftuning.com adresinden alabilirsiniz telefonlada danışabilirsiniz.
  • yada www.aktepesound.com adresinden alabilirsiniz.
  • eğer cihazı satmayı düşünürseniz lütfen haberimiz olsun.
  • Bu arada bugün bana özelden mesaj atan arkadaş kimdi yanlışlıkla sildim mesajını okuyamadan sonrada çok üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34vis38

avicom kardeşim merhaba bunu bana anltırsan sewinirim nasıl yapılcagını 32 gb usb war kullanamıyoorum Kullanım kılavuzunda her ne kadar max.2GB USB bellek kullanılabilir olduğu belirtilse de Cluster değerini 32K yaptığınızda 32GB boyuta kadar USB bellek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Forumda bu konu anlatıldığından dolayı PM atılmıştır.
  • avicom yazmamışsınız sadece bu açıklama war çok yardımcı oldunuz teşekkurler
  • cihazımı bu gidişle satıcam sanırım 1600 tl eder heralde ilgilenen arkadaslar olursa yazsın yada bi çare bulamdım wede yawas çalışıyoor cihaz sebebi nedir wersiyonun değiştirsem farkedermi
  • neo 59

sana katılıyoorum bu cihazı ikinci el aldım we satıcam yawas we hiç birseyi duzgun çalışmıyoor necvox u olan bile benle arkasıyla gülüyoor adamın navisi bile daha hızxlı benimkinden 1 dk once calışıyoor hiç bi yawaslamada yok ama her turlu yawas isteyenlere duyrulur satıyoorum 1600 tl digicom firmasına nalet olsun ben hiç bişeden nefret etmedim yerine gittim hızı degişmez yawastır diyoor baska marka navi we aynı ozellikli olan cihazlarıda denedim otolarda baktım çok hızlı we sd kart we usb en yuksegini destekliyoor 32 gb usb yi çalıştırdı mp4 video ları avi vidoları we diğerlerini çalıştırdı bunda bulmakiçin anam agladı ama buldum gına geldi satıcam dwd film we dvx filmde hiç kesiklikolmuyoor baska cihazlarda söküp kenatra koymaktansa satıcam meraklısı warsa hmn satıcam acele cvp numaram 0535 416 15 99 cenk çorak

Pioneerin kullanıcılarına attığı en büyük kazıklardan birini yedin, geçmiş olsun:-) Bu cihazı kullandıkça tam bir multimedya çöplüğü olduğunu anlayacaksın. Pioneerın herşeyden biraz olsun ama hiçbiri tam çalışmasın diye uğraştığı bir cihaz serisi bu. Açılışının yavaşlığı, navigasyonunun akıcı olmaması, geri vites kamerasına 5 geçişten ikisinde müziği v.s. kapatması ve geri gelmemesi, geri vitese taktıp çıkardığımda geri vites kamerasından çıkmaması, sınırlı codec desteği diycem ama nerdeyse hiçbir codeci desteklemediği için hiçbir video oynatmaması, oynattıklarınıda takılıp sanki ağır çekimdeymiş gibi oynatması, oynattığı bir video bulabilirde bir film açmaya kalkarsan açana kadar adamı kanser etmesi, telefonum n85 rehber cihazla senkronize olduğu halde arayan kişinin ismini değil sadece tel nosunu yazması, kendi ekranında ad soyada göre sırala seçeneğinin bile olmaması (basit gibi görünsede numarayı aramak için herkesin soyadınımı ezberleyeceğiz), flash bellek ve sd kart seçmesi (ki sende yaşamışsın), orjinal mikrofonunun yetmemesi (bende değiştirerek çözdüm) ve normal uzaktan kumanda bile desteklemekten yoksun olması. Kısacası f900bt aldığımdan beri beni aldığıma pişman etmiş nadir cihazlardan biri, şimdi carpc toplayama başladım, çok yakında bu lanet cihazdan kurtulacağım. Bu cihazı digicom garantili alıp 3000 TL verseydim oturur ağlardım herhalde :-) Umarım benzer sorunları bu yeni serisinde yaşamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.