Şimdi Ara

Pioneer vsx-520 ? - Sony str-dh520 ? (hangisini almalı arkadaşlar ?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
10.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende sony ile pioneer arasında kaldım 520 lerde acaba hangisi olmalı en son 750 civarı bir ürün arıyorum 921 lerde beni aşıyor ne yapmalı daha kuleler falan da alcaz aktif bas falan derken 921 fiyatını geçiyor zati. acaba 520 de mi kalsam tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnız2007

bende sony ile pioneer arasında kaldım 520 lerde acaba hangisi olmalı en son 750 civarı bir ürün arıyorum 921 lerde beni aşıyor ne yapmalı daha kuleler falan da alcaz aktif bas falan derken 921 fiyatını geçiyor zati. acaba 520 de mi kalsam tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

bu cihaz (Pioneer vsx-520) son derece tatminkar, ama kime göre, neye göre derseniz, tartışılır. ancak sizin için yeterli olur diye düşünüyorum.
    örneğin benim için ideal.

karar sizin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

quote:

bende sony ile pioneer arasında kaldım 520 lerde acaba hangisi olmalı en son 750 civarı bir ürün arıyorum 921 lerde beni aşıyor ne yapmalı daha kuleler falan da alcaz aktif bas falan derken 921 fiyatını geçiyor zati. acaba 520 de mi kalsam tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler

bu cihaz (Pioneer vsx-520) son derece tatminkar, ama kime göre, neye göre derseniz, tartışılır. ancak sizin için yeterli olur diye düşünüyorum.

karar sizin..

pioneer düşünüyorum ama aralarında fiyat farkı baya var gibi ikinci elde bile baya var

sıfır
    sony str dh-520 : 600
    pionner vsx-520 : 800

ikinci elde
    sony str dh-520 : 400-500
    pioneer vsx-520 : 600-700

hangisi alınır şimdi düşünmek lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dravdan

quote:

karar sizin..

pioneer düşünüyorum ama aralarında fiyat farkı baya var gibi ikinci elde bile baya var

sıfır
    sony str dh-520 : 600
    pionner vsx-520 : 800

ikinci elde
    sony str dh-520 : 400-500
    pioneer vsx-520 : 600-700

hangisi alınır şimdi düşünmek lazım

tabiki 0 alınır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.