Şimdi Ara

( Pioneer VSX-430 AVR ) + ( Pioneer S-ES3TB Hoparlör ) Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioneer VSX-430 modelini nasıl bilirsiniz? Sıfır olarak bunu almak mantıklı mı? yoksa ikinci el başka modellere mi yönelmek yerinde olur mu?

Mediamarkt'da HTP-430 modeli adıyla S-ES3TB hoparlör ve aktif subwoofer ile birlikte set şeklinde satılmakta. Fiyatı 1999 TL. Sizce almaya değer mi?

Ayrıca ürünün audio özelliklerinde "192 kHz/24-bit DAC" yazmakta. Bu tam anlamıyla ne oluyor? Bu değerlerin yüksek olması mı daha makbul?

• Merhabalar aynı ürün set halinde 1.899 tl fiyatlandırılmış bende almayı düşünüyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyoruz.
    giriş seveyesi için 15metrekare yerde sinema ve muzik amaçlı kullanacağım.  ( Pioneer VSX-430 AVR ) + ( Pioneer S-ES3TB Hoparlör ) Nasıldır?
  • Hocam merhaba. Sen Denon 1300 AVR almamış mıydın. Hayırdır?
  • o hoperlör setini 3 yıl kullandım.
    10 numara ses veriyor subwooferi dandik onu hiç 3-5 kere kullandım sonrada fişini çektim 2,5 yıl sub suz kullandım. ön kullelere inanamasın muhteşem.

anfim vsx520 idi.

1300tl medimaktan almıştım. bi şekilde elimden çıkarmak durumunda kaldım.

bugün o sete baktım vsx430 koyarak bir paket hazırlamışlar.
    anfinin arkasına baktım baya bi traşlamışlar. giriş 1 optik 1 coaxial girişi war.
    anfi iyidir herhalde yarı profesyönel bir cihaz falzasıyla tatmin eder seni hiç çekinme.

NOT:s-es3tb ayrı olarak subwofersiz.840 tl hepsiburada da satılıyor sub almana gerek yok.
    yalnız vsx-520 de arka hoperlörler de ses az çıkıyor onu sorun etmessen al .
    belki vsx 520 4 yıllık cihaz ondan kaynaklı olabilir.
    birde bendeki 520 nin otomatık hoperlör kabibrasyonu çalışmadı manuel yaptım.
    yani içinden bir mikrofon gibi bişi çıkıyor.hoperlörlerini konumlandırdıktan sonra onu oturacağın yere kafanın hizasına koyuyorsun sessiz olacaksın anfiye takıyorsun anfi otomatik ses üretiyor anfi hoperlörler'e tek tek test sinyali yolluyor. güya kendini kalibre edecek. :)
    neyse ben kedi kafama göre yaptım.
     ( Pioneer VSX-430 AVR ) + ( Pioneer S-ES3TB Hoparlör ) Nasıldır?

bende buna taktım kafayı.http://www.hepsiburada.com/lg-arx8500-1250-w-ev-sinema-sistemi-p-EVLGARX8500?magaza=Beyaz+Adres&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.48.2

ocak 2013 de almışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pppoe -- 5 Mart 2017; 23:56:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea

Merhabalar aynı ürün set halinde 1.899 tl fiyatlandırılmış bende almayı düşünüyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyoruz.
    giriş seveyesi için 15metrekare yerde sinema ve muzik amaçlı kullanacağım.  ( Pioneer VSX-430 AVR ) + ( Pioneer S-ES3TB Hoparlör ) Nasıldır?

hocam set olarak hangi sitede? linkini paylaşabilir misin rica etsem?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.