Şimdi Ara

Pioneer DEH-X8650BT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
19.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teybi almis veya alacak olan arkadaslarimiza yardimci olmasi icin acilmis konudur. Urunu almis arkadaslarimizin teyp hakkinda bilgilerini, dusuncelerini, izlenimlerini paylasirsa alacak arkadaslara yardimci olacagini dusunuyorum. Sahsen teybi almis olarak fazla kullanma firsati olmadanda izlenimlerimi aktaracak olursam, 3 anfi cikisli 4v olmasi baslica ozelliklerinden birisi. Bluetooth ozellikli teybin usb girisi arka tarafta olmasi, olasi sorunlarin onune gecilerek tasarlanmis oldugunu dusundugum cikma kafa olan teybin tasarim olarak gayet basarili buldum. Mixtrax ozelligide bulunan teybin genel olarak özellikleri detayli bicimde paylasiyorum. Urunu almis ve alacak arkadaslara simdiden hayirli olmalarini dilerim...

Pioneer DEH-X8650BT

Pioneer DEH-X8650BT

Main Features
    • Max. Power Output - MOSFET 50W x 4
    • Tuner - RDS FM/AM Tuner (24 preset stations)
    • Plays
    • CDs and CD-R / CD-RW
    • MP3, WMA, WAV, AAC from CD-R / CD-RW / USB / SD
    • Other music devices via USB / Aux-In
    • Bluetooth - Yes
    • Front Panel - Fully detachable front panel
    • Display Illumination - RGB LCD Display (3 lines, DOT-type)
    • Button Illumination - RGB Colour Customisation (210,000 Colours)
    • Remote Control - Optional Remote Control CD-R320
    • Multi-Language Display - English / German / French / Spanish / Italian / Dutch / Russian
    • Displays Cyrillic Characters - Yes
    • Music Browser - Yes
    • iTunes Tagging - Yes
    • Accessories
    • Protective Case for Front Panel
    • 1 x USB cable (1.5m)
    • 1 x External Bluetooth mic

Connectivity
    • Aux-in - Front, Aux-in
    • Direct Sub Drive - Yes
    • Wired Remote Input - Yes
    • High Voltage Output - 4V
    • iPod Direct Control - Yes
    • RCA Preout - 3 (Front, Rear, Subwoofer)
    • USB Input - USB With iPod/iPhone Direct Control (Rear)
    • SD Input - Front

Bluetooth
    • Pioneer Bluetooth Module - Yes
    • Handsfree Telephony - Yes
    • Audio Streaming - Yes
    • Voice Recognition - Yes (for iPhone)
    • Additional Bluetooth Features
    • Advanced Sound Retriever with BT Audio Support
    • Android App control

iPod Compatibility
    • iPod Ready - Yes
    • Works with iPhone - Yes
    • Compatible Generations - For more information.
    • Supported Functions
    • Battery charging
    • Music playback

Android Compatibility
    • Android Media Compatible - Yes
    • Compatible Generations - Compatible Android phones with Android V4.0 and higher. (For Android V2.3, please download the Pioneer App)
    • Supported Functions
    • Battery charging
    • Music playback
    • Android App control via Bluetooth / USB

Tuner Features
    • Radio Data System (RDS) - Yes
    • Traffic Announcement - Yes
    • Best Stations Memory (BSM) - Yes
    • Auto Alternative Frequency Search - Yes
    • Auto/Manual Frequency Search - Yes
    • PTY Search - Yes

CD Player Features
    • CD Text - Yes
    • MP3 Text Display - Yes
    • Last Position Memory - Yes
    • Random Play - Yes

Audio Features
    • Advanced Sound Retriever - Yes
    • Graphic Equaliser - 5-Band Graphic Equaliser
    • High Pass Filter - Yes
    • Low Pass Filter - Yes
    • Source Level Adjuster (SLA) - Yes
    • Mixtrax EZ - Yes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 4 Haziran 2014; 1:14:14 >

• Hocam merhabalar, bende x3650ui var sizce 8650ye geçişte amfi çıkış farkını(4v) hisseder miyim?

Aktif sistem sonrasi x3650 pek kesmedi beni onceki 150ub zaten felaketti tek rca dan dolayı.
    Aktif sisteme dönesiye kadar 8650 alsam mı diye arada kaldım, fiyatı cok cazip geldi açıkçası.
  • burak9006 kullanıcısına yanıt
    mrb hocam cok fazla fark olmayabilir en azindan hissedersin diye dusunuyorum benim daha rca cikislarini deneme firsatim olmadi isten gucten benimde 150ub ydi onceki teybim ona gore cok cok farkli oldugunu diyebilirim 4v olmasi bence gayet iyi fazla anfi baglayacak olanlar icin aklimda olan 8450bt ydi ama iki sene onceki model oldugu icin bulamadim sifirini bende oyuzden 8650bt de karar kildim ama hayran kaldigimi diyebilirim gayet hosuma gitti ozellikleri.
  • hocam elinizdeki urunler nedir bende de 3650ui var stereo ve mono amfi kullaniyorum gayet basarili memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

hocam elinizdeki urunler nedir bende de 3650ui var stereo ve mono amfi kullaniyorum gayet basarili memnunum

Roadstar 8040(geçici aldım ama memnunum şimdilik, audison quatro alana kadar kalacak bi süre)
    Focal ps165fx
    Jbl gto938
    SoundMagus Dk1800
    DD 2512
    Altyapı olarakta 2 ve 4awg kablolar audison sfd41, stinger kapasitör ve dls rca lar var.

8650bt siparişi de verdim şimdi.x3650ui ve 150ub yle karşılaştırma koyarım haftaya elime ulaşınca.
  • burak9006 kullanıcısına yanıt
    150ub ye oranla cok iyi onu soylumde teybin kendi cikislariyla ilgili ikisi arasinda bsy diyemem y kablo kullanmadan stereo anfide farketti onuda soyleyeyim eski jameson kablo setini sadece mid icin fronta girdim ayriyetten aldigim monster altin uclu kabloyu bass icin rear kanala girdim hayli iyi diger monster kablo seti duruyo onu acmadim daha elimde 5 cift rca bi ciftte y kablo oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 8 Haziran 2014; 14:56:28 >
  • elinizdeki urunler guclu olduu icin ondan dolayi yapabilir 8650bt gzl secim olur 3cikis 4v
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

elinizdeki urunler guclu olduu icin ondan dolayi yapabilir 8650bt gzl secim olur 3cikis 4v

arkadasinda dedigi gibi elindeki urunlerle etkisini hissedersin 8650bt de
  • cezbetmesi acisindan resim ekliyorum bitane

hizliresim.com
    tmp_20140608_154114-1128074249 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/oQ5N3o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 8 Haziran 2014; 16:04:23 >

• gzl hci
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

cezbetmesi acisindan resim ekliyorum bitane

hizliresim.com
    tmp_20140608_154114-1128074249 - Hızlı Resim
    http://hizliresim.com/oQ5N3o

Görüntüsü hoş,3650de şık cihaz ama y kablo sevmiyorum kalitelisini de bulamadım bi türlü, 3 çıkış işimi görecek 2v preouttan 4v a geçişte farkları yazarım alacaklara bilgi olur.

• 3650 ui 4 v çıkışlı zaten. 8650 ile aynı çıkışlar fark 3 rca ve multimedia özellikleri pioneerin çıkış kaliteleri tüm serilerde aynıdır. Sadece multimedia özellikleri fark eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavyeci24

3650 ui 4 v çıkışlı zaten. 8650 ile aynı çıkışlar fark 3 rca ve multimedia özellikleri pioneerin çıkış kaliteleri tüm serilerde aynıdır. Sadece multimedia özellikleri fark eder.

4v degil 2v arkadasim 66 ve alt seriler 2 rca 2v 76 ve ust seriler 3rca 4v cikislari vardir bence biraz daha bilgi sahibi olupta yorum yapalim
  • 3650ui nin cikislari 2volt kitapciginda oyle yaziyor orta halli gzl bi teyp ama ileriye donuk olacaksa 3rca 4v tercih edilmeli 8650bt gzl bi model
  • pioneerin resmi sitesinden okudum öyle yazdım.
  • Klavyeci24 K kullanıcısına yanıt
    resmi sitesindede 2v yazar
    preout 2 (2v front/rear + subwoofer)
    seklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

resmi sitesindede 2v yazar
    preout 2 (2v front/rear + subwoofer)
    seklinde
    Dostum 8550 çıktığında geçen sene almıştım çok memnun kaldım, 2 ay önce sattım keşke satmasadım diyorum.. Şimdi 8650 alayım diyorum ne dersin ? yoksa 9650 mi almalı ne farkları var ? memnunmusun ? ve kaça aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Dostum 8550 çıktığında geçen sene almıştım çok memnun kaldım, 2 ay önce sattım keşke satmasadım diyorum.. Şimdi 8650 alayım diyorum ne dersin ? yoksa 9650 mi almalı ne farkları var ? memnunmusun ? ve kaça aldınız
    bence çıtayı biraz daha yükseltin derim aracınızda double dın teyp yeri uygunsa double'a geçmek oldukça mantıklı olur,2008'de pioneer 6050ub aldım ve sorunsuz şekilde 6 sene kullandım ve 3 ay önce satmaya karar verdim üzerinde bir çizik ble yoktu istediğim fiyata rahatlıkla alıcı buldum sattım onun yerinede pioneer avh-x5550bt double multimedia cihazı denk geldi uygun fiyatı sattığım teybin üzerine az daha koyup double pioneeri aldım.avh-x5550bt ile 6050ub arasında ses kalitesinin farkı olduğunu anladım ses oldukça berrak çıkıyordu + birçok özellik mevcut tek eksi yanı avh-x5550bt modelde kafa çıkmıyordu sabit yapmışlar diğer üst modellerinde 8450bt vs kafa çıkma özelliği var böyle bir tavsiyede bulunabilirim

• Bmw. kullanıcısına yanıt
    fazlasiyla memnunum teypten 400 lira fiyati 9650sd ise bt ozelligide yoktur onun 9650bt ise 8650bt arasinda cikma kafa farki ve fazladan bi usb girisi daha vardir diger ozellikler aynidir 9650 fiyati ne kadardir bilmiyorum ama 8650 ye oranla daha fazla olur fiyati belki 30 belki 50 belkide 100 lira fazladir arastirmadim fiyatlarini piyasaya yeni yeni girmistir sanirim ben aldigim zaman 9650 piyasada yoktu, senin icinde ikisi aradaki fiyat farki degerlimi bilemem ikisinden birini secmek senin kararin. fikrimi sorarsan eger fiyat farki icin 9650 almaya degmez ozellikler ayni cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 6 Temmuz 2014; 19:11:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

fazlasiyla memnunum teypten 400 lira fiyati 9650sd ise bt ozelligide yoktur onun 9650bt ise 8650bt arasinda cikma kafa farki ve fazladan bi usb girisi daha vardir diger ozellikler aynidir 9650 fiyati ne kadardir bilmiyorum ama 8650 ye oranla daha fazla olur fiyati belki 30 belki 50 belkide 100 lira fazladir arastirmadim fiyatlarini piyasaya yeni yeni girmistir sanirim ben aldigim zaman 9650 piyasada yoktu, senin icinde ikisi aradaki fiyat farki degerlimi bilemem ikisinden birini secmek senin kararin. fikrimi sorarsan eger fiyat farki icin 9650 almaya degmez ozellikler ayni cunku.

Bermuda hocam aracım bmw, şimdi sizin double teypler ne yazık ki benim araca olmuyor 2008 de çerçeve 6.1 inç double göre var trde 500 lira sadece çerçeve :)) 3 secenek var piooner son seri en ust model 8650 in dash yada duz 8650 yada cin mali oem double teyp tam oturuyorlar ortalama 1500 lira ben 750ye atakanda buldum ama ses kalitesi sanırım bunların yerlerde..

xtreme hocam benim aracta komik durmayacagini dusunsem hemen alicamda iste gizli bi yere takabilirmiyim onu düşünüyorum in dashda degisik duruyor ana ünite de şart yeni 2 sub aldim

Bu teyp hoşuma gitti kafa çıkma olmamasi ilginç 8550de hepsi vardı teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.