Şimdi Ara

pioneer teybi direksiyon kumandasına kodlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar daha önce pioneer teyb yada benzeri teyblerde direksiyon kumandasına kodlatabilen varmı
    ben biraz uğraşacam yine yapabilirsem haber ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Carizmaoto

s.a. arkadaşlar daha önce pioneer teyb yada benzeri teyblerde direksiyon kumandasına kodlatabilen varmı
    ben biraz uğraşacam yine yapabilirsem haber ederim

araya bir aparat koyuyolar ve o sekılde calısıyo 150-200tl civari bişi diye hatırlıyorum
  • biz onu aparatsız halletmeye çalışıyoruz src tuşu çalışıyor diğerlerinide halledecem
  • bu aparat nasıl birşey arkadaşlar resmi vs var mı?
  • http://www.ebay.com/itm/350440850118?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

modül bu ben kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde, ayrıca kolu açıp lehimleyerek yapan bir arkadaş var izmirde o daha ekonomik oluyor isterseniz konuşun mail adresi cherno359@hotmail.com
  • bizde kolu açıp lehimle yapacağız diğerlerinide bulduk sanırım pazartesi salı günü hallolacak gibi bizim usta bulmuş direnç değerlerini ama baya bi
    araştırma yaptık sonunda bulduk çok şükür artık bitti gözüyle bakıyorum trafikte sorun oluyo birde elim alışmış kumandaya gidip duruyo ikide bi
  • çıkış degerlerini bulduk sadece devreyi hazırlayıp montajlamak kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

http://www.ebay.com/itm/350440850118?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

modül bu ben kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde, ayrıca kolu açıp lehimleyerek yapan bir arkadaş var izmirde o daha ekonomik oluyor isterseniz konuşun mail adresi cherno359@hotmail.com

Hocam merak ettiğim bi şey var..

bu aparatla hem standart girişi pioneer teyp girişine dönüştürüyoruz (Hem güç hemde hop girişleri) hemde direksiyon kontrolünü bağlıyoruz değil mi? Yani sadece direksiyon kontol bağlantısı değil?

• evet dediginiz gibi hepsini bagliyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet dediginiz gibi hepsini bagliyosunuz

Çok iyi. ancak fiyatı biraz pahalı gibi geldi bana.. 65- 70 tl filan yapıyor yanlış hesaplamadıysam... Bende 306 var. linkte 306 yazmıyor 306 ya başka oluyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

quote:

evet dediginiz gibi hepsini bagliyosunuz

Çok iyi. ancak fiyatı biraz pahalı gibi geldi bana.. 65- 70 tl filan yapıyor yanlış hesaplamadıysam... Bende 306 var. linkte 306 yazmıyor 306 ya başka oluyor galiba

kargo dahil bana maliyeti 90 lira civarındaydı aldığım dönemde başka çözüm yöntemi yoktu birazda orjinalliği bozmak istemediğim için bu ürünü tercih ettim 306 için pek fazla bilgim yok satıcıya sorun isterseniz
  • 306 için olanı buldum... 90 tl çok pahalı ya.. bir direksiyondan kontrol için verilmez bence.. Tabi işin içine yol bilgisayarı girerse bilemem.. bizde yol bilgisayarı yok.. O yüzden bu parça olmadan bağlamayı düşünüyorum.
  • arkadaşalr konuya yabancıyım ama yardımcı oursanız sevinirim

anladıgım kadarıyla cd çaları kaldırıp pioneer cd calar taktığımızda direksiyonun arkasındaki kumandayı bu aparat ile çalışamsını sağlıyoruz doğrumu dur? bu aparat bütün 206 lar ile uyumlumudur linkte verilen? eğer öleyse ben bu aparatı türkiye de nerede bulur ve kime yaptırırım? tanıdık usta var mı bu işi kıvıracak? teşekkürler...
  • arkadaşlar direnç değeri filan demişsiniz bendede 206 var sony mp3 çalar bağlı onuda bi şekilde halletmem lazım yapmaya çalışanlar başarılı oldu mu ? durum nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.