Şimdi Ara

Pioneer DEH-X8650BT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
19.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teybin kafasi cikiyor yanlis anlamissin sanirim cd takman icin 8650 de herhangi bsy yapmana gerek yok cdyi surmen yeterli ama 9650 de kafayi yatirarak cdyi surmen gerekiyor anlatmak istedigim olay bu her ikiside cikma kafa teyp kaldi ki en alt serisi bile cikma kafa pioneerlarin teypleri cikma kafa olmayan eski govdeye bagli teyplerde kaldi artik 8550 ile ozellikleri birebir aynidir fazlasi vadir ama eksigi yoktur 8550bt 2013 model bir teyp 8650bt 2014 model teyp kafa farkliliklari var ikisi arasinda bana gore 8550bt afedersin evlat olsa sevilmez o denilcek tipler vardir o misal tipi hic hosuma gitmedi ama 8650bt bir hayli hosuma gitti 1 din teyp alcak arkadaslara oneririm bmw aracinda nasil durur bsy diyemem ama renk kombinasyonundan aksam karanliginda dikkat cekecegi garanti dimmer ayarlariylada bu isiklari kisman mumkun yinede karar senin tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Bu 8650bt de müzik geçişinde müziği kesmeden diğer müziğe geçiş yapıyormu? Yapıyor ise nasıl ayarlandığını bilen varsa yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  • Volkanbjk1 V kullanıcısına yanıt
    mixtrax ozelligini kullanabilirsin, sureyide uzatip kisaltabilirsin.

• Pioneer DEH-X 9650 BT tavsiye edermisiniz arkadaşlar ?
    Pek bilinen bi modeli değil sanırım fiyatı uygun geldi sd kartınada kadar destekliyor, MIXTRAX özelliği v.s her şeyi mevcut
  • Aracıma Pioneer DEH-X 8650 BT 4 gün önce falan taktırdım. Gerçekten çok memnunum, şiddetle tavsiye ederim :)
  • SerdarS. kullanıcısına yanıt
    bir ust seri olarak cikmistir 8650 ile arasinda pek fark yok sadece kafa gorumumu olarak farklilik var bilinen model ama yeni ciktigi icin piyasada pek olmayabilir fiyatida bildigim kadariyla 8650 den 70-100 lira daha fazla ayni ozellikteki iki urun icin bu kadar fark veripte 9650 almak ne mantikli tartisilir. bahsettigin ozellikler 8650dede mevcut ikisi arasinda karsilastirma yapabilirsin... hayirlisi olsun simdiden.

• Volkanbjk1 V kullanıcısına yanıt
    basarili bi teyp bende memnunum 2-3 ay kadar once aldim bende evde kullaniyorum 400-420 tl kadar butceyi gozden cikaracak kisiler icin oneririm.

• Teşekkür ederim ikisini bi karşılaştırayım görünüm olarak ben o zaman

Pioneer DEH-X 9650 BT
     Pioneer DEH-X8650BT

Pioneer DEH-X 8650 BT
     Pioneer DEH-X8650BT

Hocam bir de nerden satın alma mı tavsiye edersiniz ? atakan tuning de uygun gibi fiyatları, orjinal olmama gibi bi durum olmaz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 17 Eylül 2014; 22:01:09 >

• satın almak isteyen arkadaşlar nesilelektronik.com üzerinden kapıda ödeme seçeneğini kullanabilirsiniz. bende 8650 mi oradan almıştım. henüz bağlatmadım ama inceleidm ürün cidden sağlam. kısmetse hafta başında bağlatacağım. sabırsızlıkla bekliyorum. Nesilelektronikte fiyatı 450tl idi 1 ay önce şimdi nekadardır bilmem.
  • arkdaşlar merhaba

8650bt aldım bende fakat birde oval hoparlör almak istiyorum.
    pioneer digicom garantili bir kaç hoparlör seçtim anfisiz çalıştrmak için hangisini almak mantıklı. birde 3 veya 4 yol diyor. biraz araştırdım yollar hakkında bilgi aldım fakat 3 yolmu iyi olur yoksa 4 yolmu anlayamadım?

TS-A6914i (4 yol 550 w)
    TS-A6913is (3 yol 500 w)

sizce bunlardan hangisi almak mantıklı olur. fiyat bakımından değil sadece ses kalitesini dğerlendiriseniz sevinirim
  • 8650 BT dün elime geçti gerçekten çok klas bir teyip ve ses çıkışları çok güçlü
    Usb'ye şarkıları atıyorum ama error veriyor olmadı bi türlü sebebini bilen var mı ?
    Bluetouth özelliği harika bu arada kusursuz.

Düzeltme: Sorunu şimdi buldum usb diskini Fat16 yada Fat32 olarak formatlayın şimdi denedim oldu :d Piooner servisi aradım ordan verdiler bilgiyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 25 Ekim 2014; 12:56:52 >
    büyük ihtimalle usb ntfs formatında. usb yi fat32 olarak biçimlendirerek deneyin bir de.
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibiymiş usta fat32 yaptım şak diye gördü, eyvallah
    sorun değil :)
  • Arkadaşlar gene ben gene enterasan bir soru :D
    Fm radyo nasıl kaydediliyor ? Beğendiğim frekansları toplamak istiyorum ama her türlü kombinasyonu denedim bulamadım malesef.

Birde teyibi ilk aldığımda fm radyoda bile sürekli değişken ışıklar vardı, ışık ayarlarını sabitledim sanırım bi türlü değişken rengi yakalayamadım, Mixtrax olayı değil

Bilen yardımcı olursa sevinirim
    kaydedilme olayı büyük ihtimalle şöyle. istediğiniz frekanstayken 1 tuşuna basılı tutuyorsunuz. ses çıktığı anda o frekans 1 e sabitlenmiş oluyor.

ışık olayını bilmiyorum benim teybim mitraxlı değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS.

Arkadaşlar gene ben gene enterasan bir soru :D
    Fm radyo nasıl kaydediliyor ? Beğendiğim frekansları toplamak istiyorum ama her türlü kombinasyonu denedim bulamadım malesef.

Birde teyibi ilk aldığımda fm radyoda bile sürekli değişken ışıklar vardı, ışık ayarlarını sabitledim sanırım bi türlü değişken rengi yakalayamadım, Mixtrax olayı değil

Bilen yardımcı olursa sevinirim

search dügmesi var ya ona basınca liste çıkıyor hangisine kaydetmek istiyosan ses açma joysticğini ortadan içe dogru basılı tut 4-5 sn kaydediyor
  • xsalix kullanıcısına yanıt
    Eyvallah oldu çok sağol
  • konuya bakamadim yardimci olmus arkadaslar :) 4-5 aydir kullaniyorum yeni teyp alacak arkadaslara izlenimlerinizi anlatarak yardimci olabilirsiniz ;)

• Aynen konumuz güzel

Bu arada arkadaşlar 500Gb harici disk bağladım hiç sıkıntısız gördü ve çalışıyor
    Yalnız yüksek kapasiteli harici harddiski Fat32 yapmak için program lazım ben o şekilde fat32 yaptım
    Programın adı: EaseUS Partition Master:http://www.nettenindir.net/127-easeus-partition-master-indir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 30 Ekim 2014; 14:18:37 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.