Şimdi Ara

PIONEER BCS 424 3D 5+1 mp3 divx sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta evell gold bilgisayardan pıoneer bcs 424 3d 5+1 ev sinema sistenmi aldım özelliklerinde mp3 ve divx oynattıgı ve çok araştırmalarımın sonucunda ses bakımından almaya karar verdim yannız kesinlik le dvdrom kısmından ne mp3 nede divx oynatamadım :( bu ürünü kullananlar lütfen bu konu adı altında paylaşımlarını yapsınlar artı ları eksileri nelerdir kesinlikle yeni güncelleme çıkmasına ramen güncelleme yapmadım aldıgım gibi duruyor

PIONEER dvdromu okuması açısından mp3 veya divx i hangi programla yazdırmam gerekiyor gerçi tüm mp3 formatlarını denedim nafile :(

Pioneer BCS-424K 5+1 3D Bluray Ev Sinema Sistemi Özellikleri

•Toplam Çıkış Gücü 1.100 W Hoparlörler 5.1 Çevreleyen Hoparlörler ve Subwoofer Sistem Blu-Ray oynatıcı Oynatma
    •BD-ROM/BD-R/BD-RE
    •DVD-Video/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/DVD+RW
    •SACD
    •CD/CD-R/CD-RW/DTS-CD
    •DivX PlusHD, WMV, MKV, FLV, JPEG, MP3, WMA, FLAC, MPEG-4 AAC 3D Ready Evet Blu-Ray Profil BD-Live DLNA (v1.5) Evet Network Akışı Evet Desteklenen Fonksiyonlar
    •YouTube
    •Google Picasa Bluetooth Opsiyonel (AS-BT200 adaptör ile) Derin Renk Evet HDMI Evet, 1080p üst ölçekleme HD Dijital Film Direct 24 Evet KuroLink Evet ARC Evet Yazılım Güncelleme Evet (Ön) CD -> USB Kayıt Evet USB 2 Karaoke Evet HD Ses Formatları Dolby TrueHD, DTS-HD RDS Tuner (FM) Evet Güç Tüketimi (kullanımda / standby) 190W / 0.5W Çevreleyen Ses BCS–424 Dolby Pro Logic II Evet Dolby Digital Evet Dolby Digital Plus Evet Dolby TrueHD Evet DTS Evet DTS-HD Yüksek Çözünürlük Ses Evet DTS-HD Master Audio Essential Evet Oynatma BCS–424 JPEG Viewer/Slide Show Evet DivX® Video Oynatma Evet PAL/NTSC Evet Ses BCS–424 Dinamik Aralık Kontrolü Evet Ses Düzenleyici Evet Hoparlör Mesafesi Evet Sanal Surround Sanal 3D Ses Ses Modları
    •Haberler, Oyun, Film, Müzik, Gece Modu
    •Yüksek Ses için 5 Hoparlör Modu Terminaller BCS–424 Ana Ünite Terminalleri
    •2 x HDMI Giriş
    •1 x HDMI Çıkış
    •2 x USB 2.0 (ön)
    •1 x Ethernet
    •1 x Bluetooth Adaptör girişi
    •1 x Mikrofon Girişi (ön)
    •2 x Optik Giriş
    •1 x Taşınabilir Girişi (Ön)
    •1 x Kompozit Video Çıkış
    •1 x RCA Ses Girişi
    •1 x FM Anten
    •5.1 kanal Hoparlör Terminali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperrenkli -- 23 Ağustos 2013; 10:19:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.