Şimdi Ara

Pioneer HTP 329 hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lg ht1000ev sinema sistemim var amfisi yani dvd bozuldu. Bende HTP 329 almayı düşünüyorum. Forumda kullanıp memnun olan var mı? Acaba tecrübelerini benimle paylaşabilir mi lütfen? Birde şunu soracağım sitelerde farklı bilgiler var bu sistemde ön ve arka hoparlörlerin hepsi fotoğrafta görünen gibi kule tipi mi?

http://www.hepsiburada.com/pioneer-htp-329-5-1-kanal-3d-1000w-dvd-ev-sinema-sistemi-p-EVPIOHTP329

• muhammet061 M kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni aldim guzel bir sistem 5.1 veya stereo gayet tatmin edici ama fotografta on ve arka hoparlorleri nasil kule olarak gordun ilginc :)) onler kule arkalar ve center uydu tipi
  • Arkadaşım bende aldım altta 4x1 kule yazıyor ondan sordum. 4 kule meselesi ordan geldi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet061 -- 7 Mart 2016; 20:44:23 >
  • Merhaba. Ben de yeni bir htp-329 aldım. Fakat şöyle bir sıkıntım var. receivera uyduyu bağladığımda ses cihazdan geliyor. Fakat ben TV'nin sesini de cihaz üzerinden almak istiyorum (TV uygulamaları ve usb üzerinden oynattığı video dosyaları vs.). Bunun için optik ses kablosunu tv'ye ve receivera bağladım. Ama optik üzerinden ses bir türlü alamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • Arc destekli ise tv niz hdmı ile alabilirsiniz sesi. Genelde tvdeki ilk hdmi girişi destekli oluyor. Sonra ses sisteminin atarlar kısmından arc aktif etmeniz gerekir. O zaman optik olmadan da sesi çift yönlü iletebilirsiniz.
  • Arc ile sesi alabiliyorum fakat optik ile ses halen alamadim.ayrica arkadaslar adv.surround tusuyla secilen action,drama,sports,classical,rock vs gihi seceneklerden hemen hemen hepsinde ses yankilanarak geliyor.bunu bir turlu cozemedim.bu sorunu nasil hallettiniz siz? Ancak ext.stereo modda yankilanma yok.diger seçenekleri de kullanmak istiyorum. Sizde durum nasil?
  • Bende bugün mediamarkttan 1299 tl ye sistemi aldım ve kurdum..Yalnız bir sorun var bluray bir film taktım oynatırken patlama efekt gibi seste cihaz kendini kapatıyor..Sorun neden oluyor acaba tecrübeli arkadaşların önerilerini bekliyorum
  • arkadaşlar bu ürünü hiçbir yerin stoğunda bulamıyoruz nette bir yerde de en ucu 3800 tl var mı yardımcı olabilecke birisi nereden uyguna bulabilirim :(
  • hyperborea61 H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
    Birde merak ettiğim bir konu var sistemin küçük hoparlörlerinin ayaklığı çıkıyor mu kutudan? hiçbir görselde bunu göremedim de
  • serkanbb06 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Kutudan ayak çıkacağını pek sanmıyorum.
    Hocam seti aldın mı? Şurada daha uygun fiyatlı satan biri var.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-pioneer-htp-329-5.1-ev-sinema-sistemi-396311607/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperborea61

Hocam seti aldın mı? Şurada daha uygun fiyatlı satan biri var.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-pioneer-htp-329-5.1-ev-sinema-sistemi-396311607/detay

Kardeşim sağ olasın ama ilan yayından kaldırılmış sanırım
    Geçen gün aktifti, hayırlısı olsun. Bütçenizi bilmiyorum ama güncel özellikleri olan ürünlere baksanız daha iyi olmaz mı? HTP 329 set bir süre sonra ihtiyacınızı karşılamayabilir.
  • quote:

Geçen gün aktifti, hayırlısı olsun. Bütçenizi bilmiyorum ama güncel özellikleri olan ürünlere baksanız daha iyi olmaz mı? HTP 329 set bir süre sonra ihtiyacınızı karşılamayabilir.

Keşke bir öneriniz olsa da bende o önerileri takip edebilsem fiyatı düştüğünde gdip baksam :)
    Şimdi şu durumda tüm ürünleri takip ediyorum ve aldıktan sonra da pişman olmak istemiyorum
    Öncelikle bu işe ayırdığınız bütçeyi ve odanızın kaç m2 olduğunu söylerseniz daha kolay yardım alabilirsiniz.
  • quote:

Öncelikle bu işe ayırdığınız bütçeyi ve odanızın kaç m2 olduğunu söylerseniz daha kolay yardım alabilirsiniz.

1.000 ile 1.500 arası bir bütçe ayırdım ve sistemi salonda kullanacağım dikdörtgen bir salon ve 30 m2 :)
    Bütçe buysa sen HTP 329'u almaya bak hocam. :)
  • :) doğru yoldaymışım o zaman :)
    Ne yaptın kardeş, herhangi bir şey alabildin mi? Senin seti şurada uygun fiyatlı satan biri var.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-pioneer-5-plus1-ev-sinema-sistemi-kacirmayin-derim-402978243/detay
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.