Şimdi Ara

Pioneer Mehmet / Ucuz Etin Rezilliği...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba... Aracımı aldığımdan beri cam filmi yaptırmak istiyordum. Fakat insanların bahsettiği 300'lü rakamlar komik geliyordu. Özellikle polis etkiside olunca ucuz bir yere yaptırım yaptırırsam diyordum. İnsanların bahsettiği hava kabarcığı vs. lere de çok fazla takılacağımı düşünmüyordum.

23 nisanda şaşmazda bir işim vardı, 2 araba gittik. İşimizi hallettik. O ara cam filmi konusu açıldı arkadaşla. Gel yaptıralım dedi. Nerede diyince Pioneer Mehmet varmış gel konuşalım dedi. Gittik fiyat konuştuk, 200 TL dedi. En son 120 TL ye bağladık araç başı.

Nede olsa ucuz olsun istiyordum, detaylar önemli değildi (!) . Mehmet abi dedikleri ( Anladığım kadarı ile dükkan sahibi) vatandaş bize orta çekelim orta iyidir dedi. Tamam dedik. Herkes 2 numara demişti zaten, bende 2 numara çekin dedim. Filmler çekildi. Arabalar resmen zift siyahı oldu. Dedik bu ne iş ? İçinde su var, güneşte kuruyunca açacak dedi. Filmlere bir göz attım. 3 tane camda ciddi film kırılmaları gördüm. 1 ini söktü yapan arkadaş tekrar yaptı. Bu haraketinden dolayı Mehmet abisinin gazabına uğradı. Diğerleri içinde abi su kurusun sonra geçmezse bakarız tekrar dedi. Bizde çıktık eve geldik.

Ama nasıl geldik bir ben bilirim. Arabanın yanlar iptal. Akşam oldu, hepten fena. Görüş 0'a yakın. 2 gün güneşte bekledim. Açma hiç olmadı. Aksine benim sözde takılmadığım kabarcıklar çok fena bir şekilde belirginleşti.

Aldık arabaları gittik. Mehmet bey yine oradaydı. Dedik böyle böyle. Sinirli bir tavırla gelin bakalım dedi. Önce dedim siz 2 numara dediniz camlar zift gibi. Ne dışardıdan içi ne içeriden dışı görünüyor dedim. Nasıl görünmüyor ben görüyorum dedi Neyse dedik. Peki bu kırıklar, hava kabarcıkları ne olacak diye sordum. Onlar sudur sudur dedi. Bende 2 gün güneşte kaldı ne suyu dedim. Tamam takan arkadaş baksın sırada 5 araba var dedi sinirli bir tavırla çekti gitti. 5 araba demek minimum 5 saat demek olduğunu bildiğimiz için direk bastık çıktık.

Daha sonra bir arkadaşın taviye ettiği filmciye gittik. Önleri söktürdüm. Yeni film çekildi. 2 film için harcanan süre, daha önce 5 film için harcanan süreden daha fazla idi. Sağolsun çeken vatandaş kazık yemiş müşteri tarifesi yaptı, acıdı. Komple 350 demişti pazarlıksız. Önleri 120 'ye yaptı. Zamanım kalmadığı için çıkmak zorunda kaldım. Bir 120 daha verip arka yan 2 camıda yaptıracağım. Arka camı rezistans'ı sökeriz korukusu ile elletmeyeceğim...

Bir cam filmi bana 360 TL'ye mal olacak...

Kısaca bu Pioneer Mehmet denen adamlar çakal çukal adamların açtığı ve işlettiği bir yer. Yap gönder geri dönerse kavga ederiz mantığı hakim. Sakın bulaşmayın...

Dip Not : 2 araçtan aldıkları 240 TL haram olsun, gözlerine soksunlar...

• Aynı kişiden ağzı yanan biri daha var sizin gibi;

http://forum.donanimhaber.com/m_76880252/f_/key_pioneer%252Bmehmet//tm.htm#83987925
  • quote:

Orijinalden alıntı: demohayat

Herkese merhaba... Aracımı aldığımdan beri cam filmi yaptırmak istiyordum. Fakat insanların bahsettiği 300'lü rakamlar komik geliyordu. Özellikle polis etkiside olunca ucuz bir yere yaptırım yaptırırsam diyordum. İnsanların bahsettiği hava kabarcığı vs. lere de çok fazla takılacağımı düşünmüyordum.

23 nisanda şaşmazda bir işim vardı, 2 araba gittik. İşimizi hallettik. O ara cam filmi konusu açıldı arkadaşla. Gel yaptıralım dedi. Nerede diyince Pioneer Mehmet varmış gel konuşalım dedi. Gittik fiyat konuştuk, 200 TL dedi. En son 120 TL ye bağladık araç başı.

Nede olsa ucuz olsun istiyordum, detaylar önemli değildi (!) . Mehmet abi dedikleri ( Anladığım kadarı ile dükkan sahibi) vatandaş bize orta çekelim orta iyidir dedi. Tamam dedik. Herkes 2 numara demişti zaten, bende 2 numara çekin dedim. Filmler çekildi. Arabalar resmen zift siyahı oldu. Dedik bu ne iş ? İçinde su var, güneşte kuruyunca açacak dedi. Filmlere bir göz attım. 3 tane camda ciddi film kırılmaları gördüm. 1 ini söktü yapan arkadaş tekrar yaptı. Bu haraketinden dolayı Mehmet abisinin gazabına uğradı. Diğerleri içinde abi su kurusun sonra geçmezse bakarız tekrar dedi. Bizde çıktık eve geldik.

Ama nasıl geldik bir ben bilirim. Arabanın yanlar iptal. Akşam oldu, hepten fena. Görüş 0'a yakın. 2 gün güneşte bekledim. Açma hiç olmadı. Aksine benim sözde takılmadığım kabarcıklar çok fena bir şekilde belirginleşti.

Aldık arabaları gittik. Mehmet bey yine oradaydı. Dedik böyle böyle. Sinirli bir tavırla gelin bakalım dedi. Önce dedim siz 2 numara dediniz camlar zift gibi. Ne dışardıdan içi ne içeriden dışı görünüyor dedim. Nasıl görünmüyor ben görüyorum dedi Neyse dedik. Peki bu kırıklar, hava kabarcıkları ne olacak diye sordum. Onlar sudur sudur dedi. Bende 2 gün güneşte kaldı ne suyu dedim. Tamam takan arkadaş baksın sırada 5 araba var dedi sinirli bir tavırla çekti gitti. 5 araba demek minimum 5 saat demek olduğunu bildiğimiz için direk bastık çıktık.

Daha sonra bir arkadaşın taviye ettiği filmciye gittik. Önleri söktürdüm. Yeni film çekildi. 2 film için harcanan süre, daha önce 5 film için harcanan süreden daha fazla idi. Sağolsun çeken vatandaş kazık yemiş müşteri tarifesi yaptı, acıdı. Komple 350 demişti pazarlıksız. Önleri 120 'ye yaptı. Zamanım kalmadığı için çıkmak zorunda kaldım. Bir 120 daha verip arka yan 2 camıda yaptıracağım. Arka camı rezistans'ı sökeriz korukusu ile elletmeyeceğim...

Kısaca bu Pioneer Mehmet denen adamlar çakal çukal adamların açtığı ve işlettiği bir yer. Yap gönder geri dönerse kavga ederiz mantığı hakim. Sakın bulaşmayın...

Filmde biraz kaliteli olacak mutlaka ama yapan kişi profosyonel olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

Orijinalden alıntı: demohayat

Herkese merhaba... Aracımı aldığımdan beri cam filmi yaptırmak istiyordum. Fakat insanların bahsettiği 300'lü rakamlar komik geliyordu. Özellikle polis etkiside olunca ucuz bir yere yaptırım yaptırırsam diyordum. İnsanların bahsettiği hava kabarcığı vs. lere de çok fazla takılacağımı düşünmüyordum.

Filmde biraz kaliteli olacak mutlaka ama yapan kişi profosyonel olmalı.
    bu pioner mehmet i çok kişiden duydum. çok sıkıntılı bir esnaf.
    ben de bir keresinde oraya denk geldim. bir park sensörü soracak oldum. böyle acayip kabadayı tavırlar, hön hön konuşmalar falan. arkama bile bakmadan kaçtım. acayip bir yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

bu pioner mehmet i çok kişiden duydum. çok sıkıntılı bir esnaf.
    ben de bir keresinde oraya denk geldim. bir park sensörü soracak oldum. böyle acayip kabadayı tavırlar, hön hön konuşmalar falan. arkama bile bakmadan kaçtım. acayip bir yer.

Alıntıları Göster
    Hocam Antalya'da bu işin ehli olan bir yer var mı? Arka cam 2 numara yanlar 1 numara (hatta en açığından olabilir) yaptırmak istiyorum.
  • M.Karakaya07 kullanıcısına yanıt
    Antalya'nın neresinde hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senmahmut

Antalya'nın neresinde hocam?
    sahtekar bunlar. Sanayide var boyle tipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elletra951

sahtekar bunlar. Sanayide var boyle tipler

Alıntıları Göster
    Bu adam hakkında bende çok şikayet duydum.İşin garip tarafı nasıl bu kadar işlek ve yoğun ? Adamın işleri bayağı iyi,dükkanın önünde genelde bekleyen 3-4 araba oluyor.

Yalnız cam filmleri muayene de sorun olmuyor mu ? Bende arka cam hariç bütün camlara 1 numara film yaptırmayı düşünüyorum,2 numara geceleri sıkıntı yaratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bu adam hakkında bende çok şikayet duydum.İşin garip tarafı nasıl bu kadar işlek ve yoğun ? Adamın işleri bayağı iyi,dükkanın önünde genelde bekleyen 3-4 araba oluyor.

Yalnız cam filmleri muayene de sorun olmuyor mu ? Bende arka cam hariç bütün camlara 1 numara film yaptırmayı düşünüyorum,2 numara geceleri sıkıntı yaratıyor.

Alıntıları Göster
    bu rezistans dediğiniz ne oluyor ? bilmediğim için soruyorum, açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

bu rezistans dediğiniz ne oluyor ? bilmediğim için soruyorum, açıklarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    İstanbul aksarayda 40 liraya çektirmeyeni dövdükleri filme 120 lira mı verdiniz
    Film çektireceğin yere gideceksin, önce bir iki arabayı izleyeceksin sırada beklerken. Beğenmezsen çık gel. Ayrıca filmi çeken kişiye bir paket sigara ısmarlayıp, adamı motive ederek sıkıntıları minimuma indirebilirdiniz. Neyse acemiliğe denk gelmiş.

• quote:

Arka cama içten yapıştırılmış ve buharı sökmeye yarayan yassı elektrik telleri

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

quote:

Alıntıları Göster
    cam filmi sıkıntılı iş koyu oldummu gece biryeri göremiyosun alışana kadar yandan brodwayı filmli aldım gece kaç kere çizik kırık atlattım sağa sola sürtme vs ama neysekı fılmler ıyı yapıştırılmış camlarda kabarcık yok

• Cam filmleri galiba ruhsata isleniyomus ve sonrasinda muayenede sorun olmuyormus diye duydum...aslinda camlarda film olmasi iyi oluyor gunes bazen cok kotu vuruyor icerdeki adami hasat ediyor...

Boyle adamlar 50liraya yapsa bile vercegim paraya acirim giderim iyi huylu guleryuzlu adamda 200liraya yaptiririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

quote:

Teşekkür ederim hocam, isim olarak bilmiyordum.

• 3M marka 2-3 numara cam filmini 200 tlye yaptırmıştım 3M'de.Ne kabarcık,ne de görememe.

Siz kaşınmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

3M marka 2-3 numara cam filmini 200 tlye yaptırmıştım 3M'de.Ne kabarcık,ne de görememe.

Siz kaşınmışsınız.
    Bugün bende tesadüf önünden geçerken bir şey sormak için uğradım bir teyp taktırmak istiyorum benim aracımın iç aydınlatması turuncu bende turuncu renk veren teyp istiyorum, adam bana kırmızı tuş aydınlatması olan teybi, bunun tuş aydınlatması turuncuya yakın diyor. Abi yapma aynısından arkadaşta var bunun ışıkları kırmızı dedim. yani kırmızı turuncu arası diyor. Eğer taktırsam bilmeden ve bu kırmızıymış desem ''napalım artık olan olmuş ben bunu geri alamam'' diyecek. Çünkü parayı alalım gerisi önemli değil yapısında bir tip. Ki bunun gibi bir sürü esnaf görünümlü tip milleti kandırmak için pusuda bekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatus -- 27 Mayıs 2014; 15:21:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: galatus

Bugün bende tesadüf önünden geçerken bir şey sormak için uğradım bir teyp taktırmak istiyorum benim aracımın iç aydınlatması turuncu bende turuncu renk veren teyp istiyorum, adam bana kırmızı tuş aydınlatması olan teybi, bunun tuş aydınlatması turuncuya yakın diyor. Abi yapma aynısından arkadaşta var bunun ışıkları kırmızı dedim. yani kırmızı turuncu arası diyor. Eğer taktırsam bilmeden ve bu kırmızıymış desem ''napalım artık olan olmuş ben bunu geri alamam'' diyecek. Çünkü parayı alalım gerisi önemli değil yapısında bir tip. Ki bunun gibi bir sürü esnaf görünümlü tip milleti kandırmak için pusuda bekliyor...

Alıntıları Göster
    Bu adamın adı buralarda çok duyulur oldu, sonu yakındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Bu adamın adı buralarda çok duyulur oldu, sonu yakındır.

Forumdan biri gitse şöyle adamla güzelce röportaj yapsa ne güzel olur
  • Tüketici Hakem Heyeti diye bir yer var git başvur
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Bu "paynır memet" ne kadar meşhurmuş meğer.Google'dan aratınca paso şikayet sayfası çıkıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.