Şimdi Ara

Pıoneer teyipten anlayıpta önerisi olanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar aracıma geçen hafta sizlerin yardımıyla bir ses sistemi kurdum sistem şöyle, aracımsa 206

peugeout 206 orjinal cd çalar anfi çıkışsız usb.siz
    Pıoneer 6500f anfi
    jbl 16 cm 6508c mid takımı
    jbl 30 cm bass

İki sorum olucak sizlere öncelikle sistemi kurdurduğum yer pıooneer 6500f anfiyi yerden yere vurdu ondan almadığımdan mı yada pıoneer.a bi gıcıklığımı var anlamadım roadstar alsan edison alsan jameson m4 acoistic alsan daha iyidi falan bunların adı var içi beş para etmez felan diyip bu saydığı amfilerin pıoneerden daha kaliteli olacağını söyledi öyle bişey varmı gerçekten...

İkincisi ise orjinal teyp ile kaliteli ses alamıyacağımı bi pıoneer teyp alırsam hem ses kalitesinin hemde ses yüksekliğinin çok çok daha iyi alacağını söledi bende sizeden önerilerinizi bekliyorum benim düşündüğüm bi kaç model var onları yazayım sizde değerlendiriseniz sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden...

Pioneer MVH-150UB Ön USB/Aux

Pioneer DEH-1500UB Ön USB/Aux Girişli

Pioneer DEH- X 1650 UB CD-MP3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserli2012 -- 14 Nisan 2014; 0:53:14 >

• teyp seçimi pioneer deh 3650 yada 3550 ui alabilirsin 2 amfi çıkışlı tam senin işini görebilecek bir teyp

oraya bidaha gitme sen

madem içini o kadar iyi biliyor kendisi amfi üretsin türkmalı sağlam bir amfi markası olur hem bende hemen aracımdakileri onun ürettiği amfi ile değiştiriyim ne kadarsa parası verelim

m4 acustik denen amfi arkadaşın araacına takılmış izmirde bir yerde şuan çıkışları yanık bir şekilde duruyor

jameson usa 6004 ben kullanıyorum fakat param olsa senin amfi ile değiştiririm

roadstar amfi 130 lira senin amfin 300 lira edison desen uçuk değerler var ama performans yok

onun saydığı bütün amfiler elinde olan ucuz yollu alıp ( 30-40 dolar ) fazlasıyla kar edip ( 180-240 lira arası ) satabileceği amfiler fakat bi pioneer amfiyi 100 dolara alıp 150 dolara satamıyacağından dolayı yerden yere vuruyor

ya herkes bilir pioneer jbl audison kenwood xetec soundmagus amfileri gerçekten kaliteli amfiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygamer -- 14 Nisan 2014; 9:02:05 >

• arkadasin yazdiklarina harfi harfi katiliyorum teyp konusunda tek bsy soylemek isterim ucuz yollu bsy istiyorsan 150ub alabilirsin fakat tek anfi cikisli bende ondan kullaniyorum daha kaliteli parasi onemli degil diyorsan arkadasin onerdigini alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 14 Nisan 2014; 9:25:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar şu 3550 ve 3650lere bakıcam önce olmazsa 150ub artık ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

arkadasin yazdiklarina harfi harfi katiliyorum teyp konusunda tek bsy soylemek isterim ucuz yollu bsy istiyorsan 150ub alabilirsin fakat tek anfi cikisli bende ondan kullaniyorum daha kaliteli parasi onemli degil diyorsan arkadasin onerdigini alabilirsin

arkadaşım bendede tek anfi var arabamda ikincisini takmayı düşünmüyorum orjinal teybi söküp senin kullandığın teybi alıp taksam ses kalitesi değişirmi önemli olan bu benim için ses kalitesi iyi diyosan ben senin kullandığın 150ub.den alıcam malum bu kadar şey aldık para kalmadı :) 3650.lere baktım fiyatları iki katı nerdeyse çift anfi çıkışlı yada v.s özelliği olmasına gerek yok yani bide bu 150ub.lerin kumandası var mıdır aracın direksiyonla uyum sağlmaz sanırım dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: eserli2012

quote:

arkadasin yazdiklarina harfi harfi katiliyorum teyp konusunda tek bsy soylemek isterim ucuz yollu bsy istiyorsan 150ub alabilirsin fakat tek anfi cikisli bende ondan kullaniyorum daha kaliteli parasi onemli degil diyorsan arkadasin onerdigini alabilirsin

arkadaşım bendede tek anfi var arabamda ikincisini takmayı düşünmüyorum orjinal teybi söküp senin kullandığın teybi alıp taksam ses kalitesi değişirmi önemli olan bu benim için ses kalitesi iyi diyosan ben senin kullandığın 150ub.den alıcam malum bu kadar şey aldık para kalmadı :) 3650.lere baktım fiyatları iki katı nerdeyse çift anfi çıkışlı yada v.s özelliği olmasına gerek yok yani bide bu 150ub.lerin kumandası var mıdır aracın direksiyonla uyum sağlmaz sanırım dimi

araclarin orjinal teyplerine gore ses kalitesi daha iyi aracina bagladiginda bunu farkedersin Y seklinde rca kablo cifti alarak tek anfiyi rahatlikla baglayabilirsin ayrica kutu icinden kumanda cikmiyor ama ayriyetten uyumlu kumanda alarak teybi kumanda edebilirsin direksiyonla uyumlulugu konusunda pek bilgim yok hic arastirmadim bilgi sahibi degilim bu konuda ne desem yanlis olur bu konuda bilgili arkadaslar yazar umarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• XTREME arkadaşım şu an benim teyp orjinal olduğundan anfi çıkışı olmadığından anfiye dönüştürücüyle y kablo takıldı benim orjinal teybi sökme amacım hem ses kalitesini düzeltmek hemde bu dönüştürücüden kurtulup direk anfi çıkışlı bi teybe sahip olmak dönüştürücüde sonuçta kayıba sebep oluyor direk bağlamak kadar faydalı olanaz asla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anfi sesi kesiyor yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bygamer ve xtreme arkadaşım ben pıoneer 150ub alsam direk anfi çıkışı varmıdır yoksa 3650mi almam lazım hepsi buradada 150ub'lerde güzel bi indirim varda 3650 ile 150ub arasında ses kalitesi farkı varmıdır tabi ben o kadarını bilmem bu soruyuda bygamer cvplar inşallah

• ses kalitesi illaki vardir ama hissedilir derecesi ne kadardir bsy diyemem diger teybi dinlemedim 150ub alsanda pisman olmasin tek anfi cikisi var donusturucuye ihtiyacin yok sadece anfiye bass harici mid takimi veya oval baglayacaksan eger bagladigin takimdanda ses almak icin Y seklindeki rca kablosuna ihtiyacin var oda cok pahali bsy degil ciftini 5-10 liraya filan alirsin

• http://vimeo.com/m/91736406

vidyoyu kendim cektim pisman olmazsin dememde belki yardimci olur sana teybi evde kullaniyorum teybin cikislarina 2 oval bide eski tip 25cm lik bass bagladim

bu arada bunlar anfisiz bagli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrpkr -- 16 Nisan 2014; 18:31:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Valla süpersin dediğin gibide ses gayet tatmin edici pıoneer kalitesini belli ediyo

• teybi aldin sanirim hayirli olsun

• Yok daha almadım bakıyorum daha 3650lerede

• Arkadaşlar teybi aldım pıoneer 3650 modeli şans iş yerinden arkadaşta 150ub almış pıoneer ikimizinde ortak düşüncesi 3650 daha kaliteli ses veriyor yardımlarınız için tşkler çok sağlam bi sistem oldu bence

• quote:

http://vimeo.com/m/91736406

vidyoyu kendim cektim pisman olmazsin dememde belki yardimci olur sana teybi evde kullaniyorum teybin cikislarina 2 oval bide eski tip 25cm lik bass bagladim

bu arada bunlar anfisiz bagli

ansifisiz mi baglı valla güzelmiş

• hocam bende 150ub almayı düşünüyorum bugun baya gezdim.mvh 1400 ub buldum bi tane bu teypi baya övüyorlardı.bimeks teşhir ürününe 200 dedi almadım (zamanında 149 a sattıgı ürün bide )
    150 ub la 1500 ub arasındaki fark nedir.?
    150 ub ne kadara alsam iyidir.bazen kampanya oluyor 140 150 ye veriyorlar su an 200 lira?
  • bu arada 1 yıllık konuyu hortlatmısım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.