Şimdi Ara

Pioneer Lx 90 Susano vs Denon Avc-A1xva(Denon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
16.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aticus3

bugünlerde hızla el değiştiriyor cihazlar.
    Hayırlı olsun nuri.
    ali GEM fazlasıyla mutlu etti seni cd çalara ihtiyacın kalmadı demekki

bu o cd çalar değil sıfır olarak Osedan arkadaşımızdan alınan cihaz...
  • Doğru cihazı bugün osedan arkadasımızdan sıfır olarak aldım
  • Sen caanım JAPON AVC-A1XVA yı gözden çıkar..
    Git Malezya güzeline gönlünü kaptır
  • e o zaman susano siparişi de verilmiştir peşinden belki hııı
    ama bence de denon yahuuu
  • Abi kısmetse denonu satmadan alıcaz iyi olan bana güzel gelen kalıcak
  • arkadaşlar gözümüz yok, Allah daha iyilerini nasip etsin ama birden daha önceden açılmış olan "herkes mesleğini yazsın" gibi bir başlık mıydı neydi, o başlık aklıma geldi, maşallah
    asukrumercan ı biliyoruz o dr.

sayısaldan çıkarsa ben de bir lx90 alırım heralde
  • Alman areadvd yapmiş oldugu testte denonu 12 sayfa imcelemiş be 10 üzerinden 11 yıldız vererek belkide sitede bir ilke imza atmiş
    Link son sayfa linki öncesi icin asadan geri sayfalara bakabilirsiniz

http://www.areadvd.de/hardware/2006/denon_avc_a1xva_12.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 8 Aralık 2010; 22:24:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Alman areadvd yapmiş oldugu testte denonu 12 sayfa imcelemiş be 10 üzerinden 11 yıldız vererek belkide sitede bir ilke imza atmiş
    Link son sayfa linki öncesi icin asadan geri sayfalara bakabilirsiniz

http://www.areadvd.de/hardware/2006/denon_avc_a1xva_12.shtml

tamamda 2006 da yapmışlar incelemeyi ,o zaman susano yoktu biz güncele bakalım...

• nuriye denon yakışır AVP-A1HDCI(A).
  • valla ali abi dedigin model baya pahalı ve gereksız 10 kanal güç olarakta ne benim denon nede susano kadar iyi degil o yüzden susano yada benım denon ile yola devam edicem

Pioneer Elite LX-90 A/V Receiver:
    Five channels driven continuously into 8-ohm loads:
    0.1% distortion at 199.4 watts
    1% distortion at 267.3 watts

Denon AVC A1-XVA A/V Receiver:
    0.1% distortion at 185.5 watts
    1% distortion at 204.2 watts

Denon AVP-A1HDCI Surround Processor and POA-A1HDCI Amplifier:
    0.1% distortion at 173.5 watts
    1% distortion at 188.2 watts
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

arkadaşlar gözümüz yok, Allah daha iyilerini nasip etsin ama birden daha önceden açılmış olan "herkes mesleğini yazsın" gibi bir başlık mıydı neydi, o başlık aklıma geldi, maşallah
    asukrumercan ı biliyoruz o dr.

sayısaldan çıkarsa ben de bir lx90 alırım heralde

bende kaldırım mühendisiyim.

• POA seni yanıltmasın, bridge bağladın mı o rakam 300-350 arası oluyor. Boş alet değil yani.
  • kim şimdi poa ile susano yu karşılaştırdı. Ayıp etmeyin denon'un gemisine,yerlerde süründürmeyin. Nuri sende cihazını sakın satıp pioneer alma. Watt a bakarak cihaz alanlar zaten bu işin en amatörleri, sen bari bakma nuri.....
  • susano ve senin amfinin çalışma mantığı ile poa mantığı çok farklı.Biraz olsun mantıklı olmak lazım.

http://denon.co.uk/Assets/images/products/POA-A1HD/EL_POA-A1HD_back.jpg
  • Bir amplifikatorun kullanilacagi hoparlor uzerindeki kontrolu tamamen gucune bagliyken(sadece rakamsal gucten bahsetmiyorum.) guce bakma demek pek dogru degil. Hatta isten anlayanlarin da ilk baktigi sey amplifikatorun hoparlorleri surup suremeyecegi, ne kadar iyi surebilecegi, ne kadar hizli tepki verebildigi, ne kadar kontrolu altinda tutabildigidir. Ampli hoparlorlerin tam kapasitesini gostermesini sagliyorsa o noktadan sonra kulak zevki ve ses imzasina gore karar verilir. Tam performans alinmasini belirleyen de amp. yapisi ve ne kadar guclu oldugudur zaten.

Ozellikle soz konusu surroundu bile guc canavari olan definitive iken bu konu daha da onemli. Nuri'deki hoparlorleri surmek kolay degil, bu durumda herseyden once ampli kisminin gucune bakmasi dogal. Class D'lerin de en buyuk artilarindan biri muthis dinamik ve kontrollu olmalari ve cok kanal kullanimlarda kayiplarinin az olmasidir ki sinema agirlikli kullanimda cok faydasini gorecegini dusunuyorum. Ayrica susano'nun ayrik kasa yapisi, kullandigi yeni teknolojiler gibi Denon'a gore bir cok artisi var(wolfson dac'lar, goruntu islemcisi, nispeten daha dusuk jitter seviyesi vs..). Ikisi de muthis bir iscilikle yapilmis olmasina ragmen o koca toroidal transformerin ses ve goruntu kartlarinin hemen altinda durmasi bana garip geliyor mesela denon'da. POA'ya lafim yok, farkli fiyatta, farkli kulvardalar zaten.

Denon efsanevi bir avr yapmis zamaninda evet ama vaktini doldurdu bence. Firsat da varken kaliteden odun vermeden daha yeni bir modele gecmek bence akillica. Deneyip hosuna gidenle devam edecek, en dogrusu da bu zaten. Eger iki avr de hoparlorlerin tam performans gostermesini sagliyorsa zaten nihayetinde avr'nin ses karakterine ve kisinin kulak zevkine gore karar verilir. Benim soylediklerim tamamen kagit ustunde goze batanlar ve bana kalirsa def'ler daha dinamik bir avr ile performansini arttiracaktir ama fark olmazsa tercih Denon yonunde de olabilir elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 9 Aralık 2010; 4:35:35 >

• Sayın Alfa denon avc-a1xva ve pioneer susano farkını biraz daha detaylı anlatırsanız sevnirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Sayın Alfa denon avc-a1xva ve pioneer susano farkını biraz daha detaylı anlatırsanız sevnirim

Susanoda olsa söz konusu Ampli Denon AVC-A1XVA olduğu için Susanoya geçerken dikkat edilmeli Susano yeni nesilde olsa nuri amplin boş değil herşey kağıt üzrinde yazılanlardan veya dergilerdeki testlerden ibaret değil birde senin kulağın ve onun aradığı bir ses rengi var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 9 Aralık 2010; 10:44:13 >
  • velhasıl özet, dünyanın tüm testleride ortada olsa yine sana ilaç olmaz Nuricim...

kendin dinleyip karar vereceksin,bizde sonucu öğrenmiş olacağız ve senin adına iki şekildede sevineceğiz.

susanoyu beğenirsen upgrade olur senin için artı değer,yok denon iyi çıkarsa oturmuş memnun kaldığın sistemin var mutluluğuna devam edersin.

her iki şekildede kazançlı çıkarsın...sen bu işlerden zarar etmedinki zaten...gel sorma bu işide böyle yap artık
  • haklısınız ama nuri de arayış bitmez. hep bir arayış vardır. ahada buraya cızıyom
  • yok ali abi artık deve receiver adına birşey kalmıyor pre powerlara falan gecmek lazım bende ole cok parcalı aletleri sevmiyorum hepsi icinde olsun istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.