Şimdi Ara

PIONEER VSA-E07 Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üstadlar, bir arkadaşım PIONEER VSA-E07 amfisini satıyor ve bana 700 TL ye veriyor.

Bu nasıl bir amfidir ? 700 TL'ye değermi ? alırsam eğer nerelerini kontrol etmeliyim, malum en feci kazık dost kazığıdır

Bu amfiyi ev sineması ve müzik dinlemek için kullanacağım. Amfiye PS3 bağlayacağım. Fikir ve önerilerinize açığım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Saygılar Cemil.

• amfi eski model ama zamanının güzel amfilerinden eğer yeni nesil seslerle işiniz yoksa sırf kumandası için bile alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem06

Merhaba üstadlar, bir arkadaşım PIONEER VSA-E07 amfisini satıyor ve bana 700 TL ye veriyor.

Bu nasıl bir amfidir ? 700 TL'ye değermi ? alırsam eğer nerelerini kontrol etmeliyim, malum en feci kazık dost kazığıdır

böyle bir kazık şüphen varsa ben dost demem.yani bu atasözü varken bile dostun için geçerli değil diyebilmelisin.belki audio bilmediğinde şüpheye düşmüş olabilirsin lakin,
    yamaha rx-v361 vb. ampliler 700TL vermktensen VSA-07 bu amplileri katlar çarpar çırpar böler sonra tekrar toplar sonra tekrar böler iyi yani yapış 600 e ver de.

• Arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Son bir sorum olucak sizlere, bu amfi yerine daha yeni model alınabilecek 1000 TL yi geçmeyecek bir model önerebilirmisiniz acaba ?

Tekrar teşekkürler.
  • alabilecegin en yeni model ve o paraya denon 1910 olur onunda ikinci eli yanılmıyorsam 1300 tl gibi ama pioneerdeki o işçiliği kaliteyi bekleme dilersen sen 700 e al vsa e07 yi ben senden kumandasınını satın alırım 200 tl ye
  • Teşekkür ederim bilgiler için arkadaşlar, peki alırken nerelerine dikkat etmeliyim ? bir sıkıntısı varsa, tamir görmüşse nasıl anlarım ? Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
  • valla anlaman zor vida yerlerine bakabilirsin amfinin vidalarda boya dökülmesi tornavida çiziği varmı birde tüm amfi çıkışlarına kolon bagla çıkışlarda bır problem varmı yokmu son olarakta kumandanın tüm fonksiyonları tam çalişiyormu bak benim aklıma gelen bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakikaten güzel üründür. Temiz ise sizi fazlasıyla doyurur. Üründe problem her zaman oluşabilir. Arkadaşınız ürüne kefil olur. gerçektende temizdir ürün ama sizin elinizde kalabilir. Nasip işi....
  • Arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için. Nasipse yarın alıyorum amfiyi.

Selamlar, saygılar.
  • Tekrar merhaba arkadaşlar, amfiyi aldım ve şimdilik çok memnunum( kumandasının ses açma ve kapaması çalışmıyor o ayrı. bu kumandayı tamir ettirebileceğim biryer biliyormusunuz?). Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim tekrar.

Amfinin bağlantı noktalarında birşey dikkatimi çekti; front left, front right, center, surround left, surround right kolon çıkışları mevcut. Fakat rear left rear right çıkış göremedim acaba bu amfi 5.1 bir amfi değilmi diye içime kurt düştü

Bu konuda bilgisi olan üstadlardan yardım bekliyorum

Saygılar selamlar.

• Güle güle kullan arkadaşım.

Kumandayı tamir ettirmek pahalı olabilir. İstersen o üründe çalışabilen başka bir pioneer amfi kumandası ile çalıştırabilirsin. (Denenmiştir). Ama basit ve gerekli özelliklerini kullanabilirsin.
    Amfindeki Surround çıkışlarıda, senin rear diye isimlendirdiğin çıkışlardır. Arka kolonları o kısma bağlayabilirsin.
  • Çok teşekkür ederim ilgili cevabınız için.

Bugün aynı arkadaştan uygun fiyata iki adet pioneer 2 adet S-F59(rear) 3 adet S-CR59(2 front 1 center) hepsi için 250 tl verdim bilmem iyimi ama iyi bir fiyat gibi geldi :) bu hoparlörler ev sineması için iyimidir acaba?

Üstadlar birde bu sisteme uygun bas kutusu önerebilirmisiniz acaba ?

Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

Saygılar.
  • amfi 5 kanal arkada çıkışlar gorursunuz zaten,kumanda büyük sıkıntı digicoma bir sorun tamir için son olarakta aldıgınız kolonları bılmıyorum bir fikrim yok subwoofer içinde bütçeniz ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

amfi 5 kanal arkada çıkışlar gorursunuz zaten,kumanda büyük sıkıntı digicoma bir sorun tamir için son olarakta aldıgınız kolonları bılmıyorum bir fikrim yok subwoofer içinde bütçeniz ne kadar?

Merhaba, digicom ile görüşeceğim. Subwoofer için bütçem 500 tl kadar. Aslında Z-5500 ses sistemimin subwooferını kullanabilsem keşke

Z5500 satıp subwoofer alacak gibi görünüyorum şimdilik.
  • mumkun degıl z 5500 sub ı kullanmak subwoofer olarak 500 tl ye sony 3800 modelını tavsiye ederim devasa büyük ve şık mecidiyekoy astoriadaki electroworld de vardı 2 3 ay önce oraya bır bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 25 Nisan 2010; 0:07:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

mumkun degıl z 5500 sub ı kullanmak subwoofer olarak 500 tl ye sony 3800 modelını tavsiye ederim devasa büyük ve şık mecidiyekoy astoriadaki electroworld de vardı 2 3 ay önce oraya bır bak

Üstadım ilgin ve verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Saygılar.
  • arkadaşlar kumandayı Ankara batıkentte MERKEZ ELEKTRONİK 'te yaptırdım.

Çok başarılı bir servis, sadece 40 TL ye beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum onlara...:)))

telefon ve adres bilgileri şöyle;

0312 257 02 22 255 67 68

2. mesa batı sitesi 12. Cad. No:59 Batıkent Ankara

Mesa Çarşının karşısı

Herkese tavsiye ederim

LG Pioneer Siemens Profilo Saba Telefunken Sony Hyundai servispoint yazarkasa olivetti hugin alpha

bunların hepsinin tamirini yapıyorlar ve çok başarılılar.
  • iyi hayrlı olmuş güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.