Bildirim
pioneer mixtrax müzik çalar programı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Denedim şarkı analizi bittikden sonra kasma yapmıyor.Diğer media playerlerden farklı bir ses alamadım aynı geldi ama arayüzü güzelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 30 Ekim 2011; 20:27:22 > -
Ben programı bulamadım link verirseniz denemek isterim -
ben aimp'e göre daha temiz ses aldım tabi diğer arkadaşlarda nedeyimlerini aktarırlarsa daha aydınlatıcı olur
http://www.mixtraxnet.com/support/download/index_en.html
bu link'den indirebilirsiniz.. -
arkadaşlar bana bu program acil lazım. ama sitesinden indirilen programı dört değişik bilgisayarda denedim ama bir türlü çalıştıramadım. bu programın daha eski sürümü olan arkadaşlar var ise ve bildirirlerse çok minnettar kalırım. -
media player kullanmak daha mantıklı olurdu:D
bende SRS Hd Audio Lab programı var ses kartına entegre oluyor mükemmel kristal ses veriyor bilginize :D -
http://www.apple.com/quicktime/download/
quiktime kur önce sonra programı kur -
quote:
Orijinalden alıntı: erhan-guldogan
bende SRS Hd Audio Lab programı var ses kartına entegre oluyor mükemmel kristal ses veriyor bilginize :D
Bu bahsettiğin pronun linki var mi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger
quote:
bende SRS Hd Audio Lab programı var ses kartına entegre oluyor mükemmel kristal ses veriyor bilginize :D
PM -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger
quote:
PM
hocam proyu yükledim. benim pcde hepten ses gitti :D biyerden bi ayar falan mı lazım. srs çalışsada çalışmasada pc de ses yok anlayamadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
srs kadar sesi yapay yapan bir efekt olamaz tabi zevkler tartışılmaz gümbürtücüler için bire bir.. -
denetim masası-sesefekti ve ses aygıtları özellikleri-ses-varsayılan aygıt
var sayılan aygıtı SRS Hd Audio Lab diye değiştir hocam gelir ses :D -
arkadaşlar mixtraxı bir türlü çalıştıramadım, bunun önceki sürümü elinde olan varmı? birde onu deneyeyim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X