bende sony ile pioneer arasında kaldım 520 lerde acaba hangisi olmalı en son 750 civarı bir ürün arıyorum 921 lerde beni aşıyor ne yapmalı daha kuleler falan da alcaz aktif bas falan derken 921 fiyatını geçiyor zati. acaba 520 de mi kalsam tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: yalnız2007
bende sony ile pioneer arasında kaldım 520 lerde acaba hangisi olmalı en son 750 civarı bir ürün arıyorum 921 lerde beni aşıyor ne yapmalı daha kuleler falan da alcaz aktif bas falan derken 921 fiyatını geçiyor zati. acaba 520 de mi kalsam tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
bu cihaz (Pioneer vsx-520) son derece tatminkar, ama kime göre, neye göre derseniz, tartışılır. ancak sizin için yeterli olur diye düşünüyorum. örneğin benim için ideal.
karar sizin..
quote:
Orijinalden alıntı: dravdan
quote:
bu cihaz (Pioneer vsx-520) son derece tatminkar, ama kime göre, neye göre derseniz, tartışılır. ancak sizin için yeterli olur diye düşünüyorum. örneğin benim için ideal.
karar sizin..
pioneer düşünüyorum ama aralarında fiyat farkı baya var gibi ikinci elde bile baya var
sıfır sony str dh-520 : 600 pionner vsx-520 : 800
ikinci elde sony str dh-520 : 400-500 pioneer vsx-520 : 600-700
hangisi alınır şimdi düşünmek lazım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dravdan
quote:
karar sizin..
pioneer düşünüyorum ama aralarında fiyat farkı baya var gibi ikinci elde bile baya var
sıfır sony str dh-520 : 600 pionner vsx-520 : 800
ikinci elde sony str dh-520 : 400-500 pioneer vsx-520 : 600-700
hangisi alınır şimdi düşünmek lazım
tabiki 0 alınır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme