Şimdi Ara

pioneer hoparlör taktırdım pişmanım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
11.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kısa bir zaman önce pioneer deh 2550 uı teyp aldım öndeki kolonlar eskiydi onları da değiştirdim, pioneer aldım.
    arkalarda 240 wattlık pioneer vardı aracı aldığımda üstündeydi .
    şuanda çok güzel ses alıyorum. bas ayarı 1 den 6 ya kadar. +2 bas camları titretiyor. çevredekileri rahatsız etmemek için 2 den yukarı bas ayarı yapmıyorum. acayip bas veriyor. subwoofer falan da yok.
    ancak şunu da ekliyim bası arttırdıkça hoparlörü desteklemek gerekiyor . bas arttıkça müzik geri planda kalıyor.

bence siz başka bir yere gidip kontrol ettirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniarius -- 28 Mart 2014; 11:35:17 >
  • hocam ben pioneerin 400 lük olanını aldım
    ayrıca birde pioneer teyp aldım
    valla basıda canavar gibi veriyordu.
    ön ceplere de sony xplod taktırmıştım.
    arabanın içinde müzik dinlemek çok keyifli hale gelmişti
    hatta arabaya binen woofer mi taktırdın diyordu
    sizinkini yanlıs baglamıs olmasınlar ?
    şundandı
     pioneer hoparlör taktırdım pişmanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 28 Mart 2014; 12:27:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

quote:

Ahh ahh...nerde eski 8600 Teypler,ts-6985 kolonlar..

90 kuşağı bilmez o kolonlari..efsane dir efsane. ..

Doğru diyorsunuz zamanında Keh P 7600R olması lazım az kullanmadık. Keza uzay kafa 2080 ler sonradan çıkan 2150 ler veya efsane 6985 ler muhteşemdi.
    Ama bitti sanırım artık o devir. Eski araçlarımda JBL ve Dragster kullandım harikaydı.

Aynen hocam o dönemler çim mali üretim olmayan dönemlerdi. O yüzden çok sağlam ve kaliteliydi. 6985 kolonlarin arkasında made in japan yazardı.
    Şimdi araba bile alsaniz altında made in PRC yazıyor

o zaman bide ekolayzır parası veriyordun gerçi şimdide anfi takılıyor sanıyorum.

aciko ekolayzırlar meşhurdu
    cd changerler bi servet parasıydı...
    kolon katili kenwood katil anfiler (evde hala var)
    jbl dekade kolonlar
    tweterler

hahahah doksanların sonu neydi be

• Bass istiyorsan kağıt konili oval al.
  • hoparlörlerden (arka) birinin ucunu ters bağlayıp dene polarize bağlamış olabilirler bağlantı hatalıdır yoksa hoparlörün çin vs olması önemli deil çakma pioneer deilse gümbür gümbür çalar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesisastı yanlış bağlamışlardır, kuzenin arabasında benzer şey olmuştu, koca woofer pörpör edip duruyordu. Eğer çakma kolon değilse 3. bir ihtimal olmaz.
  • hergün 15 arabaya montaj yaparn yer taktı yanlış bağlanmadı
    ayrıca zaten teyp ve kablo hattı çekili yanlış bağlansaydı o zaman kendi orjinal hoparlörleri bas vermezdi
    ayrıca bana 17 cm yuvarlak hoparlör yuvaya uyuyor
    ayrıca made in taiwan yani çakma yada değil sonuçta piyasada olan model,sonuçta kendi orjinalleri gibi bas çalmıyor kısacası iş yok bu pioneerda,yada benim bas anlayışım sizinkinden farklı,orjinallerde koyu bas aldığımdan bana baslar az gelmiş olabilir
  • 3 yıl önce Pioneer Deh-2300ub Mp3/ Cd / Usb / Aux Çalar Maksimum Güç Çıkışı MOSFET 4x50 WATT
    Bağlantı Seçenekleri

USB girişi ön
    Ön kısımda Aux-in bağlantı
    Aux-in harici müzik çalarınızı bağlamanıza olanak tanır.
    Bu ne anlama gelir;MP3 çalar veya PDA cihazınızı stereo kablo ile pioneer deh2300ub'ye bağlarsınız.
    Direksiyon kumanda girişi
    Eger aracınızın Orjinal direksiyon kumandası var ise pioneer deh2300ub modelini bu direksiyon kumandasına bağlayabilirsiniz(Aracınızın marka ve modeline göre opsiyonel interface almak kaydıyla).
    Direk Subwoofer çıkışı.
    Arka hoparlör ses hoparlör çıkışlarından birine 2? modunda bir subwoofer bağlanabilir. 70W güç elde edilerek ekstra bir amplifikatör ihtiyaç duymadan, güçlü bir bas sesi almanızı sağlar.
    Bu bas severler için kolay bir çözümdür.

Birde pioneer hoparlör aldım tam modelini hatırlamıyorum ama çiftine 60 küsür lira vermiştim
    model
     pioneer hoparlör taktırdım pişmanım

süper ses vermiyor ama bass yeterli .

Harici amfi kullanılmadığı sürece 200 400 watt hoparlör almanın hiçbir avantajı yok. teyp zaten kolon başına max. 50watt verebilmekte

• Bizde de doblo var, öyle aşırı beklentim yoktu benim de. Geçen sene işte Bi tane pioneer teyp aldım 4.x50 mosfet çıkışlı. Toplam 3çift de yine pioneer hoparlör aldım hepsi de yuvarlak. 16-13Ve 10cm çaplarında fakat güçlerini şimdi tam hatırlayamadım. Arabanın Orjinal hoparlörlerini çıkartdık yerine yenilerini monte edildi.

Sonuç tek kelimeyle hüsran. Benimde 300 lira param boşuna gitti. Eskisinden hiçbir farkı olmadı. Bass olayı sıfır. Ne ayarlar ne düzenlemeler yaptım ne kadar oymadıysam da yok. Sesini biraz açınca hemen bozuyor pıt pıt yapıyor sinir bozucu.
    Neden oldu bilmyorum ya sahte hoparlör aldık yada neden bu kadar kötü çıktı bilmiyorum. Bütün moralim alt üst olmuştu. Hala daha duruyor öyle bi daha para harcamam ses sistemine dedim kendi kendime. Arabada en önemli şey ses sistemidir ki şu anda hiç zevk vermiyor çok can sıkıcı.

Yakın bi Abimin 2008 vivaro servis aracı var sadece kapılarda 2 hoparlör ve orjinal bide kaset çaları var, gayette gümbür gümbür çalıyor, biz o kadar para harcadık o sesin onda birini bile alamadık.

Demek istediğim benden tavsiye kafanıza göre hoparlör teyip alıp taktrmayın. Götürün anlatın ne istediğinizi işi uzmanları yapsın beğenmezseniz itiraz edersiniz en azından.

• Ses sistemi aldıgım andan beri tatmin etmemisti. Var olan bütün hoporlorleri jbl ile degistirdim. Bu ön göğüs te kucuk bosluklar var. Mid midir tiz midir. Onlar da dahil. Arkaya da anfi ile bas kutusu koydum.

Şu an benden mutlusu yok. 2 bucuk bin liraya yakın para harcadım ama sonuna kadar deydi. Tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğru diyorsunuz zamanında Keh P 7600R olması lazım az kullanmadık. Keza uzay kafa 2080 ler sonradan çıkan 2150 ler veya efsane 6985 ler muhteşemdi.
    Ama bitti sanırım artık o devir. Eski araçlarımda JBL ve Dragster kullandım harikaydı.

Aynen hocam o dönemler çim mali üretim olmayan dönemlerdi. O yüzden çok sağlam ve kaliteliydi. 6985 kolonlarin arkasında made in japan yazardı.

o zaman bide ekolayzır parası veriyordun gerçi şimdide anfi takılıyor sanıyorum.

jbl dekade kolonlar
    tweterler

hocam nerde o acikolar her gördüğüm elektronikçiye giriyorum yok yok ikinci elini bile bulamıyorum her girdiğimde yerde onlarda iş yoktu gereksiz cihazlardı diyor.sanki eskiden başka mal vardı türkiyede onlardan ekmek kazanırlardı ne çabuk unutmuşlar.şu an digital ekran 4 kanallı bir modelini kullanıyorum evde pioneer ts 20 tweeter lar için full tiz ayarında çokda güzel besliyor. bulabilsem direk alırım bir tane daha nostalji

• insanın kafası karışıyor.
    anfi ve subfower
    olmadan en iyi sesi hangi
    hoparlörlerle alabiliriz.
    4x13 cm ve 4 twitır yuvası var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

jbl dekade kolonlar
    tweterler

6985 in en gözde yıllarında subvofer bile pek kullanılmazdı extrem sistemler hariç. Heleki o şahin lere mdf pandizot v 4x6985 vaybe ne günlerdi.

• konu ilgili alana taşındı
  • boschmann pr-988xl ovaller var elimde 20 yillik canavar aynisindan bi takim daha bulsam alicam ama nerden bulucam vede saglam olanini uzerine hic bi ovali tanimam bildigin efsane canavar resmen evde teybe bagladim ses 25-30 arasi kendini gostermeye basliyor harika ses bas ve tiz ne varsa eskilerde simdikiler tirt

• Hocam aldiginiz urunler cakma olabilir ben evde pioneer 6975s oval ve ts w310 kullandim cin mali gayet guzel caliyordu tabi ki eski 6985 ler gibi olamaz sonucta japon mali deil simdikiler ama kotu denecek kadar da deil arka cam altina 1tk pioneer 6975v2 tavsiye ederim cok memnun kalirsiniz on kapiyada 1tk hertz esk165 veya jbl gto6508c on numara olur

• Pioneer in oval disinda giris sinifi hoparlorleri tavsiye etmiyorum ama ovallerinden memnun kalirsiniz

• Pioneer lar ovallerde güzel Mid takımlarında ise Hertz, Focal, İnfinity gibi markalar çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

10 sene önce eski arabaya taktırmıştım çok güzel bass çalıyordu japon malıydı
    şimdi gene kaliteli olur sandım orjinal pioneer için mağazaya gittim pioneer hoparlörlere baktım model çeşit vs...
    230 watt 2 yollu 17 cm ts... falan filan heryerde o vardı 2014 üretim,neyse alayım dedim üzerinde made in taiwan yazıyor
    2 kutu aldım yani önlere ve arkaya tartırdım 40 tl takma parası ve 260 tl de hoparlörlere verdim
    300 tl para saydım,sonra müzik açtım oda ne bass yok,sanki cep telefonu çalıyor,moralim çöktü bitti suratım asık eve geldim canım sıkkın..düşündüm ve geri gittim adama dedim geri al sana 100 tl vercem dedim
    adam yok olmaz...uzun iş sök tak zahmetli...(meğersem satılmıyor ondan)dedim iyi güzelde bass çalmıyor

adam dedi bass için wofer alcan anfi alcan...400 tl de ona vercen

herşey çin malı oldu,adamlar pionnerı bile subwofersız çalmayacak şekilde üretiyorlar,basssız hoparlör yapmışlar

sakın almayın alırsanız set alın subwofersız bir işe yaramıyor eskiler kalmış artık,bu konuyu okuyan bu dediğimi unutmasın,çok pişmanım çok,param gitti,arabadanda zevk alamıcam off ya

jbl gto 1004 amfi ve 2 takım hertz esk 165 taktır bassı tekrar hisset

• Pioneer in mid takimlarida guzel ama giris sinifi deil kevlar malzemesinden yapilmis olanlar var cok basarili guzel bi amfiyle fiyatlari pahali yalniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.