Şimdi Ara

Pioneer Mehmet / Ucuz Etin Rezilliği... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tarz parayı kapma mantıklı işi bilmez çakma esnaftan uzak durucaksın. Aynısı izmir çiğlide alt geçit çıkışında sağda var ne işten anlarlar ne xenon takmayı becerebilirler sonrada gelir sana 6000k hatta 8000k ampul 4300 den daha iyi aydınlatır yıllardır takıyorum diye bilmişlik yaparlar
  • Koskoca Ankarada başka adam mı kalmamış, en basitinden en küçük oto sanayi sitesinde camcı lar vardır o adamlar bı film işlerini de halleder, hava kabarcığı olayı film olduğu kadar, çeken adamdan da kaynaklanıyor.
  • Ustalık önemli film işinde geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Tüketici Hakem Heyeti diye bir yer var git başvur

Hocam haklısın da ülkemizdeki en büyük sorun yaptırdığımız işi kanıtlayan bir belge almıyoruz ki esnaftan. Yok indirim diyor yok KDV diyor fatura almıyoruz. Hepimizin hatası bu. Size soruyorum egsozundan dan oto teybine yada cam filmine yaptırdığımız işin ne olduğunu gösteren fatura belge garanti bir şey alıyor muyuz yok. Onlar veriyor mu yok. Hakem heyetine gitmek için bu belgeleri beyan etmek gerekiyor. Adam dese ki ben böyle bir iş yapmadım kanıtlayamayız. Hakem heyeti de çözüm olmaz o zaman. İnsanların helal parasına göz diken dolandırıcı esnaflara yazıklar olsun.
  • galatus kullanıcısına yanıt
    İşte o nedenle hiç peşin para ile alışverişim olmaz hepsi kredi kartıdır sana belge işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Tüketici Hakem Heyeti diye bir yer var git başvur

sanayideki adamı tüketici hakem heyetine mi şikayet edeceksin fiş yok fatura yok
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Dostum ödeme yaptığına dair bir belgen olursa kredi kartı ekstresi gibi şansın olur o açıdan dedim.

• Arkadaslar filmlerin hepsini söktürdüm, arka cam dahil. Sokerken farkettik hava kabarcigini gectik arka yan camin birinde filmin icinde yaklasik 2 cm uzunluğunda ot parçası vardı. Bir an dedim bırak götüreyim gostereyim, adamlar abi bosver yaktığın mazota değmez, adam ters birsey soyler canın sıkılır cakal cukal adam onlar dediler. Sasmaz esnafı bikmis adamdan, tüketici ne yapsın. Sasmazda Pioneer Mehmet dediğim anda en alakasiz dükkanda bile arkasından küfür sallıyorlar...

• Bu arada belirteyim Özen Ticaret'te şu meshur Lumar dan taktırdım. Temiz esnaflar, iscilikleri kusursuz olmasada iyi. Filmin tonu falan cok hoş, kesinlikle tavsiye ederim. Camlarda hata yok, sadece arka camda cok ufak hava kabarcigi oldu. Onada usta bizr eski filmin hediyesi diyince birsey demedim artık :) Zaten detayli inceleyince anca belli oluyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.