Bildirim
Pioneer HDJ 1000 mi ? Audio Technica M50 mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını Hatta alternatif öneri varsa... -
Pioneer nasıl bilmiyorum ama Ath m50 nin amfisiz bile acayip ses kalitesi var -
M50'yi nereden almayı düşünüyorsun? -
Az önce elimde vardı m50 ama forumdan chsn1 adlı arkadaşa sattım :) -
Sonunda sattın demek, hayırlı olsun -
Teşekkür ederim :) -
Pioneer HDJ 1000 en kaliteli dj kulaklıklarından biri, fakat M50 ile her türlü şarkıyı dinleyebilirim. Bilemedim ATH mi Pioneer mı... -
Konuyu güncel tutalım, aynı ikilemde kaldım bende, dj tanıdıklar pioneer tavsiye ediyor, kulaklıklarla tecrübeli tanıdıklar ise m50 Bilemedim
Dj'lik için hangisi tercih edilmeli ? -
Yok mu cevap verecek birisi -
Ben M50 kullanıyorum ve kulaklığımı uzun bir araştırmadan sonra aldım. Performansı çok iyi fakat sıradan playerlar malesef iyi besleyemiyor. Ben clip+'a rockbox yükleyerek tam performans aldım. Elektro gitar amfimde de kullanıyorum ve orada da performansı süper diyebilirim. Bassları ön planda bana göre ve tiz-mid bu bassların altında ezilmiyor. Pioneer kullanmadım o yüzden ona yorumum yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- mediamarkt ödeme reddedildi
- kulaklığın sesi azaldı
- airpods orjinallik sorgulama
- soundcore sleep a20
- redmi buds 6 pro
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- en iyi kablolu kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X