Bildirim
PİONEER DEH-X9550BT Almayı Düşünüyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sporpazarlama
PİONEER DEH-X9550BT almayı düşünüyorum. yalnız iki model arasında kaldım diğeride Pioneer DEH-8400 modeli.
ikisi arasındaki farklar nelerdir acaba yorumlarınızı alabilir miyim. Birde 9550 kullanan arkadaşlar genel olarak memnun musunuz ?
bende PİONEER DEH-X9550BT var memnunum tavsiye ederim -
Valla özellikle Parrot Bluetooht kiti için almayı düşünüyorum. Sorunsuzca çalışıyor mu? Rehber vb özellikleri. -
quote:
Valla özellikle Parrot Bluetooht kiti için almayı düşünüyorum. Sorunsuzca çalışıyor mu? Rehber vb özellikleri.
o kadar ayrıntıya girmedim havalar çok sıcak araç içinde durmak istemedim açıkçası alalı 1 hafta olmadı daha ama memnunum teleofndan gelen aramları direk teypten açabiliyorsun güneşliğe içinden çıkan mikrafonu taktım hiç bir sorun yok sesi çok net alıyor bu arada rehbere ulaşmak biraz sakıncalı olur. sonuçta araba kullanıyorsun değil mi ?
-
Tabi ki araç kullanırken dikkatli olmak gerekiyor. Sadece merak ettiğim telefon çaldığında ekran da arayan kişinin numarası ismi filan gözüküyor mu diye merak ettim. Birde acaba megane kumanda koluyla uyum sağlar mı :) -
quote:
Tabi ki araç kullanırken dikkatli olmak gerekiyor. Sadece merak ettiğim telefon çaldığında ekran da arayan kişinin numarası ismi filan gözüküyor mu diye merak ettim. Birde acaba megane kumanda koluyla uyum sağlar mı :)
telefonun şarjını ne kadar çektiğini ve kimin aradığını gösteriyor
uyum konusunda bir fikrim yok megane kullanmıyorum mercedes kullanıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X