Arkadaşlar internetten fiyat araştırması yaptım ama bu teybin fiyatı çıkmıyor hiçbir yerde,bir tane buldum fiyat biraz pahalı geldi yarın taktırmayı düşünüyorum fiyatı hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi?Tesisatcının söylediği 50'li seriler kaçak gelir o yüzden ucuz gelir benim sana vereceğim 7200 orjinal 2 yıl garantili diyo fiyat olarakda 400 diyo montaj dahil sizce nasıl?Birde Pioneer Deh-8350Sd gözüme çarpıyor görüntüsü hoşuma gidiyor sizce bu ikisinden hangisini almalıyım?
aynı cihazın fiyatı aynı satış yerinde bile fark ediyor
evet adamların naptığı belirsiz o yüzden kafam karıştı zaten 7200 den yanayım ama 400 eder mi orasını bilmiyorum piyasada yok gibi bişey bilgisi olan yokmu arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: tsira22
piyasada yok gibi bişey
ürün 2010(başlarında üretilen) model galiba ,piyasada elde kalanlar harici bulman zor gibi,,Özellikle bu modele takmanın amacı nedir Benzer özellikler neredeyse hepsinde var zaten
*zevkler tartışılmaz hoşuna gidiyorsa alacaksın yapacak birşey yok
quote:
Orijinalden alıntı: berke2011_2
quote:
piyasada yok gibi bişey
ürün 2010(başlarında üretilen) model galiba ,piyasada elde kalanlar harici bulman zor gibi,,Özellikle bu modele takmanın amacı nedir Benzer özellikler neredeyse hepsinde var zaten
cihz kesinlikle ses kalitesi yönünden vereceğin paraya son kuruşuna kadar değecek bir cihazdır. ve bende 400e aldım ve maliyeti dışında pişman olmadım. sadece sd kartta mp3 lerin bazılarını görmedi ama kart 4 gb simdi pcye takdım hata buldu tara ve düzelt dedim uğraşıyor bakalım umarım hata sd karttadır ama cihaz çok süper bir cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: selmand
quote:
Orijinalden alıntı: berke2011_2
quote:
piyasada yok gibi bişey
cihz kesinlikle ses kalitesi yönünden vereceğin paraya son kuruşuna kadar değecek bir cihazdır. ve bende 400e aldım ve maliyeti dışında pişman olmadım. sadece sd kartta mp3 lerin bazılarını görmedi ama kart 4 gb simdi pcye takdım hata buldu tara ve düzelt dedim uğraşıyor bakalım umarım hata sd karttadır ama cihaz çok süper bir cihaz.
Teybi aldım montajını yaptırdım çok güzel herkeze tavsiye ederim cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
radyo kanallarını ayarlayamadım bi türlü yahu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme