Şimdi Ara

Pioneer SA-550 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da görüldüğü üzere pioneer sa550 eski model tamamen analog stereo bir amfim var.
    Hoparlör olarak; ikinci el sony ss f6000 kule almayı düşünüyorum, amfi belli alacağım ses belli zaten o yüzden fazla para harcamak gibi bir düşüncem yok.

Sorum şu; bu hoparlörlerden ortalama düzeyde ses alabilir miyim? Ya da aynı fiyat civarı farklı model kule ve ya 3 yollu set hoparlörmü almalıyım?? Vakit ayırıp cevaplarsanız sevinirim...

Amfi arkasında yazan değerler; 200 watt sanırım çıkış başına güç; 50watt oluyor ve empedans değerleri 6-16 ohm
     Pioneer SA-550 Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. el fiyatı uygun ise tercih edin. Sony SSFS6000'den ortalama düzeyde ses alabilirsiniz. Pioneer'da 8ohm'da max 2x45W rms gücünde, bu kabinlerle idare eder. Fakat pio'nun bu ve benzeri modellerindeki ses kalitesi vasat. O zamanlarda bu tip ev setleri üreten markalar (pioneer, sansui, sony, sanyo vs..) sesi süslemek için araya eq koymayı ihmal etmezdi. Zevk meselesi.
  • cevap için teşekkürler, f6000 fiyatı yaklaşık 400 tl civarı, bas mid tis kombinasyonu dinlenebilir seviyede olurmu? Ya da amfim kolonları tam kapasitede sürebilir mi??

• Tam kapasite suremesede belli oranda yeterli olur. Hoparlorler icin 400 lira uygun bir fiyat.

• anladım, yardımın için sağol.

• hilhan kullanıcısına yanıt
    bir sorum daha var, amfinin A kanalına sağ ve sol olmak üzere 2 hoparlör, B kanalına da 1 adet pasif subwoofer bağladım, A kanalını dinlerken B kanalının tuşuna bastığımda ses tamamen kesiliyor ya da tam tersi B kanalındaki subwooferı dinlerken, A kanalının tuşuna bastığımda yine ses kesiliyor...

Yani aynı anda bağladığım 3 kolondan ses alamıyorum... A ve B kanalı beraber çalışmıyor mu? Yoksa amfinin çıkışları mı arızalı??

• Her iki kanalin ayni anda kullanilmasi durumunda kullanilan hop. Omaji 8ohm dan dusuk olmamali. Boyle bir durumda Ampli hatti kesiyor olmali.

• biraz daha bütçe arttırarak, JBL- LX 2005 alsam amfim bunları sürebilir mi??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.