Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana ne cihaz önerirsiniz ona göre alayım fiat problem deil
  • merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. gecen hafta pioneer avic f910bt aldım. montaj kiti sipariş ettik. gelince montaj yapılacak. bu cihazla ilgili ilk yapmam gerekenler hakkında bilgi verirsenız sevınırim. cihaz avrupa versiyonu.ben güncellemeleri yapmak için bu cihaza özel hangi yolları izlemeliyim özet bilgi verirseniz memnum olurum. şimdiden çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygold66 -- 22 Eylül 2010; 16:17:49 >
  • Hoş geldiniz aramıza her gelene olduğu gibi sizede forumu biraz araştırmanızı öneririm daha sonra eminim sorularınıza cevap bulacaksınız veya bizler cevap vereceğiz meraklanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 22 Eylül 2010; 20:21:31 >
  • combo ustadin dedigi gibi, forumu biraz inceleyip genel bilgi sahibi olduktan sonra hicbir sekilde bilgi paylasimini esirgemiyor kendisi sagolsun.
  • ankarada nerde montaj yaptırabilirim acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

eğer cihazı satmayı düşünürseniz lütfen haberimiz olsun.

cihazımı satıyorum haberiniz olsun isteyen arkadaslar acele cvp yazsın daha farklı bişe alıcam 1600 tl

combo2009

dokunmatik ekranı neden yawaş çalışır wersiyondan dolayımı 2007 wersiyonu nasıl değiştiririm bana birebir hangiarkadas yardımcı ola bilir ist kozyatagındayım
  • dokunmatik ekran cihazın yazılımıyla ilgili bir sıkıntıdan yavaş çalışır her güncelleme tepki süresini hızlandırmıştır sizin cihazın yazılım versiyonu nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 27 Eylül 2010; 22:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avicom
    Arkadaşlar,

Avic serisinde iPhone telefonunu bluetooth olarak eşleştirip handsfree kullanan var mı?

Var.
  • Arkadaşlar İphone 4 IOS 4.1 ile ve amerikadan getirdiğim orjinal compenent AV Cable ile iphone u Pioneer F910BTye bağladım fakat görüntüde problem var.
    Sebebi nedir acaba ?

iphoneda sorunsuz izlediğim videoları cihaza aktarırken görüntü ortadan ikiye bölünüyor ve siyah beyaz olarak aktarıyor görüntüyü

Çok acil yardım lütfen

Ayrıca iphone şarj da olmuyor.

Acaba sorun yazılımsal mı yoksa bağlantıda mı bir hata yaptım.

aldığım kabloda 3 video out 2 audio out ve bir de usb out var.
    ben sadece vido ve 2 sesi aux in e giriyorum ve usb yi de Pioneerın orjinal usb girişine takıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

dokunmatik ekran cihazın yazılımıyla ilgili bir sıkıntıdan yavaş çalışır her güncelleme tepki süresini hızlandırmıştır sizin cihazın yazılım versiyonu nedir acaba ?

arkadasım cihaz 2007 surumlu su anda tam bilmiyooorum we ne klp izleniyoor nede baska bişe her formatı denedim bi tanesi çalıştırdı am video ufacık çıktı formatı buyuttum yawas calışıyoordu hiç bişe yapmıyoooruz söktüm herkese hbr werdim sizinde hbrnz olsun kardeşim satayımmı ne yapim ilan war 1600
  • arkadaşlar merhaba. . cıhazım f910bt yenı takıldı kullanmaya basladım. cıhaz avrupa surumu. uzerındekı harita 2008 teleatlas. su an haritayı kullanıyorum ama pek guncel degıl. guncellemeyı nasıl yaparım kısaca ozetlersenız sevınırım. oncekı sayfaları okudum ama bıraz karıstı bıldıklerım. ilk once cıhazı firmware guncellemesı yapıp sonramı harıtayı guncelleyecegız yoksa sadece harıtayımı yol gosterırsenız sevınırım tesekkurler.uzmanlara rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygold66 -- 7 Ekim 2010; 19:24:59 >
  • Cihazınızın Firmware versiyonu nedir acaba bunu bize bildirirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • map versıon: 02.000500
    versıon:3.020100 yazıyor
    harıta cok eskı herhalde gırdıgım bircok cadde ve sokak ısımlerını bulamıyor.
  • * combo2009

Selam

Pioneer AVIC-Z120BT yi tavsiye edermisiniz..şu an necvox 6801 var ama değiştirmek istiyom..pioneer ın bu modeli hakkında bilginiz var mı ?
  • Av Settings kısmı gibi bir yer olmalı. (900bt cihaz kullanıyorum ve onda bu ayar yeri var). Burada Av1 kısmında on/off gibi seçeneklerden giriş ayarı olarak iPod seçmen gerekli. Böylece iPod/iPhone'dan görüntü ve ses aktarımı geldiğini biliyor cihaz. Dediğin gibi iPhone'a taktığın kabloda bulunan usb ucunu 910bt cihazın usb girişine de takman gerekiyor. gerekli gücü buradan alıyor çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: oncu007

Arkadaşlar İphone 4 IOS 4.1 ile ve amerikadan getirdiğim orjinal compenent AV Cable ile iphone u Pioneer F910BTye bağladım fakat görüntüde problem var.
    Sebebi nedir acaba ?

iphoneda sorunsuz izlediğim videoları cihaza aktarırken görüntü ortadan ikiye bölünüyor ve siyah beyaz olarak aktarıyor görüntüyü

Çok acil yardım lütfen

Ayrıca iphone şarj da olmuyor.

Acaba sorun yazılımsal mı yoksa bağlantıda mı bir hata yaptım.

aldığım kabloda 3 video out 2 audio out ve bir de usb out var.
    ben sadece vido ve 2 sesi aux in e giriyorum ve usb yi de Pioneerın orjinal usb girişine takıyorum.

• tabiki tavsiye ederim cihaz çok güzel fakat bence sorun harita ve yazılım update lerinin nasıl ve ne kadar zor olduğudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygold66

map versıon: 02.000500
    versıon:3.020100 yazıyor
    harıta cok eskı herhalde gırdıgım bircok cadde ve sokak ısımlerını bulamıyor.

cihazın update leri eski değil haritasında sıkıntı var
  • bizim en son update li halimiz.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya
  • Buda güncel Türkiye haritası.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya
  • cıhazımla ılgılı buradan yardım istemıştım ve bu istegıme COMBO2009 abı cevap verdı. Bugun kendısıyle buluştuk ve bılgı paylasımı nasıl yapılır en guzel ornegını yaşamış oldum. kendısıne buradan canı gonulden tesekkurlerımı sunuyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygold66 -- 9 Ekim 2010; 21:11:57 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.