Şimdi Ara

pioneer hoparlör taktırdım pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
11.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 sene önce eski arabaya taktırmıştım çok güzel bass çalıyordu japon malıydı
    şimdi gene kaliteli olur sandım orjinal pioneer için mağazaya gittim pioneer hoparlörlere baktım model çeşit vs...
    230 watt 2 yollu 17 cm ts... falan filan heryerde o vardı 2014 üretim,neyse alayım dedim üzerinde made in taiwan yazıyor
    2 kutu aldım yani önlere ve arkaya tartırdım 40 tl takma parası ve 260 tl de hoparlörlere verdim
    300 tl para saydım,sonra müzik açtım oda ne bass yok,sanki cep telefonu çalıyor,moralim çöktü bitti suratım asık eve geldim canım sıkkın..düşündüm ve geri gittim adama dedim geri al sana 100 tl vercem dedim
    adam yok olmaz...uzun iş sök tak zahmetli...(meğersem satılmıyor ondan)dedim iyi güzelde bass çalmıyor

adam dedi bass için wofer alcan anfi alcan...400 tl de ona vercen

herşey çin malı oldu,adamlar pionnerı bile subwofersız çalmayacak şekilde üretiyorlar,basssız hoparlör yapmışlar

sakın almayın alırsanız set alın subwofersız bir işe yaramıyor eskiler kalmış artık,bu konuyu okuyan bu dediğimi unutmasın,çok pişmanım çok,param gitti,arabadanda zevk alamıcam off ya

• Geçmiş olsun. Olmuşa çare yok
  • hoparlörlerin tam verimini alabilmek için, anfi ve arabanın hoparlör yerleşimi çok önemli maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

hoparlörlerin tam verimini alabilmek için, anfi ve arabanın hoparlör yerleşimi çok önemli maalesef.
    Teybinizin markası nedir? Ya teybinizin gücü yetersiz ya da ses ayarlarını yapmamışsınızdır. Ama öyle ses sistemi varmış gibi gümbür gümbür bass sesi alamazsınız. Loud ayarını aktif edin o zaman tatmin edici bir ses alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Teybinizin markası nedir? Ya teybinizin gücü yetersiz ya da ses ayarlarını yapmamışsınızdır. Ama öyle ses sistemi varmış gibi gümbür gümbür bass sesi alamazsınız. Loud ayarını aktif edin o zaman tatmin edici bir ses alırsınız.

Alıntıları Göster
    bass ayarı kısık olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

bass ayarı kısık olabilirmi

Alıntıları Göster
    teyp cd çalar pionerr
    bas ayarıyla alakası yok hepsını denedik..resmen tis çalıyor insan sesı ve tis ön planda..yenı modellere bass koymamıslar,sesı daha yarıya getırmeden bass tak tak dağıtmaya başlıyorr

çin yada taiwan malı ıkısıde aynı,keşke almasaydım orjinal yerden aldık güya
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

teyp cd çalar pionerr
    bas ayarıyla alakası yok hepsını denedik..resmen tis çalıyor insan sesı ve tis ön planda..yenı modellere bass koymamıslar,sesı daha yarıya getırmeden bass tak tak dağıtmaya başlıyorr

Alıntıları Göster
    230 liraya çok güzel jbl mid takımı alabilirdin. artık pioneerin pili bitti
    hem 17 cm hoparlör biraz fazla büyük değil mi?
    hoparlörün rms"sine dikkat edeceksin. önemli olan rms değeridir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teyp cd çalar pionerr

Alıntıları Göster
    Aracımda önceden sizin gibi Pioneer set vardı. Çok verimsizdiler aynı sizin gibi ne bass ne de kaliteli ses alabiliyordum. 3-4 gün sonra aldığım elemana götürüp Goldmaster ile değiştirttim. 4.Seneye giriyorum çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

230 liraya çok güzel jbl mid takımı alabilirdin. artık pioneerin pili bitti
    hem 17 cm hoparlör biraz fazla büyük değil mi?
    hoparlörün rms"sine dikkat edeceksin. önemli olan rms değeridir

Alıntıları Göster
    Aldığın hoparlorun amacıda önemli gidipte mid takımı aldıysan nekadar bas vermesini bekleyebilirsin ki ? Ben aracıma İnfinity ref. 6030cs mid takımı aldım 250 tl ye arkaladar coax bagaja 20cm sub ve amfi ile işi biritirdim. Mid gibi takımlardan çok fazla bas vermesini beklemeniz saçma olur zaten. bagaja amfi ve sub koyun keyfinize bakın.

• quote:

teyp cd çalar pionerr

Alıntıları Göster
    her hoparlörün karakteristiği farklı siz model seçiminde hata yapmışsınız bence.şu an odamda 8 adet pioneer kullanıyorum .3 farklı model çesidi var hepsininde tonları farklı başka bir hava katar sese...

• quote:

Orijinalden alıntı: üsttenegzantrik

her hoparlörün karakteristiği farklı siz model seçiminde hata yapmışsınız bence.şu an odamda 8 adet pioneer kullanıyorum .3 farklı model çesidi var hepsininde tonları farklı başka bir hava katar sese...

Alıntıları Göster
    pioneer artık sıradan bir marka şöyleki 200 tlye iyi bir teybini 100 tl ye coax hoparlör takımını almanız mümkün
    seçimde önemli oval pıoneer alsaydınız arka mdfye daha iyi çalardı önlerde orjinal ölçülerde iki hoparlör birde jvc
    pıoneer,kenwood tarzı bir teyp tatmin edici bir ses sağlardı kanaatimce
    arkadaşların dediği gibi anfili bir sisteme pekde gerek yok güzel tatlı bir bass için dediğim gibi
    iyi midler iyi bir teyp iyi bir oval takımı iyi bir montaj bence iş görür ...

• Hoparlörlerin artı eksi uçları ters bağlanmış olabilir. Teypten fader ve balance ayarlarını kullanarak tum sesi kablolarına erisebileceginiz hoparlörlerden birine verin ve dinleyin. Sonra o hoparlore giren kablolari birbiri ile degistirin. Seste ve bassta iyilesme olursa adam yanlis baglamistir hepsini tek tek deneyip duzeltin. Ses daha kotu oluyorsa hoparlorler cakma olabilir geçmiş ola...

Ayrıca 2 yollu hoparlör yerine 4 yollu oval almak daha mantikli eğer aracın arkasinda uygun yer varsa.
  • Ahh ahh...nerde eski 8600 Teypler,ts-6985 kolonlar..

90 kuşağı bilmez o kolonlari..efsane dir efsane. ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

Ahh ahh...nerde eski 8600 Teypler,ts-6985 kolonlar..

Doğru diyorsunuz zamanında Keh P 7600R olması lazım az kullanmadık. Keza uzay kafa 2080 ler sonradan çıkan 2150 ler veya efsane 6985 ler muhteşemdi.
    Ama bitti sanırım artık o devir. Eski araçlarımda JBL ve Dragster kullandım harikaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

quote:

Doğru diyorsunuz zamanında Keh P 7600R olması lazım az kullanmadık. Keza uzay kafa 2080 ler sonradan çıkan 2150 ler veya efsane 6985 ler muhteşemdi.
    Ama bitti sanırım artık o devir. Eski araçlarımda JBL ve Dragster kullandım harikaydı.

Aynen hocam o dönemler çim mali üretim olmayan dönemlerdi. O yüzden çok sağlam ve kaliteliydi. 6985 kolonlarin arkasında made in japan yazardı.
    Şimdi araba bile alsaniz altında made in PRC yazıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

quote:

Aynen hocam o dönemler çim mali üretim olmayan dönemlerdi. O yüzden çok sağlam ve kaliteliydi. 6985 kolonlarin arkasında made in japan yazardı.
    Şimdi araba bile alsaniz altında made in PRC yazıyor

o zaman bide ekolayzır parası veriyordun gerçi şimdide anfi takılıyor sanıyorum.

• Sadece hoparlörden birşey olmaz.
    Beklentini çok yüksek tutmuşsun.
    Güzel bir teyp al bir amfi birde subwoofer bak bakalım bass nasıl çıkıyor o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 28 Mart 2014; 11:06:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Sadece hoparlörden birşey olmaz.
    Güzel bir teyp al bir amfi birde subwoofer bak bakalım bass nasıl çıkıyor o zaman.
    90 TL ye 16 cm Alpine orjinal hoparlör aldım oldukça memnunum boyları ufacık ama sesleri müthiş oldukça berrak ve net sesi var basları özelliklede boyuna göre harıka verıyor
  • Pioner dedigin sahin tesisati olur. Daha baska arabaya gitmez cunku neredeyse piyasadaki 2010 model ustu tum araclarin ses tesisati pioneerden jbl den iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Sadece hoparlörden birşey olmaz.
    2013 Linea' nın orjinal teybiyle beraber 2 hoparlorü var. Bu 2 hoparlor değiştirilip 4 e çıkarırsak güzel bir markayla verim alabilir miyiz arkadaşlar orjinal teypden.

Amfi yada sub alıp teybi değiştirmek istemiyorum sadece mevcut sistem üzerinde değişiklik yaparak?..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.