Şimdi Ara

Pioneer DEH-X8650BT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
19.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki tanemi kullaniyorsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ilkini arabaya takmadan satmıştım avh 8550bt aldığımdan, ikincisini yeni aldım sistemi yenilerken

• FLAC (Free Lossless Audio Codec) özgür, kayıpsız bir ses kodlamasıdır. Sayısal sesleri kayıp olmaksızın sıkıştırmak için kullanılır yani dahada acıcak olursak konuyu kayıpsız müzik dinliyorsun....

• erhanomer kullanıcısına yanıt
    hic ugrasmadim onunla kayipsiz muzik dinlemek kulak ne kadar fark eder bilinmez sistemininde cok iyi olmasi lazim ki hissedebilesin teybin flac calma ozelligi var diye gidip 80-100 liralik ses cihazlari baglarsan ondanda kayipsiz muzik bekleme.

• burak9006 kullanıcısına yanıt
    avh8550bt lerde hosuma gidiyo

araca yeni teyp dusunuyorum evdeki kabini bozmamak icin idarelik uygun yollu alpine ute-72bt dusunebilirim

• Free loseless audio codec. CD kalitesinden kayıp yaşanmadan sıkıştırılmış kodlama. En yüksek sıkıştırılmış audio codeclerinden biridir. Yinede mb olarak değeri mp3 e göre çok fazla oluyor. mıuhteşem özellik bence de. günümüz belleklerinin kapasiteleri flac olarak arşiv yapmaya zaten çok uygun.
  • 320 Kbps mp3 araç teypleri için yeter de artar bence, müzikteki bütün enstrumanları ancak çok iyi bir kulaklık ile anlayabiliriz, Araçta kayıpsız müzik bir şey ifade etmiyor, tabi 64 Kpps yada uyduruk youtube to mp3 müziklerde kalite olmaz berbat olur.

X8750BT nin görünümü de çok basit geldi bana, bence hiç güzel değil bunlar şahsi görüşlerimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 7 Şubat 2015; 11:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat765

Hmm peki Atakantununigden aldığınıZ ürün nasıl memnunmusunuz herhangi bi sıkıntı yarattımı size garanti durumu falan varmı bi kaç gündür araştırıyorum atakantuning için pekde iyi yorum yok ürünleri sahte falan diye yorumlar var

Bende atakan tuningten aldım bir günde geldi. Garanti olayına hiç takılmadım, çünkü bu teyp Türkiye ürünü değil o yüzden de resmi bi garantisi yok, ama teyp orijinal herhangi bir sıkıntı yok.
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    youtube to mp3 olayinda kaliteli vidyolardaki sarkilari ararsaniz pek bi degiskenlik olmuyor, kalitesiz sarki olan vidyolarda dediginiz dogru 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 9 Şubat 2015; 11:44:16 >
  • Sony bt li teyplerdeki AppRemote özelliği varmı varsa hangi uygulamayla çalışıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

Sony bt li teyplerdeki AppRemote özelliği varmı varsa hangi uygulamayla çalışıyor?

Bu sorunun cevabını bende cok merak ediyorum. Google Play de ki controlapp uygulamasi olmadı.

• quote:

Sony bt li teyplerdeki AppRemote özelliği varmı varsa hangi uygulamayla çalışıyor?

Kullanan yok mu?

• quote:

quote:

Kullanan yok mu?

sony teyple ilgili konuda cevabini bulabilirsiniz belki sahsen bi fikrim yok sony kullanmadim hic.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

Aynen konumuz güzel

Bu arada arkadaşlar 500Gb harici disk bağladım hiç sıkıntısız gördü ve çalışıyor
    Yalnız yüksek kapasiteli harici harddiski Fat32 yapmak için program lazım ben o şekilde fat32 yaptım
    Programın adı: EaseUS Partition Master:http://www.nettenindir.net/127-easeus-partition-master-indir.html

Merhaba arkadaşlar bende 8750 BT aldım ancak bu video daki gibi arka plandaki animasyonu bulamadım yardım ederseniz sevinirim ,

• Bendede 8750 var ama oyle bir animasyon hic gormedim bu modelde yok galiba kardesim.

• realwest R kullanıcısına yanıt
    Çok enteresan degil mi ? bir üst versiyonda kaldırılmış , Bende cihaz sahte diye düşünmüştüm :(,

Yapacak bir şey yok artık aldık bir kere ...,

Cevabınız için teşekkür ederim :)
  • bende 9650bt aldım memnunum ama 7950 vardı şahsen bence eski teyp in daha güzeldi şimdiki Pioneer sanki elimde kalacakmış gibi his oluşturuyor
    plastik aksamları sanki geri dönüşüm plastiklerden yapılmış gibi
    ses olarak güzel Bluetooth oda güzel Maxrix olayı güzel
    8650bt olayı 9650bt yapıyor sonuçta 2014 model 8750 bt gördüm görünüşünü beğenmedim flaç özelliği bana göre hiçbir önemi yok
    kabinlerin güzel oldu mu, teypte Pioneer oldu mu sorun yok flac modun da Çalar zaten
  • selam,
    arkadaşlar bu teyp lerde direksiyondan kumada tuşlarını kullanabiliyormuyuz. aparat gereklimi gerekliyse temin edilebilirmi ?
    şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

• Yarin alıcam nasipse 550 TL gibi bi fiyat aldım İzmir Çankaya da. 8750 ile arasinda kaldım ama ışıklandırma daha iyi oldugu için 8650 yi tercih ediyorum fiyat farkı yok

• sa hocam konuyu hortlatmissin...şöyle soyliyim zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim aracımda 2006 model pioneer 8850 mp ust serisi oto teyp var...cd,aux,radio,ipod bağlantısı ve ub-100 Bağlantısı...5 volt rca,16 band eko,dahili dsp,renkli ekran (animasyon yuklenebilir) Vs vs vs...daha birçok sayamadigim ozellik...pioneer üst seri bir sistem cihazidir ve profesyonel ana unitedir...8650 mp tavsiye ederim 3 yol aktif profesyoneldir...500 tl temiz ikinci el alabilirsiniz bu cihazlari ki en azından müzik dinlediginizi anlarsınız ustam iyi akşamlar....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.