Bildirim
Pioneer deh 5050
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5050 yi özelliklerinden dolayı tavsiye ederim.Malesef amfisiz sub baglayamazsınız.hoparlör tavsiye etmem onun yerine component almanızı tavsiye ederim çünkü hoparlör yüksek seslerde çok karıstırırlar sesleri.fakat amfisiz component den istediginiz verimi alamayabilirsiniz -
Araçta zaten mid ve tweeterlar ayrı konumlandırılmıs bır yerde crossover kullanıyor olması lazım sistemin. Ben öyle tahmin ediyorum anladığım kadarıyla.
Ben şimdilik sadece olan midleri çıkarıp yerıne Hertz mid alsam tizleri ellemesem ve Pioneer DEH-5050 ile kullansam sizce olur mu? yine karışır mı? Standart sistemden daha iyi sonuç alır mıyım?
Sonrada amfi ve subbass alırım. -
amfi ile beraber baglarsanız alıcak oldugunuz compları daha ii olur yoksa hayal kırıklıgı yasatabilir. amfi alıncaya kadar kendi hoparlörünü kullanırsanız daha ii sonuç alabilrsiniz çünkü tam beslenmiyecegi için yüksek seslerde bozma yapıcaktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X