Şimdi Ara

pioneer hoparlör taktırdım pişmanım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
11.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bundan sonra alirsam..elektronik oto urun satan magazadan almam..urunu kutusundan acinca direk takiyorlar...pioneer montaj yerine gidicem..acikta olan hoparloru on kapiya sokete taksin tek hopLor bas denettircemm..ne oyle cin mali bassiz pioner.miss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen deneyipte alin hocam daha saglikli olur

• bundan aldım

http://www.n11.com/pioneer-ts-g1721i-17-cm-230-watt-cift-koni-oto-hoparlor-P19045180

bas sorunu kalksa tamamdır,bağlantılara baktırıcam ama sanmam sorun olcağını zaten üzerinde kendi hoparlörü varken iyi bas veriyordu

çin malı ondandır

bu ilanı görünce aklıma geldi kutusundan kabloda çıkmadı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-ts-e1370-pioneer-eski-yazi-japon-mali-sifir-157002630/detay

aldılarmı ne yaptılar kazıkladılar sanırım,yarın başka mağazaya uğrayıp bakayım kutusunda kablo çıkıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 30 Mart 2014; 20:55:19 >

• Bu tur hoparlorlerin kutusunda kablo cikiyor sizde nasi cikmamis geri iade etseydiniz urunu

• quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

quote:

Ahh ahh...nerde eski 8600 Teypler,ts-6985 kolonlar..

90 kuşağı bilmez o kolonlari..efsane dir efsane. ..

Doğru diyorsunuz zamanında Keh P 7600R olması lazım az kullanmadık. Keza uzay kafa 2080 ler sonradan çıkan 2150 ler veya efsane 6985 ler muhteşemdi.
    Ama bitti sanırım artık o devir. Eski araçlarımda JBL ve Dragster kullandım harikaydı.

Aynen hocam o dönemler çim mali üretim olmayan dönemlerdi. O yüzden çok sağlam ve kaliteliydi. 6985 kolonlarin arkasında made in japan yazardı.
    Şimdi araba bile alsaniz altında made in PRC yazıyor

o zaman bide ekolayzır parası veriyordun gerçi şimdide anfi takılıyor sanıyorum.

aciko ekolayzırlar meşhurdu
    cd changerler bi servet parasıydı...
    kolon katili kenwood katil anfiler (evde hala var)
    jbl dekade kolonlar
    tweterler

hahahah doksanların sonu neydi be

6985 in en gözde yıllarında subvofer bile pek kullanılmazdı extrem sistemler hariç. Heleki o şahin lere mdf pandizot v 4x6985 vaybe ne günlerdi.

forumda o günleri hatırlayan birilenini oldugunu bilmek güzel

• :) O zamanlar forumda yokdum ama o günleri dün gibi hatırlıyorum. Hatta yılmaz oto pandizot güven oto pandizot falan o yıllarda kurulmuşdu mahallemize.
  • Pionner eskisi gibi değil falan diyen kafayı anlayamıyorum. Eski seri Pioneer ları özleyenler için aynı fiyat aralığında üst modeller hala mevcut. Pioneer şu anda piyasada kendi devre tasarımına sahip hatta diğer üreticilere patent veren neredeyse tek markadır. Geri kalanların neredeyse tamamı ya battı ya fason. Yaşlar tutmuyor herhalde ki ya da eşikler düşük millet Pionner a çamur atıp duruyor. Roadstar mı alıcaz Jameson mı ? Günde 15 arabaya montaj yarım saatten kesintisiz 7.5 saat eder. Ya dinleyicide sorun var ya da o hoparlörler ters bağlı. Adım gibi eminim özellikle ikinci seçenek için.

300 tl verilip 17cm alındıysa onlar ya TS-E xxxx serisi Koaksiyel ya da Komponent ki bahsettiğin derecede kötü çalması mümkün değildir. En ucuzları olan TS-G xxxx serisi biraz sert çalabilir ama E için mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 8 Mayıs 2014; 10:21:09 >
  • Ben de orjinal 15-20 senelik pioneer 6985 var. Yaklaşık 10 yıldır dayımın kömürlüğünde yatıyormuş. Görünce istedim bende körükler çürümüz herşey arızalı yaptırmak için fiyat sorduğumda her zaman gittiğim yerde 160 TL başka bi yerde 180 TL fiyat aldım. 0 gibi olur dediler ve orjinal olduğu teyit edildi. Bu hoparlörü o kadar para verip yaptırmaya değer mi ? Değerse kullanırkan nasıl verimli ses alabilirim. Araç Partner Tepee. Araçta şuan JBL GTQ 240 Amfi Subwoofer ve pilippo marka mid var. Evde boşta Jameson 6004 var onu da bağlayacağım. Aklımdan geçen subwoofer kabinin üstüne montajlamayı düşünüyorum yer kaplamasın diye ama nasıl olur ? Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Pioneer
     pioneer hoparlör taktırdım pişmanım

Buda pilippo midler
     pioneer hoparlör taktırdım pişmanım

• arabada komple pionner var demiştimya baslar tak tak vuruyor eski bass yok demiştim
    20 tl verip sadece arkaları orjinalleri geriye taktırdım,önleri pioneer bıraktım
    yani arka orjinal oldu önler pioneer...dediğim gibi arkalar tak tak yerine güm güm vurmaya başladı subwoofer gibi
    sorun pioneerdan kaynaklı test ettim
  • Hocam companent bas vermez zaten sadece orta frekanslari mid sesleri verir bunun icin filtreleri vardir cogu 100 hz altina inemez.orta seviye bi coaxial hop uyi bir companentten iyi bas verebilir.benim asil demek istedigim bazi arkadaslar gibi hala ters baglanti ihtimali bunu sokmeden denemenin yolu ; sesi sadece fader den on kolonlara verin sonrada balanceden sadece saga yada sola verin basli bir muzik acin seside iyice acin on tek kolondan dinleyin sonrada onleri balance den ortalayip dinleyin eger tek taraftan dinlerken daha derin baslar duyuyorsaniz baglantiniz terstir.ters baglantida ortalayinca ses bozulur

• quote:

Orijinalden alıntı: barakudaaa

Hocam companent bas vermez zaten sadece orta frekanslari mid sesleri verir bunun icin filtreleri vardir cogu 100 hz altina inemez.orta seviye bi coaxial hop uyi bir companentten iyi bas verebilir.benim asil demek istedigim bazi arkadaslar gibi hala ters baglanti ihtimali bunu sokmeden denemenin yolu ; sesi sadece fader den on kolonlara verin sonrada balanceden sadece saga yada sola verin basli bir muzik acin seside iyice acin on tek kolondan dinleyin sonrada onleri balance den ortalayip dinleyin eger tek taraftan dinlerken daha derin baslar duyuyorsaniz baglantiniz terstir.ters baglantida ortalayinca ses bozulur

bende jvs teyp taktırdım takan kişi yaparken izledim ters bağlamış olma ihtimali var. dediğinizi bir deneyeceğim bende. bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

90 TL ye 16 cm Alpine orjinal hoparlör aldım oldukça memnunum boyları ufacık ama sesleri müthiş oldukça berrak ve net sesi var basları özelliklede boyuna göre harıka verıyor

model nedir?
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    sanıyorum Alpine Sxe-1725S kutusunu attıgım için model kodunu hatırlayamıyorum euro olarak almıştım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

sanıyorum Alpine Sxe-1725S kutusunu attıgım için model kodunu hatırlayamıyorum euro olarak almıştım o zaman

1725 s 16 cmlik 1720 galiba bende bir takım 1720 bir takımda 1725 alıcam umarım memnun kalırım
    eğer bütçeniz varsa benimkinden değilde aynı serinin component modelini taktırın yani coaxial değil para meselesi zevk var daha çok zevk var ama ben benım aldıgımdan gayet memnunum üstelik dışarda kolonları pandizota takmadım bıle bence memnun kalırsınız eger alırsanız bana mutlaka yazın merak ettım bende alabilirim ekstra modellerden ımkanım olunca dusunuyorum cunkı bı kactane daha
  • hocam kompenantları genelde amfi kullanımında öneriyorlar onun için hiç kompenant bakmadım tam verim alamazsınız coax alın dedi kimle konuştuysam
    evet zaten dediğim gibi anfi demek bütçe demek :) bütçe yoksa component işe yaramaz zaten
  • Abicim JBL den vazgeçmiyeceksin , JBL arabamdaki bütün sistemi tamamlıyor. Tavsiyedir bem kullanıyorum .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Şu an piyasada o kadar çok çeşit pioneer varki toptancılar bile uygun fiyatlı bulunca kaçak seri yada direk çakma malzeme diye bakmadan alıp dağıtıma çıkıyo. Herşey paraya döndü. Şu an piyasada Pioneer ve jbl çok sayıda çakma mal dolanıyor. Kolon kağıdı , ağırlık ve kesim yerlerinden belli oluyor orjinal ürün. Tabi ses kalitesi en büyük etken. Infinity , kenwood araştırdığım kadarıyla bunların sahtesi yok şu an için tabiki.
    Nerde o eski seri JAPAN lar keşke bulabilsekte alsak... Elimde eski seri Pioneer anfi var satmaya kıyamıyorum... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitaristMavi

Abicim JBL den vazgeçmiyeceksin , JBL arabamdaki bütün sistemi tamamlıyor. Tavsiyedir bem kullanıyorum .

Malesef JBL inde cıvığı çıktı bass ve kolonlarında çakmaları piyasada mevcut. Anfisi sağlam ve orjinal çakması yok ama diğerlerine dikkat etmekte fayda var. Çakma 30 cmlik bass gördüm dikkatli inceleyince kendini belli ediyor kalitesi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.