Şimdi Ara

Pioneer vs Sennheiser Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200 tl kadar kulak içi kulaklık önerileriniz nelerdir . Bass sadece vurmak için vurmasın yani o doygunluğu hissettircek bir şey arıyorum . Bu fiyata var mı bilmiyorum .

Sennheiser CX 300-II Precision

PIONEER SE CL541R

Pioneer SE-CL751-K

arasında bilginiz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopkop123 -- 12 Ağustos 2015; 16:59:04 >

• pioneer'dan cl711 kullanıp bedavaya vermek zorunda kaldım alan sövmesin diye, sanalpazarda yaptığım satışlar arasında kayıtlıdır. bu model hariç alınması gerektiği dışında birşey söylemem mümkün değil.

cx 300-II'nin basları fena sayılmaz ancak yeteri kadar kulağı doldurmaz dar akustik dolayısıyla, cx 300-II'nin esas vuruş noktası tizleridir. tizleri de düşük akustik performansından elbette etkilense de sonuçta detay seviyesi oldukça yüksektir. bunun dışında bir vaadi yoktur. midler dediğimiz enstrüman kısmı dar akustiğinden en çok etkilenen kısmı olup sektördeki fiyat farketmeksizin tartışmasız en berbat midlere sahip olan kulaklıktır.
  • Bu dediğim kulaklıkları kullanan yok mu
  • kopkop123 K kullanıcısına yanıt
    şunu söylemek isterim hz değeri en az 5 i bulsun yani 5-25 000 hz pm den de görüşüyoruz seninle :) ama burada açtığın konuya da yorum atayım dedim. SE-CL751-K bu model o bahsettiğin duyguyu tam anlamıyla veriyor. EMİNEMin parçalarında mükemmel bir bass kalitesi alıyorum kulağım titriyor resmen hatta elinde titremekte kulaklıklar bence SE-CL751-K bunu al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oddoTR

şunu söylemek isterim hz değeri en az 5 i bulsun

evet bulsun ki sony zengin olsun... lütfen en basitinden bir equalizer, bas ayarı birşey açıp 30hz, 60hz nedir tecrübe etmeden ezbere spesifikasyon bilgilerine tamah etmeyin. 20hz'yi bile duyamazsın ki 5hz'yi duyabilesin. duyulabilecek derin bas frekansları 30hz civarında toplanmaktadır. zaten mühim olan sadece frekans aralığına ulaşması değil bu frekansta hangi güçte üretim yaptığı, daha önemlisi ne kadar büyük ve midlerden ayrıştırılmış bir akustiğe yayılabildiğidir.

5hz diye bildiğin kulaklığın bas performansı gerçekten iyi olabilir ama bunun 5hz olmasıyla bir ilgisi yoktur, kullandığın model öyle üretilmiştir.
  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    haklısındır dostum cahilliğime ver respect
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.