Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oncu007

Ankarada 3d bina görüntüsü alabilen var mı?

Teleatlas var bende. Benim haritamda 3D yönlendirme açıkken Anıtkabir, Armada, Ankamall, Halkbank, Kızılaydaki ortada bulunan büyük bina ve AKM binalarının çıktığını biliyorum.
    Diğerlerine dikkat etmedim hiç.
  • arkadaşlar bende bir avic hdd bt1 aldım fakat burda yazdıklarınızın hepsi yeni modeller benimki eski kalıyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.
  • bildiğim kadarıyla aldığınız cihaza update yapmanın tek yolu orjinal dvd veya cd sini almak keşke alırken sormuş olsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Orijinalden alıntı: bulut308

arkadaslar selam herkese bir yardiminizi istiyorum. acaba bu linkteki urunle ; http://www.digicom.com.tr/urundetay.aspx?UrunID=186&AltKatID=4
    bu ürünhttp://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/In-Dash/GPS-Navigation-Systems/AVIC-X910BT
    aynı mı? ben de görüyorum farklı bir model ismi geçiyor ama sormak istedim. farklıysa farkları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim saygılar selamlar..

F-910BT Avrupa versiyonu, X-910BT Amerika-Kanada versiyonu. Radyo disinda herhangi bir farklari yok. Amerika'da radyo frekanslari sadece tek kanallarda oldugu icin X-910BT'de 91.1---91.3---91.5---91.7 gibi kullaniliabiliyorken, F-910BT'de 91.0---91.1---91.2---91.3 seklinde tum kanallar kullanilabiliyor.

Merhaba,

Amerika'dan F700bt ya da F900bt almayı düşünüyorum. Radyo, Dvd ve Navigasyon olayları kafamı karıştırıyor. F serilerinde radyolar aynı şekilde tamamen açık mıdır? Dvd Pal bulabilme şansı yoktur sanırsam? Son olarak Türkiye destekli navigasyon kurmak zahmetli bir iş midir?

Teşekkürler

• Amerikadan alacağınız cihaz UC yani amerika ve kanada versiyondur bu yüzden Radyo frekansları 91.1 91.3 ......91.9 92.1 olarak gider DVD ye gelince Pal ve Ntsc olup olmadığı kullanım kılavuzunda belirtilmemiş bu yüzden bir şey demem doğru olmaz bendeki cihazda UC versiyon orjinal DVD film hiç denemedim DVD diske divx formatında kullanıyorum sorun yok. Türkiye destekli navigasyon kurmak zahmetli ve bir o kadarda riskli bir iştir eğer bilmiyorsan ama zor değil sadece forumu baştan sona tekrar okumanız ve sonra eğer anlamazsanız sormanız daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

Amerikadan alacağınız cihaz UC yani amerika ve kanada versiyondur bu yüzden Radyo frekansları 91.1 91.3 ......91.9 92.1 olarak gider DVD ye gelince Pal ve Ntsc olup olmadığı kullanım kılavuzunda belirtilmemiş bu yüzden bir şey demem doğru olmaz bendeki cihazda UC versiyon orjinal DVD film hiç denemedim DVD diske divx formatında kullanıyorum sorun yok. Türkiye destekli navigasyon kurmak zahmetli ve bir o kadarda riskli bir iştir eğer bilmiyorsan ama zor değil sadece forumu baştan sona tekrar okumanız ve sonra eğer anlamazsanız sormanız daha doğru olur.

Anladım hocam teşekkürler, bu konuda risk alacağımı sanmıyorum. Yurtiçinden 2. el falan bakarım artık çok kafaya takarsam cihazı :)
  • Herkes nereye gitti yahu kimseden ses seda çıkmıyor
  • quote:

Herkes nereye gitti yahu kimseden ses seda çıkmıyor

Yaz donemi diye midir, Ramazan nedeniyle midir, bir sessizlik var.
  • arkadaslar acil yardıma ihtiyacım daha once avic f900'e bi takılma sonucu reset tusu ile reset atmak zorunda kaldım daha sonra dil ayarı 2-3 seferde bir tekrar ingilizce olmaya basladı turkce ayarlıyorum,ısık rengini, geri kamerası ayarını yapıyorum her sefer olmasa bile 2. veya 3. seferde ayarlar tekrar bozuluyor.
  • iyi akşamlar Ben italyadyım 500Bt buldum bir tane saturun Torino 99 avroya aldım orjinal sitesinde 2007000 yükeldim ve kaldım sonra burayı buldum güncel haritaları ve en son yazılımı nasıl güncelleyeğiz , arıca acayip çaylayım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden yardımlarınız için çok tşk ederim
  • YAŞASIN AVİC KARDEŞLİĞİ
  • Öncelikle yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum
    sizden ricam bu konuyu birinci sayfadan başlayarak dikkatlice okumanız inanın bir çok konuda cevap bulacaksınız buda bizi tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaktan kurtarır
    ama yok ben okuma özürlüyüm diyen olursa (Klasik Türk vatandaş) onlarada elimizden geldiğince yardımcı oluruz
  • quote:

ama yok ben okuma özürlüyüm diyen olursa (Klasik Türk vatandaş) onlarada elimizden geldiğince yardımcı oluruz

• Sayın Combo

1.5 gündür zaten gece gündüz sitenizi okudum, ayrıca Avic411 de araştırma yaptım kaba taslak ne halde olduğu anladım sırasıyla sorularım olacak, bunaları yanıtlarsanız çok sevineceğim;

-orjinal siteye kayıt yaptırım yükleyebildiğim yazılımları yükledim, Cihazım F500BT , Yükleme sonrası Harita sürümü : 01.000700 , Sürüm: 2.007000 oldu.

- Harita sürümü : 01.000700 den 02.XXXXXXX lere nasıl çıkarmak için ne yapmam lazım ?

-Sürüm , mü 2.007000 den 3.020200 çıkarmak için illa orginal CNSD-150FM SD kartını mı satın almamız lazım alsak harita 01.000700 kadığı için sadece Sürümü yükseltmiş olacağım ki bu karlı bir şey değil ayrıca CNSD-250FM yeni 2010 SD kartı çıkarmışlar onu Türkçe Klavuzunu okudum aşağıdaki notu koymuşlar
    CNSD-250FM yüklemek içinde CNSD-150FM yükleme yapmak gerekiyor ,
    eğer bunsuz yükleme yaparsak (A SD kartı tek başına yüklersek) yani sürümü yükseltmiş oluyoruz. B SD katı yüklemek için ilk önce CNSD-150FM yüklemek gerekiyor onu yükleyebilmek için de Harita sürümü : 01.000700 yerine 02.XXXXXXX başlaması gerekir yani sonuc çıkmaz sokak !!!! , Benim ilk soruma çözüm bulamadıkça ikinci aşamaya geçemiyorum yardımlarınız için şimdiden tşk ederim görüşmek üzere

• sayın Pioneer Avic kullanıcı arkadaşlar yasal olarak Pioneer Avic'e yasal ıgo yazılımıve başarsoft harita satışı yok bunu biliyoruz bu konuda illagal olarak ıgo8 ve başarsoft harita paylaşımları el altından yapıldıgının farkındayız amacımız kimseyi kırmak ceza vermek degil forum kuralları 2.madde geregi illagal yazılım paylaşmak forum'da yasak tır bunu size hatırlatmak istedim konunuzun kilitlenmemesi için ve ceza almamanız için bu kurala dikkat etmenizi rica ederim konu geriye dönük taranarak illagal yazılım istegi paylaşımı olan mesajlar silinecektir göstermiş oldugunuz duyarlılıga şimdiden teşekkür ederim
  • Arkadaslar merhaba,
    Ben yeni aldığm Ford Focus marka aracıma Pioneer Avic-F9220BT almak istiyorum, aranızda kullanan varmı? Tavsiye eder misiniz? Nerede bulabiliriz.

yada F20BT modeli de Ford Focus için uyumlu mudur?
    Teşekkürler.
  • If you own a Ford Galaxy, S-Max, Mondeo or Focus and you’re looking for full-scale navigation, entertainment and communication in one perfect-fit system to seamlessly match the interior of your car, the AVIC-F9220BT is the way to go. Combining high-end navigation with many other great features, our unique 3D touch interface will give you quick and direct access to all the functions you need.

Burada yazdığına göre bu cihaz sizin aracınıza özel yapılmış ama F20BT universal yani double din yeri olan araçlar için yapılmış yani sizinkinede olur ama birkaç ekstra malzeme gerekir.
  • Ben bir türlü avic f9220 bt satan bir yer bulamadım aramama ragmen.
  • Merhaba,

AVIC-F9220BT, farklı işletim sistemi, dahili flash kapasitesi,music streaming, eko grafik,ekran boyutu ve harita görselleri gibi farkları ile 910 serisi cihazların önüne geçen, içinde 2009.12 TA haritasını barındıran ve oldukça stabil çalışan bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avicom -- 8 Eylül 2010; 22:06:32 >

• avic f900bt aldım bi kaç ay oldu vido klip fln izliyemiyoorum flv yi izlemek için bunu neye convert etmek lzm dwd usb sd fpormatları nedir sınır 3 gb mı sd sınır kaç gb we bende usb 32 gb war o çalışmıyoor nasıl çalıştıra bilirim cvplarınızı bekliyorum hayırlı bayramlar
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.