Şimdi Ara

Pioneer DEH-80PRS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracım 1999 model vw polo hb
    Aracımda önlerde Focal 165v1 modeli var bagajda Audison srx3 anfi ve Hertz 25cm sub.var.

İstegım arka pandizota 6x9 oval coax almak.
    Yalnız bu ovaller sadece arkada oturacak mısafırler ıcın olacagından çok bas sesli ve asırı pahalı olmasına gerek yok.
    Arka pandizotum hazır eskiden Kamasonic KS-6975 4ohm 800W peak yazan model için yaptırmıstım sanırım 2004 senesıydı.Şimdi bunları cıkarıp yerine takmayı dusunuyorum.

Ayrıca yeni oval hoparlörler önlerde bulunan Focaller ile örneğin : hz olarak ve rms degerleri olarak uyumlumu olmalı?
    Bende ki Focaller 60 Hz ovaler ne olmalı?

Birde benim gibi önlerde focal olan pandizota uygulama yapan arkadas tecrube tavsıyede bulunursa memnun olurum.Umarım derdımı anlatabılmişimdir.

Unutmadan bır tanede ovalleri ayrı beslicek 2 yollu anfi tavsıye ederseniz memnun olurum.

Saygılar...

• Bu teyp işlemcili değil miydi? 3yol aktif sistem yapıp arka pandizota bağlanan ovalleri de teyp çıkışına bağlayın bence..bu arada poloya koyacağın ovaller amfiye bağlanırsa midleri bile bastırır, bende de polo vardı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytatto

Arkadaslar aracım 1999 model vw polo hb
    Aracımda önlerde Focal 165v1 modeli var bagajda Audison srx3 anfi ve Hertz 25cm sub.var.

Yalnız bu ovaller sadece arkada oturacak mısafırler ıcın olacagından çok bas sesli ve asırı pahalı olmasına gerek yok.
    Arka pandizotum hazır eskiden Kamasonic KS-6975 4ohm 800W peak yazan model için yaptırmıstım sanırım 2004 senesıydı.Şimdi bunları cıkarıp yerine takmayı dusunuyorum.

Ayrıca yeni oval hoparlörler önlerde bulunan Focaller ile örneğin : hz olarak ve rms degerleri olarak uyumlumu olmalı?

Birde benim gibi önlerde focal olan pandizota uygulama yapan arkadas tecrube tavsıyede bulunursa memnun olurum.Umarım derdımı anlatabılmişimdir.

Unutmadan bır tanede ovalleri ayrı beslicek 2 yollu anfi tavsıye ederseniz memnun olurum.

Saygılar...

http://www.aktepesound.com/?urun-2004-KICKER-DS-6930-6X9-COAXIAL-HOPARLOR.html

bunu al

• quote:

Orijinalden alıntı: barishrocker

Bu teyp işlemcili değil miydi? 3yol aktif sistem yapıp arka pandizota bağlanan ovalleri de teyp çıkışına bağlayın bence..bu arada poloya koyacağın ovaller amfiye bağlanırsa midleri bile bastırır, bende de polo vardı..

sendeki poloda sistem neydi?
    3 yol aktif evet ama ben standart dinliyorum.aktif surdugun zaman bır elin teypde ayar yapmakla gecıyo ben sadece kendi yaptıgım "custom"modlarıyla takılıyorum aktif belki daha sonra.
    aklıma cok guclu olmayan anfi almak ve 6x9 almak vardı.
    peki aktif surmeden ovalleri teybe baglayabılırmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Saygılar...

bunu al

cok kuvvetlı olmasına gerek yok kicker 30hz lere kadar iniyo bu yuzden bassları yuksek ben daha sakın calan sadece arkada oturanlar ıcın bır oval arayısındayım tesekkurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Saygılar...

bunu al

cok kuvvetlı olmasına gerek yok kicker 30hz lere kadar iniyo bu yuzden bassları yuksek ben daha sakın calan sadece arkada oturanlar ıcın bır oval arayısındayım tesekkurler

birde şöyle dşün father ayarı yaparak bassı kısabilirsin ve daha sakin olur ama sen tek olduğun zamanda açar dinlersin

• bygamer B kullanıcısına yanıt
    bu markayı sevmıyorum bır de dedıgın gıbı yaparsam önlerdeki focalleri bastırmazmı
  • quote:

bu markayı sevmıyorum bır de dedıgın gıbı yaparsam önlerdeki focalleri bastırmazmı

father ayarını istediğin gibi ayarlıyabilirsin o zaman bastırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 20 Ağustos 2013; 21:05:47 >
  • Bende pioneer vardi. Arkada oturanlar şikayet ediyorlardı. Tam baş hizasında bu ne ya basım ağrıdı diyen oluyordu. Normalde de öndeki midleri bastirabiliyordu ama fad ayarı ile halledilebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barishrocker kullanıcısına yanıt
    benim amacım bagajdaki bas arkada oturanlar için sırf ugultu oluyor herzamanda arkada bırıleri olmaz bende sadece muziği dinlesinler diye hz bakımından focale yakın 60hz bir oval arayısına gırdım sanırım hz olayını ayarlarsam sanırım bagajdakı basla uyumlu olur.
  • arka kapılarda yer yoktu diye hatırlıyorum, orası daha mantıklı olurdu aslında..hertz de güzeldir oval olarak..diğerleri çok bass ağırlıklı çalıyor, hertz daha tiz çalar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.